keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kysy astrologilta neuvoa!

Iät ajat on tiedetty, että suuret johtajat ongelmineen turvautuvat jopa astrologiaan.

Ruusumuorikin aikoo nyt turvautua astrologiaan. - Milloin minun kannattaa avata pieni kesäkahvilani? Ja millaiseltahan se tuleva kesä näyttäisi?

'Astrologi' alkaa penkomaan karttoja...

Minullahan on näillä sivuilla neljä roolia blogeineni;
1. Ruusumuori, jolla on pieni kesäkahvila
2. Metsätonttu, joka luulee pystyvänsä rakentamaan ruusutarhan.
3. Muori, jolla on kaksi kissaa huolettavana.
4. Astrologian harrastaja, joka tutkii ja tutkii...

Nyt siis leikin omien roolieni kautta, että Ruusumuori hakee apua kahvila-asioissaan 'astrologilta'.

Otetaan esille ensinnäkin itse Ruusumuorin kartta. Se on tehty päivälle, jolloin hän päätti kahvilan perustamisesta ja loi roolinsa eli kaiken tämän syntymäkartta, Auringonpaluukartta on mukana myös, koska pian tulee viides vuosi sen syntymästä. Mukaan otetaan myös transiitteja, tottakai, ja vilkaistaan vähän progressioita, lähinnä Kuun sijaintia.

Astrologia kertoo Ruusumuorille, että on kyllä aika työteliäät transiitit (tästä ei karttaa mukana). Neptunus sulkeutuva neliö Venus, jossa haihatellaan vieläkin jostakin suuremmasta, sillä ruusutarha ei taida olla valmis vielä ensi kesänäkään jos koskaan. Intoa ja luovuutta jos onkin.

           

Jos ajankohtaa kesäkauden avaamiselle etsii, niin tuossa on 12.6 sellainen Merkurius-asetelma, jossa voisit saada ääntäsi kuuluville, Merkurius avautuva sekstiili Merkurius, ja sitä seuraa kaikkea muutakin mukavaa Merkuriukselta. 

Sinulla on Ruusumuorina Kuu Kaloissa, joten tunteiden pohjalta olet tätä kaikkea rakennellut. Oinaan aikana itse rakentaminen oli korkeimmillaan. Nyt tosin osaat jo olla jalat maassa siinäkin, kun progressiivinen Kuu on siirtynyt Härkään. Tiedät jo mitä tarhasi ja kahvilasi vaativat, kunhan et liian innokkaasti noita ruusuja keräilisi etkä niitä ruusukuppeja. Sielläkin tuo Merkurius on sopivasti yhtyneenä syntymäkarttasi Uranukseen, joten ota uudet ideasi vain rohkeasti esille. Eivät ne tapa epäonnistuneinakaan.

Auringonpaluukartassa silmäni iski tuohon Rosa-asteroidiin. Sehän on tarkassa yhtymässä Aurinkoosi. Siitä varmaan voimia saat tai sitten ruusut vievät voimasi. Tai sitten aloitat jotakin uutta ruusuinesi (Totta, olen mukana kanadalaisruusujen koeviljelyksessä.). Kannattaa ehkä tosiaan varoa liiasta, sillä MC-akseliisi on yhtyneenä Kheiron. Terveys ennen kaikkea! Tuolla on Kuu nyt Neitsyessä, joten varmaan otatkin järjen käteen. Ideoilla ei ole loppua eikä tapahtumillakaan, sillä Mars on Jousimiehessä 5. huoneessa. Työsi suuntaa näyttää tuo julkisuuden, uran ja työn huone  10.(Aurinko yhtymä Rosa, yhtymä Uranus. Lisäksi siellä on myös Venus ja Ceres.)

Lisäksi kurkataan myös kirjoittajan omaan karttaan. Siellä on paras päivä myös 12.6, koska Jupiter tulee jälleen kerran retroillessaan ehkä painavimmillaan yhtymään Marsin kanssa, viimeisen kerran tänä vuonna. Se taikasauva siis jälleen heilahtaa! Siellä taustalla kyllä on noussut tekijäksi myös Pluton avautuva neliö Keskitaivaalle, joka haastaa (Tällä jaksolla menee monelta naama vakavaksi, sillä nyt mitataan sosiaalista asemaasi suhteessa laajempaan yhteiskunnalliseen kehitykseen.) Mutta on siellä myös Jupiterin avautuva kolmio Jupiterille. Hyvin työteliästä, energistä ja vuorovaikutteista aikaa! Tosin sinulla on rajoitteena Saturnuksen oppositio Venukselle. Kait sinulla suurimmat luulot kaikesta touhuistasi ovat jo karisseet maan tasolle, Palvelumieltä sinulla kyllä on, Pluton sulkeutuvassa kolmiossa Jupiteriin olet oppinut löytämään paikkasi tässä yhteisössä.

Astrologian harrastaja nostaa päänsä kartoista, nyökkää Ruusumuorille hyväksyvästi: - Ei tämä homma huonolta näytä, jos hyvin jaksaa töitä tehdä ja on nöyränä. 12.6 on hyvä aukaista kahvila.
Onnea tulevalle kesälle!

----

Näin tehtiin. Tilattiin uudet käyntikortit ja päivitettiin Ruusumuorin Kesäkahvilasivut. 

Tähdet ovat puhuneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!