torstai 31. maaliskuuta 2016

Astrologia ja biorytmit

Astro.fi-sivustolla on hurjan paljon kaikenlaisia palveluja, joista tosin pyydetään pientä rahasummaa. Jos ajattelen sivuston oppimateriaalinani, se ei mielestäni paljoa maksa. Mutta jos pitäisin sitä pelkkänä hauskuutena ja hyväuskoisena hömppänä ymmärtämättä sen sisältöä, niin jotakin voi mennä paljonkin sivu suun ja olla pelkkää huvitusta.

Mutta jokainen taaplaa omalla tavallaan.Joskus kurkistan jopa biokäyriäni. Aikakauslehdissä on usein ollut kirjoituksia tästä aiheesta. Uskonko siihen? Rohkaisevaa on kuitenkin tällaiset käyrät, jotka ovat tällä hetkellä nousussa sekä fyysisesti että tunteen puolella. Kopioin tätä tietoa kyseiseltä sivulta.

"Biorytmit perustuvat saksalaisen lääkärin Wilhelm Fliessin ja professori Alfred Telscherin pitkäaikaisiin tutkimuksiin 1800 ja 1900 lukujen vaihteessa. He löysivät kolme säännöllisesti vaihtuvaa rytmiä, joita on sen jälkeen tutkittu useissa yliopistoissa. Tänä päivänä miljoonat ihmiset seuraavat omia biorytmejään ja pystyvät niiden avulla välttämään vaikeuksia ja toisaalta hyödyntämään kaikkein energisimmät päivänsä.Kolme säännöllisesti vaihtuvaa biorytmiä ovatFyysinen jakso, pituus 23 päivää. Hallitsee voimaa, kestävyyttä, aloitekykyä, tarmoa, energiaa, itseluottamusta, rohkeutta ja aggressiivisuutta. Tunneherkkyyden jakso, pituus 28 päivää Hallitsee mielialaa, optimismia, iloisuutta, seurallisuutta, luovuutta, rakkautta ja muita tunnetiloja. Älyllinen jakso, pituus 33 päivää. Hallitsee huomio-, arvostelu-ja järkeilykykyä, tarkkuutta, päätöksentekoa ja sisäistä viisautta."

Tällä hetkellä minulla noista jokaisesta käyrästä kaikki ovat kiipeässä ritirinnan ylöspäin, joten tekemisilleni pitäisi löytyä voimia.

Jos ihan 'varteks' otan huomioon nämä rytmit ja vertaan niitä niihin Uranuksen kulmiin, mitä minulla nyt on, niin saan aikaan ihan varteen otettavan yhtälön. Mutta tässä tulkinta noista nousevista käyristä, jälleen kopio em. sivustolta.

"Fyysinen kuntosi on hyvällä mallilla. Sinulla on kestävyyttä ja energiaa melkein mihin tahansa. Tunnekäyräsi ja älyllinen käyräsi ovat kuitenkin heikossa vireessä. Älä luota liikaa arvostelukykyysi, sillä voimantuntosi ei pysty korjaamaan virheellisiä päätöksiä. Varo sitoutumista pitkäaikaisiin järjestelyihin. Tunnetasosi alavireisyys saattaa houkutella sinua luottamaan lupauksiin paremmasta huomisesta. Energia olisi hyvä purkaa fyysiseen tekemiseen ja jopa itsensä rääkkäämiseen. Puutarhan muokkaus, puiden pilkkominen, ylipitkä lenkki tai punttisali ovat esimerkkejä fysiikkaa vaativista vaihtoehdoista tällaisille päiville."

Ja totta onkin, aivan kuin käskystä tottelisin käyriäni. Ihan niin ei ole, mutta tuolla rantteella on isot pinot puita, mitä pitää siirtää liiteriin. Kevät kuivaa nurkkia, joten voin aloittaa pian haravoinnin ja roskein keräämisen. Ja niin edelleen... Jospa laiskan, aika liikkumattoman talven jälkeen lihakset kuntoutuisi. Tanssin, joogan ja uinnin puute (uimahalli on ollut remontin alla koko talven) tuntuu kehossa.

Uranus-kuvioista kirjoittelen seuraavalla sivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!