maanantai 12. marraskuuta 2012

Vatsanpuruja

Marsin alhaisa negatiivinen voima kimposi minussa esiin, kun yritin ruuvata ruuvia hirsiseinään. Ehkä meisseli on ihan okei, mutta ruuvista porautuu jotakin hopean väristä murua meisselin ympärille. Suttinahan siinä meisseli pyörii, eikä ruuvi inahdakaan! Pyysin tässä kerran rautakaupasta sellaista ruuvimeisseliä, ettei se heti pyöristy. Enhän ajatellut, että ruuvithan ne sitten pyöristyy.

Kirosin, jätin homman siihen odottamaan sitä siunattua tekniikkaa, eli pojan porakonetta. Sain vatsanpuruja siitä kiukusta ja harmista. 

Tuolla metsässä jäistä lampea kuvatessani kuvittelin, että tuossa on Aurinkokuntamme pienoiskoossa. Ainakin radat. Osittain. Avaruudellinen kuvajainen. Hassua kun sama kuva toistuu usein tulivuoren purkauksesta syntyneessä laavavirtauksessa sen jähmettyä. Tai maastokartalla mäkien käyrät.


Nyt sain lisää vatsanpuruja, kun aloin etsimään netistä planeettojen OIKEITA kiertoratoja. Nehän yleensä on kuvattu kauniin ympyriäisiksi. Satukuvia ne sellaiset on! Pettäviä. Ei planeettojen kiertoradat ole olleenkaan niin säännöllisiä.

Eihän silloin astrologiassakaan olisi retroja siis ollenkaan eli ei planeettojen pysähdyksiä ja peruutuksia. 

En minä mitään oikeita kuvia sieltä netistä löytänyt! Tai en osannut hakea tai en kiukussani jaksanut.

Olenkohan ymmärtänyt aivan väärin tämän homman? Tiedän kuitenkin, että esim. Merkuriuksen rata on hyvinkin ellipsinen.  Eikä Venuksen rata ole ollenkaan samalla tasolla Maan radan kanssa. Tämä kuva Tieteen Kuvalehdestä, jossa näkyy miten harvoin Venus on on kohdakkain Auringon ja Maan kanssa johtuen tästä kiertoradastansa suhteessa Maahan. Alla kuva astrologisesta retrosta.Siis tällä hetkellä on kai vain Mars ja Saturnus jotka eivät retroile, kieroile eivätkä peruuttele, pysähtele tai miten se nyt ilmaistaan, vaan ovat 'rauhassa' astrologisesti.

Astrologia olisi varmaankin paljon yksinkertaisempaa, jos kaikki planeetat kiltisti kulkisivat pyöreää rataa Aurinkonsa ympäri.

Olen kuin kissani; silmät suurina tahtomassa taas ruokaa, kun sitä ei nyt ihan aina saa. Minä samoin silmät suurina, kun tahtoisi ymmärtää näitä asioita, ja eihän sitä kaikkea pieni pää voi aina ymmärtää.

Vatsassa kipristelee. Tontun olisi syytä pysyä tämän maan kamaralla ja jalkojensa juuressa eikö kimmota kosmokseen! Tuleva auringonpimennyskö se panee päätä pyörälle?!


4 kommenttia:

 1. Oi, olipa harmillinen ruuvi. Joskus ne ovat, mie tiedän! =) Onneksi on olemassa aina joku jolta voi pyytää vahvemman apua kaikessa mahanpurua aiheuttavassa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Una, olet niin myötäelävä! Vatsanpuruni paranivat, kun otin pähkinöitä seurakseni yöpöydälle ja kevyen romaanin luettavaksi; Auelin Luolakarhunklaanin viimeisin osa. Hyvä peruutus tuolta kosmoksesta!

   Poista
 2. Mielenkiintoisia asioita pohdit, samankaltaisia kuin täälläkin on tuumailun alla. Siis en tarkoita nyt ruuveja, en edes niitä, jotka ovat kohtalaisen löysällä päässäni.

  Tuo retroaminenhan tekee koko kaikesta paljon vivahteikkaamman. Esimerkiksi kun Aurinkokuntamme kiertää galaksimme keskusauringon ympäri 26 000 vuoden jakson, niin se on suunnilleen sama kuin Telluksemme prekessio.

  Ja tämä keskusauringon ympär'kierto on eräänlainen henkevöitymisspiraali.

  Ja kun ajatellaan galaksien olevan maailmankaikkeuden chakroja niin onhan se hyvä, ettei tässä nyt kerralla kaikkea ja urut soiden - ehkä voi ottaa par'laakia pakkia silloin tällöin ja muulloinkin, ettei mene meno liian hurjaksi!

  - Elektra -

  VastaaPoista
 3. Osasitpas ruuvin yhdistää...
  Mukava kun sinäkin pähkäilet siellä. 26.000 vuotta. Eikö se liittynyt jotenkin mayojen sykleihin?

  Kaikki kiertää, piiri pieni pyörii. Muistan kun vaihdettiin piirissä pareja ja tuli oma pari, tuli myös uudet kuviot. Näinhän sekin spiraalissa menee. Aloitetaan helpolla ja sitten se monimutkaistuu, kunnes piufff, jotakin loppuu tai aloitetaan alusta. Voisko sitten Aurinko olla planeettojen juurichakra, Merkurius sakraali- Venus plexus ja Maa sydänchakra jne. Vai onko se toisinpäin. Milloinkahan kaikki planeetat olisivat yhtymässä toisiinsa. Silloin varmaan kundaliinienergiaa räjähtää käsiin. Mitä syntynee?
  Ehkä ne peruutukset pitävät huolta, että näin ei käy ennenkuin aika on kypsä.

  Kai tämä on sitä Merkuriuksen retroilua. Vai ruuvien puutetta?

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!