sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Mitä Jupiter nostattaa eri merkeissä 2?

Jatkan edellisen blogin aihetta...

Jupiter Kauriissa:
- Tässä merkissä voin kuvitella Jupiterin pullistelevan ylpeydestä. Sillä on valtaa ja kykyä hallita asioita. Suuret trendit liikuttavat ihmisen mieliä. Maailman aallot joko painavat alas tai on tuulta mennä mukaan. Uudenlaiset organisaatiot ja ideat nousevat pinnalle, ja niihin on helppo mennä mukaan. Tai sitten laitetaan uudenlaiseen järjestykseen asioita lakeja muuttamalla ja ihmisten asenteita murtamalla.

Henkilö, jolla tämä on syntymäkartalla, on usein vakavamielinen, päämäärätietoinen organisaattori. Hänellä on kunnianhimoa. Vaikka hän on vanhoillinen, pitää kiinni traditioista ja vanhoista arvoista, häntä usein kuunnellaan ja hän on kunnioitettu. Jupiter nostaa hänet arvoon ja menestykseen, mutta vain jos hän on kykenevä kuulemaan ympäristöään ja toimimaan sen hyväksi. Yksin ei menestytä. Kannattaa silmäillä Jupiterin muitakin kuvioita. 

Jupiter Vesimiehessä:
- Tässä jos missä energiassa Jupiter huolehtii veljeyden arvosta. Voimallisuudellaan se vetää käsiä yhteen, kirkastaa ihmiskunnassa hyvää. Kun Jupiter liikkuu tässä merkissä, ei lama masenna, vaan ihmiset tarttuvat toistensa turviin, toimivat yhdessä ja tärkeää on muukin kuin oma napa. Kaukonäköisyys kehittyy.

Syntymäkartalla tämä energia uhkuu iloa ja toveruutta. Henkilö kiinnostuu eri kulttuureista, filosofioista, uskonnoista ja antropologinen mielenkiinto ihmisen olevaisuuteen herää. Hän voi liittyä ihmiskuntaa kehittäviin, luontoa auttaviin ideologien pariin. Hänen sisäinen näkemyksensä ja yksilöllisyytensä korostuu.

Jupiter Kaloissa: 

- Tässä merkissä on isällinen ote, huolehtiva, syvästi myötätuntoinen, anteeksi antava ja lojaali. Tällaisessa energiassa merkittävät poikkeavat ideologiat menevät läpi. Jupiter nostattaa ihmismielen arkisen yläpuolelle, pakottaa tutkailemaan ihmisyyttä itsesään ja toisessa, jopa yksinolosta etsimään voimaa. 

Kenellä on tässä merkissä Jupiter, tuntee joko syvää murhetta maailmaa ja ympäristöään kohtaan, mutta tietää, että kaikki kehittyy ajallaan. Henkilöllä on herkkä myötätunto kaikkea heikompaa kohtaan ja on auttavainen ja antelias. Hän omaa voimakkaan mielikuvituksen ja luovuuden tarpeen ehkä kirjoittamisessa ja taiteen teossa. Hän voi olla suuri hyväntekijä tai liittyy johonkin sellaiseen organisatioon. Jupiter antaa hänelle ihmeellistä uskoa ja voimaa toteuttaa sitä, minkä hän uskoo auttavan ympäristöään ja ihmiskuntaa.

Jupiter Oinaassa:
- Näissä energioissa aloitetaan uusia ideologeja, uusia trendejä ja uusia näkökantoja asioihin. Syntyy uusia aatteita. Tässä tulienergiassa on myös kriittistä, osallistuvaa ja kantaa ottavaa voimaa. 

Henkilö, jolla on Jupiter Oinaassa, on usein vastuuntuntoinen ja menestyy haasteiden edessä. Hän on edistyksellinen, kunnianhimoinen ja rohkea. Jupiter nostattaa siihen mukaan jalomielisyyttä ja jopa kärsivällisyyttä syvällisemmällä ajattelulla, eikä henkilö jää loukkuun pienten vastusten edessä.

Jupiter Härässsä:
- Jupiter jotenkin jähmettyy tässä, tuhisee ja sieraimet laajenevat, tuhisee ja haistelee ilmapiiriä, puhaltaa sitä hiljaa henkiin. Jupiter nousee ajan hengen yläpuolelle  ja odottaa. Se henkii turvallisuutta, nostaa aineellisuuden esiin, rahan, materian ja uskollisuuden luonnon voimaan. 

Hän jolla on tämä kartallaan, on hyväntahtoinen ja hellä, totuutta rakastava, luotettava ja päättäväinen. Turvallisuushakuisena hän voi nojautua materian ja rahan arvoon ja siksi saavuttaa menestystä. Hän kuitenkin turvaa sillä myös lähiympäristönsä ja katsoo, että tasapaino löytyy niin mielenrauhan kuin ympäristönkin suhteen. Tämä korostuu, jos hänellä on Jupiterissa positiiviset kulmat. 

Jupiter Kaksosissa: 
- Tämän energian tunsimme noin vuosi sitten. Kaikenlainen liikehdintä eri maitten välillä oli vilkasta. Monenlainen ääni tuli kuulluksi. Siihen liittyy paraatit ja kulkueet, uusien asioiden esille tulo vaikka sitten uhitellen. Ylilyöntejä sattuu! Ainakin itsellä oli tosi vuorovaikutteinen aika, olin vilkkaasti kaikenlaisen toiminnan keskipisteenä ja äänenä. Ja itkeä ei saanut! Asiat piti viedä kunnialla loppuun. 

Syntymäkartalla tämä energia on luova ja innostava. Kaikenlainen itseilmaisu saa voimaa. Jupiter nostaa helposti korokkeelle tämän henkilön lausumaan mielipiteitään joko kirjoittamalla tai puhumalla. Ei pelkoa olla esillä ja esittää asiaansa. Ystävällisellä ilmaisulla toiset tulevat helposti mukaan.

Jupiter, planeettojen kuningas ja voimamahti! Ei unohdeta sen liikkeitä, ei sen energioita mitä se kulkeissaan luo!

Train, Drops of Jupiter

Tässä lisää englanninkielistä asiantuntevaa tekstiä siihen, miten Jupiter tällä hetkellä vaikuttaa etenkin vesimerkeissä. En tosin ymmärrä ihan kaikkea.

3 kommenttia:

 1. Tanhua on ystävineen ainoa astrologisen videon esittäjä tällä hetkellä Suomessa. Ulkomailla heitä on pilvin pimein.
  Milloin Suomessa?
  Olen toki kiitollien blogeistakin. Niistä voi ottaa oppia todella paljon. Kuitenkin, ylivirikkeellisessä maailmassamme lukeminen on aina vähän toista kuin kuunteleminen. Toiset lukevat, toiset mieluummin kuuntelevat ja on heitäkin, jotka vain kirjoittelevat. Jotkut jopa keskustelevat!

  VastaaPoista
 2. Kaikista paras mielestäni on osallistua kursseille, jos se vain on mahdollista. Minulla on se käsitys, että tietoa siirtyy sanattomastikin, kun ollaan samassa tilassa fyysisesti. Astrologinen seura on nyt kokeillut kuukausiesitelmän Kuun vaiheet astrologiassa videointia. Mutta kyllä kurssille osallistuessa voi kysyä, tehdä harjoituksia pienryhmissä jne.
  http://www.suomenastrologinenseura.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miri! Osallistuisin mielelläni kursseille. Hankaluutena pitkät matkat, kesäkahvila, talvella kissat ja talon lämmitys.

   Poista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!