tiistai 20. marraskuuta 2012

Kiitos tähdille ja tähtien tutkijalle!

Nyt oli se hetki!


Se hetki, että ostin ruusuja tähdille ja ennen kaikkea itselleni! Elämälleni! Olen jotakin asiaa suorittanut loppuun ja selviytynyt!

Tuo Pluton oppositio stelliumilleni oli rankkaa aikaa, mutta syvästi opetti elämää ymmärtämään ja sen arvoja.
Nyt Uranuksen neliö stelliumilleni on ollut kaiken menneen selvittämistä. Kaksi vuotta siinäkin on melkein mennyt. 8.huoneeni on ollut läpivalaistu monella lailla. Mars käynnisti jotakin hyvin hitaasti liikkeelle vuosi sitten, tuskastuttavan hitaasti, analysoiden ja puntaroiden erilaisia näkökulmia, ja meinasin aivan hikeentyä tuon Marsin paluun kanssa. Kai se ähellys jotakin kannatti. Keskityin.

Mutta POKS! Yhtäkkiä parissa kolmessa viikossa on kaikki selvää. Kiitän nöyrimmästi Neptunus kolmio Stelliumiani, joka antoi ihmeitä tapahtuvaksi ja Saturnus kolmio Stelliumia, joka laittoi kaikki järjestykseen. 

Kun kuuntelin Sepon ja Timon tulkintaa tämän viikon Planeettauutisissa, ihan itketti. Juuri noinhan se meni:
Siirtyä pois ahdistavista asioista ja antaa tulevaisuuden tulla (yleisesti on vallalla Neptunuksen sulkeutuva neliö Auringolle) . Iskee kohtaan jossa syntymäkartallani on itsellä sama kuvio. Kiitos tuon haasteen, jossa joudun kuuntelemaan sisintäni, sitä ääntä, jossa arvot vyöryvät ylitse muiden (stelliumini Venus) ja pitää minua kurissa.

Mutta kaikki tämä astrologisesta näkökulmasta. Ostin itselleni ja tähdille keltaisia ilon ruusuja. Kaikki asiat selviää, kunhan otat huomioon kaikki osapuolet. Osaan jotakin.Sittenkin arkielämässäni ensi töikseni painuin metsään vesurin kanssa ja annoin oikean käden heilua. Kaksi kunnollista puupinoa ilmestyi jälleen metsätien laitaan. Ei arki lähde mihinkään, vaikka kuinka juhlan tuntu, ja varsinkin tähdet vievät siivilleen.

Mars oppositio Auringolle sanoi mm. näin:

Tiedostamalla hankaluudet ja yllättävät ongelmat tästä näkökulmasta tulet lähitulevaisuudessa varsin vaivattomasti vapautumaan henkistä kasvuasi ja henkisiä päämääriäsi estävistä tekemisistä, joista todellinen motiivi on ollut kateissa jo viikko- ellei vuosikausia.

On se vain kumma, että yhdet (monet) paperiasiat painavat olkapäillä. Ja se keveys, kun ne siirtyvät pois.

Tämä Loreenin laulu Euphoria sopii niin hyvin jotenkin tunnelmaani ja itse vidoe myös!

1 kommentti:

Olen tosi iloinen kommenteistasi!