lauantai 17. marraskuuta 2012

Mars ja koti-Kuu

Tämä transiitti on niiiiin osuva juuri nyt, kun poika viimeistelee 'homehuonetta' joka on saanut nykyään monia uusia nimiä mm. retro- tai regressiohuone. Samalla voin todeta, että talon ulkovuoraus- ja laudoitus on valmis. Kunhan saisin eteisen ikkunat rapatuksi ja maalatuksi. Niitä tosin voin askarrella pitkin talvea. Nyt laitamme muovin lumipyryjen estoksi.

Vuosi sitten marraskuussa oli Mars oppositiossa Kuuhun, tilanne kotona sellainen, että 'pakenin' sitä Ruotsiin siskoni luo. Silloin oli kotini maantie ja toisen koti.
Nyt koti alkaa näyttää paaaaljon ehommalta kuin mitä se oli vuosi sitten kaaoksen ja hädän keskellä. Homeesta ei enää hajuakaan ja lämpö pysyy sisällä.

Tässä vain touhuamaan ja saattamaan kotia joulukuntoon! Näin sanoo Tanhuan tulkinta Marsin sulkeutuvasta sekstiilistä Kuuhun viikko tästä eteenpäin. Kuinka osuvasti nuo transiitit puhuvatkaan!

"Marsin sekstiilitransiitti Kuulle antaa sinulle muutaman päivän aikaa pistää kotiin, asumiseen ja perhe-elämään liittyviä asioita vauhdilla parempaan järjestykseen. Sydäntäsi lähellä olevat muutokset ja uudistukset onnistuvat nyt yllättävän helposti, joten älä jää miettimään vaan pistä hanskat heilumaan. Pienimmätkin sinua ilahduttavat seikat tulevat näyttelemän tärkeää osaa tulevaisuutesi kotielämään liittyvissä asioissa, sillä kaikki mikä nyt ilahduttaa sinua tulee jäämään sielusi vilja-aittaan tämän ja tulevien elämiesi hedelmäsadoksi.

Älä etsi liian dramaattisia käänteitä tällä kertaa, sillä niille on olemassa ihan oma aikansa. Taulut seinälle, matot uusiksi, kirjahylly toiselle seinälle tai vaatekomeron siivoaminen ovat kaikki täysin kelvollisia merkkejä tämän ajan tehokkaasta hyväksikäytöstä. Jos sinulla on paine suuremman luokan muutoksiin, niin eipä niillekään ole mitään estettä. Pääasia että teet jotakin sellaista, josta sinulle tulee hyvä mieli. Ellet löydä mitään merkkiä tällaisista kivoista asioista tällä jaksolla, niin silloin elämäsi on todennäköisesti pahasti umpikujassa ja tarvitaan raskaampia planeettaohituksia tilanteen laukaisemiseksi."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!