lauantai 13. huhtikuuta 2013

Astrologinen uusi vuosi

Astrologinen uusi vuosi alkaa oinaasta. Oinaaseen silloin tulee Aurinko ja sen läheiset kiertolaiset kuten Venus ja Merkurius. Venus tosin on pian jo siirtymässä Härkään ja Merkurius vasta tulossa Oinaaseen. Eivät taida kaikki ehtiä olla yhtä aikaa Oinaassa. Siellä on kuitenkin myös Mars tulisella toiminnallaan, jota en kyllä ole tuntenut tippaakaan. Ja iso hajoittaja Uranus on myös siellä. Uusi Kuu syntyi Oinaassa sekin. Nyt se tosin on jo vipeltänyt Kaksosiin asti. Ilmankos olen ollut vilkkaassa kirjeenvaihdossa ja monta asiaa on tullut päätökseen. Teen tätä toisintoa itselleni. Muistutukseksi.

Tuo talon vanha astia saa symbolisoida nyt tuota uutta tulevaa kierrosta. Minusta on hauskaa leikkiä kuvasymboliikalla. Olen nostanut sen pois kaapin päältä pölyttymästä ja antanut sille uuden roolin. Pääsiäisenä se oli narsisseja täynnä. Ne tosin unohtuivat yhdeksi yöksi ulos ja paleltuivat. Nyt tuo astia odottaa uusia kukkia. Mitähän siihen tulee?

 

On Marsin sulkeutuva sekstiili Uranuksen kanssa. Samoiten myös Cereksen kanssa. Uusia asioita?

Olen osallistunut laulumantrailtaan. Hyvää laulumeditointia sekin. Mitään muuta uutta en huomaa. 

Oikeastaan sulkeutuva meinaa jonkin loppuunsaattamista.  Tähän saumaan sopii tuo yhdessä vanhassa tilassa.

Laitan uuteen uskoon tuota työkaluvajaa eli vanhaa saunaa pihalla. Siinä onkin tekemistä. Siinä tulee esille myös idealisti-Cerekseni. Näen vaaleanpunaisin silmin vajan seinillä jo puhtaat ruukut hyvässä järjestyksessä ja voimakkaat taimet kasvamassa ikkunapöydälle, joka muuttuu nyt minun työpöydäksi kasvien hoidossa. Tämä on ollut jo vuoden kestävä unelmani, joten sen on aika toteutua nyt, että pääsen sinne työskentelemään. Sisätilani palvelevat huonosti taimien kasvatusta. Tupaan ei mahdu ja muut tilat ovat liian hämäriä ja kylmiä. 

Viime syksynä vajassa jo ahertivat veljeni ja poikani kattoa paikaten, ja se homma ei olisi minulta yksin luonnistanutkaan. Kaksi päivää minulta nyt meni, että sain tilan tyhjäksi romuista (ja aarteista).

Näin se palvelee uudistumista ja myös uusien taimien kasvattamista. Uranus ja Ceres! Kiitos teidän energioistanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!