sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kompastelua ja harhapolkuja

Viikon verran on Mars avautuvassa neliössä karttani Marsiin. Huh, huh!

Se lupaa kompastelua ja harha-askeleita. 

 
Silloinhan on neliössä myös Marsin nykyinen Skorpioni minun Neitsytmerkkiini. Voisko näinkin ajatella? Eikö siinä haasta galaksienergiatkin toisiaan? Siten ettei jäisi rypemään liian syvällisissä asioissa silloin kun arkiset asiat ovat organisoitavana. Kun sitten Venuskin on karttani Venukseen avautuvassa neliössä...hetken aikaa. Ongelmaa avautuu. Haastetta avautuu. Mars ulkoisena toimintana. Venus sisäisenä energiana.

Noh, sormissakaan ei kaikki tahdo pysyä. Olin sulattamassa litran jugurttiastiallista mustikkamehua. Kippo lipsahti sormistani ja se osa mikä oli sulanut, meni pitkin pöytää. Ja eikö mitä. Se lipsahti toisenkin kerran sormistani ja taas pöydälle. Yksi kannullinen sentään jäi mehua juotavaksikin asti. Laitoin tämän homman Marsin neliön syyksi. Tiedän nyt olla tarkkana. Tai kun katson Venusta, niin olinko sisäisesti jännittynyt illan vieraiden tulosta. Sillä päällisin puolin en myönnä jännitystä.

Huomenna olis tärkeä päivä olla tarkkana! Huomaan nyt, että jännitän huomista päivää. Osaanko toimia oikein? Olen oikaisemassa erästä juttua, jonka oikeastaan muut saivat aikaan. Se ei ollut ihan oma tahtoni.

Aika osuvasti siis Tanhua tulkitsee tätä neliötä lausuen: Marsin neliön aikana sinulta katkeaa yhteys sellaisiin asioihin, joissa sydämesi ei ole mukana ja se aiheuttaa joskus totaalisen turruttavia ongelmia, työn, harrastusten, lasten, sukulaisten tai perheen parissa. 

Nyt on yksinkertaisesti kyseessä 'yhteys autoon'. Se ei ole toiminut. Ja nyt aion sen 'hylätä'. Näinkin voi astrologiaa tulkita.

Neliöt ovat tosi terveellisiä ilmiöitä silloin, kun juuri hengähtää ja rentoutuu. Ettei vain lipsuisi elämän vastuista ja velvollisuuksista. Ymmärtäisin, että kompastelen jo henkisestikin asioiden kanssa silloin kun en toimi sydämen ja totuuden mukaisesti. Jos lähden jotain vetkuttelemaan, piilottelemaan tai epäilemään omia päämääriä, syntyy se harhapolku. Mihin harhapolku vie? Se vie pettymykseen. Ja pahin pettymys on se jos pettyy itseensä.

En halua pettää itseäni, enkä ketään muutakaan. Jos tästä selviää, on tulossa Marsin kiitos kolmion kera.

3 kommenttia:

 1. Oikeastaan kiitos astrologialle ja neliön varoituksille! Se toimi.
  Rehellisyys ja avoimuus kannatti. Nyt yksi taakka on pudonnut harteiltani. Autovelka. Tuli ihan ikävä hyvää autoa, jonka senkin kanssa ehdin jo vuoden päivät seikkailla. Miten voisinkaan tässä tilanteessa pitää kahta autoa. Nyt on tyydyttävä vanhaan Mitsuun.

  VastaaPoista
 2. Ihan tosi. Kun kiipeilin tikkaita navetan vintillä, niin kyllä olin varovainen, etten kompastele. Olen tutkinut kalenteriani ja menemisiä, etten kompastelisi ajan kanssa. Vaikka eipä silti, senkin jo tein. Laitoin kaikki kellot takaisin päin paitsi kännykkäni. Joten aamuinen herätysääni piippasi tuntia ennen. Olisin saanut nukkua tunnin pitempään, ääh!

  Eihän joogassa voi kompastella?

  VastaaPoista
 3. Naurattaa tuo 'vaarin' ottaminen Marsin kuulijana.
  Kyllä olen ollut varovainen liikenteessäkin. Kun oikein tarkkailee, niin kyllä siellä kulkee tarpeeksi muitakin törttöilijöitä.

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!