torstai 31. maaliskuuta 2016

Uranus testaa - pystytkö muutokseen?

Uranus jyllää perusteellisesti Oinaassa ja pakottaa maailman muuttumaan.

Muistan kun luin armenialaista filosofiaa Gurdjieffiä. Hataraan päähäni jäi tällaista: Elämä on muutosta. Vain muutos on tärkeää. Ihminen kasvaa muutoksissa. Jos ei ihminen muutu, tulee tönäisy ulkopuolelta. Ihmiskuntien tulee elää muutoksissa. Jos muutosta ei tapahdu, syntyy sota. Pallomme Maakin tarvitsee muutosta. Jos muutosta ei tapahdu, maapallo takaa itse muutoksen. Maapallon energia jo tarvitsee ihmiskunnan muutosta eli kasvua. Tässä vähän karrikoiden tätä oman muistikuvani mukaan.Uranus on tulkittu muutosten arkkityypiksi.

Kuinka vaikeaa onkaan muutos! Tosin toisille helpompaa, toisille vaikeampaa. Sama koskee kansakuntia, missä taistellaan muutosten puolesta ja vastaan. 

Kun itsellä on nuo biokäyrät nousussa, niin on hyvä tarkastella ja kritisoida itseen kohdistuvia muutoksia. Olen saanut useaan otteeseen 'neniin'. Neniin ei saa, jos ei jotakin yritä. Olen yrittänyt, ja asioitani on tyrmätty. 

Sekin on muutosta. Tie ei ole suora eikä omien suunnitelmien ja toiveiden mukainen. Tiestä saattaa tulla hyvin mutkainen. Pääasia että se löytyy eteenpäin kulkevana. Elämä ei saa olla kuin erämaassa kymmenien kilometrien pituinen hankalasti ajettava tie, joka sitten yhtäkkiä loppuu. Tunne olisi kamala. Tosin aina voi kääntyä takaisin. Peruuttaa metri metriltä. Hyi olkoon!  

Transiitteissani Uranus on etualalla, oli tämän kuukauden ja on tulevan huhtikuunkin.
Uranus kvinkunssi Mars - Löytyykö itseluottamusta?
Uranus avautuva kolmio Jupiter - Vihreätä valoa näytetään!
Uranus sulkeutuva kolmio Saturnus - Systeemit uusiksi!
Saturnus avautuva sekstiili MC - Jossakin voi olla kätketty timantti!

Mitä siis tehdä kun saa neniin? Kun kaikki ei sujukaan kuten on laskeskellut? Elämässä ei voi kovin paljoa tehdä peruutuksia. Ajassa ei voi peruuttaa. Suhteissa ei voi peruuttaa. Omassa kasvussa ei ole peruutuksia. 

Mitä mahdollisuuksia on? Ahdistua, vajota itsesääliin, sairastua, katkeroitua, vihata ulkomaailmaa, jopa hyökätä, iskeä, särkeä, tuhota, tappaa...maailmassa sitä tehdään paljon ja maailma ulkopuolella muuttuu. Joustamaton luonne haluaa elää totutussa. Jos sitä uhataan, joustamaton luonne uhkaa ympäristöä. Vaikeinta on muuttaa itseä! Muuttua! Ottaa toisenlaisia askeleita. 

Usein ajatellaan, että muutos on tuhoa. Uranus-planeetan arkkityyppinen luonne on äkkihyökkäys muutokseen siellä, missä vesi on liian seisonutta. Uranus ei ymmärrä itsesääliä, ahdistusta, vetäytymistä tai piiloutumista eikä vanhasta kiinni pitämistä. Jopa nuo kauniit kolmiot transiitteina testaavat sen, miten kohdata muutokset. Miten tarttua uusiin suuntiin ja kokeilla muuta?

Joten ei minunkaan auta murehtia, vaan etsiä uusia suuntia, kokeilla jotakin muuta tapaa mennä eteenpäin. Sillä jokin toinen tapa voi olla jopa parempi kuin se vanha mihin luotti.

Nyt kun biokäyrät ovat koholla ja Uranus näyttää vihreää, siihen pitää tarttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!