torstai 1. marraskuuta 2012

Mars sambaa ludvikkaastiMars lähti livohkaan tuonne kosmisten merkkien joukkoon (Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat) ja antaa varmaan kaikelle toiminnallekin uusia tuulia. Ainakin energian kuuluisi olla kosmista ja voimakkaasti värähtelevää.

Onko siis minullakin tämä helpottava tunne myös Marsin ansiota, joka tuolla taivaalla ja suhteessa syntymäkarttaan kulkee niin ludvikkaasti, jouhevasti ja oikein mukavasti? Tuleekohan muuten tuo vanha sanonta ludvikas jostakin kuningas ludvigista, joka vähän kevyesti keikaroiden kulki ja sukkelasti käännähdellen. Tuli tuollainenkin mieleen. Äitini käytti tuota silloin, kun oli hyvällä tuulella ja askel oli kevyt. ’Onpas olo niin ludvikasta.’ Mutta Jousimies on vauhdittanut nyt pientä punaista planeettaa oikein hyvin.

Outo esine on peräisin tädiltäni. Nyt kuvaa Marsin uusia värähtelyjä tässä.
 
Kun muistan viime talvea, jolloin se ässehti tuolla Neitsyt-merkissä kuukausitolkulla (kuten silloin tuntui), eikä mikään homma lähtenyt kunnolla liikkeelle, niin nyt mennään vauhdilla ja kypärä päässä! Kypärä on muuten hyvä varuste joka paikassa ja varmaan kuulunee Marsin sotisopaan.

Löysin Seppo Tanhuan sivuilta tällaisen huomion Marsista; Mars laukaisee muutosenergiat täyteen vauhtiin marraskuussa 2012   

Ja kuukauden planeettauutisetkin kannattaa tässä kuunnella.

Mielenkiintoista seurata miten tämän kaiken kulku toimii; Aurinkokunnassa, meidän maailmamme asioissa, Euroopassa, lähiympäirstössä ja itsellä. Jo nyt on moni asia helpottanut paineita. Auringonpilkuista en tiedä, niistä ei ole kuulunut mitään, mutta hurjat myrskyt riepottavat rantoja maailman kartalla. Tosin vaalit eivät sujuneet tämän energian mukaisesti, mutta tämä Marsin kausihan on vasta alussa. 

Itsellä tuntuu kuin joku tönisi eteenpäin, ja monet asiat loksahtelevat kuin ruosteinen ratas rasvattuna pyörimään. Ei tarvitse muuta kuin kurkistaa transiittilistaa, niin sehän on loppuvuodelta Marsin kuvioiden valtaama. Tosin suuri osa noista Marsin kuvioista on karttani stelliumiin, mutta paljon muutakin vipinää Mars aiheuttaa. Ja sama vauhti jatkuu ensi vuoden alussa. Nyt kylvetään uutta siementä niin Ruusutarhaan kuin kahvilaankin. Ainakin ideoitten ja teorian pohjalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!