lauantai 10. toukokuuta 2014

Mitä Jupiter nostattaa eri merkeissä?

Innostuin tästä pienestä Artemajoksen kirjasta. Tulkitsen nyt vähän omin miettein kirjan tiivistettyä tietoa Jupiterista eri merkeissä. Tällaisena aikana tarvitaan nostatusta! Mahdollisuuksia! Katsetta eteenpäin! Näinkin, vaikka kirja kertoo syntymähoroskoopista.  Minä kuitenkin näen, että Jupiter merkin laadun kautta yleisestikin heijastaa sen energioista uskoa tulevaan ja eteenpäin menoon. Joten jos joku tätä lukee, niin otetaan kiinni juurihetkistä, sen voimista ja tähdätään myös yleisen kautta tulevaan.

Haluan tähän oikein tajunnan räjäyttävän kuvan. Sen on ystäväni Vappu joskus tehnyt jokikirjaansa virtaavasta vedestä, mutta vähän manipuloinut värejä. Ja keskellä on tietenkin kamerani salama.


Jupiter, valtaisa jättiläinen nostaa sinut joskus kämmenellensä ja näyttää maailmaa laajemmalti ja osoittaa sinulle mihin kaikkeen suuntaan voisit kulkea ja kasvaa. Mutta jos kiljut epävarmuudesta tai innostut liikaa, voit pudota...

Aloitan Jupiter Ravussa, sillä sen aika meillä kaikilla on nyt parhaillaan tuossa kauniissa kolmiokuviossa. Jupiter siirtyi Rapuun 26.6.2013 ja on siellä yhä.
- Jos sinulla on syntymäkartalla Jupiter tässä merkissä, olet saanut hyväntahtoisuutta ja avuliaisuutta. Toivottavasti  Jupiterin negatiiviset kuviot ei tätä sumenna. Ei ainakaan tällä hetkellä yleisellä tasolla, olen itse kokenut saavani auttavia käsiä pyytämättä. Ne ilmaantuvat kuin tyhjästä. Lisää syntymäkartan Jupiterista tässä: Olet hyväkäytöksinen ja tasapainoinen ja sinulla on voimakas mielikuvitus. Näkisin, että se luovuus kimpoaa rapumaisesti intuition ja spontaanisten hetkien kautta. Pitää vain uskaltaa. Tietenkin se luovuus kukkii monella siellä kotiympyröissä, tekstit kirjoituspöydän laatikossa, maalauksia jaetaan vain sukulaisille, ja koti on nätti kuin nukkekoti.  Nyt voisi uskaltaa enemmänkin. Niin olen rapuna itse tehnyt!

Kun seuraan nykyisiä trendejä, niin hyvin monella taholla kehoitetaan ihmisiä taiteen, luonnon, kodin kunnostamisen ja puutarhan pariin. Sieltä löytyy rauha ja tasapaino.Tämän energian nosteena on tuo hyväntahtoisuus ja hyvän ilmapiirin luominen.

Jupiter Leijonassa:
- Jupiter siirtyy yleisellä kartalla Leijonamerkkiin 16.7. tänä  vuonna, ja sitten muuttuukin koko kesäinen Suomi! Ehkä koko maailman on pakko avautua areenoille heikkouksineen ja hyveineen. Katseemme suuntautuu kotinurkista myös vähän laajempiin näkökulmiin välillä sydän sykkyrällä.
He, joilla Jupiter on syntymäkartalla Leijonassa ovat kunnianhimoissaan kuitenkin avuliaita, hyvää tarkoittavia  ja vilpittömiä, karjahtelevia emoleijonia, joita kannattaa välillä kuunnella. Leijona on tulimerkkinen, haluaa menestyä elämässä, ajaa toistenkin asioita oikeudenmukaisesti ja ottaa vastuuta yhteiskunnassa. He ovat yhteiskunnan vetureita ja hiilimiehiä siellä usein, mutta saattaa olla, että jotakin unohtuu asemalle heidän matkassaan, sillä he katsovat eteenpäin ja unohtavat 'pikkuasioita'. Toivottavasti tämän energian omaavilla on tähän kaikkeen rohkeutta ja tervettä kunnianhimoa, eikä sitä ole hankalat kuviot jarruttamassa. Jos on, on varmaan tarkoituskin hillitä itseään.

Toivon, että tätä samaa nostetta saataisiin kaikki heinäkuun lopulla. Löydettäisiin ihmisarvo kaikessa merkityksessään ja ymmärrettäisiin oikeat arvot minkä puolesta toimia. Jupiter on voimassaan antava sille valoa ja selvännäköä vuodeksi eteenpäin.

Jupiter Neitsyessä: 
- Jupiterin kierto Auringon ympäri on noin 12 vuotta. Näin ollen se viipyisi vuoden verran yhdessä merkissä. Tosin se ei aivan pidä paikkaansa. Jupiterillakin on oman mallisensa rata, ja kuten nyt se näyttää perääntyvän Ravussa eli on viipynyt siinä pitempään.

Kaiken tulenpalavan voiman jälkeen Jupiter yleisesti rauhoittuu Neitsyessä, ohjaa analysointiin ja mietintään siinä mitä tuli tehtyä. 

Syntymäkartalla Jupiterin Neitsyt-energia antaa persoonalle tarkkanäköisyyttä ja älykkyyttä toimia järkevästi ja käytännöllisesti jalat tukevasti maassa, maan merkki kun on. Tästä voi kehittyä myös pelottavan arvostelevaa ja tutkivaa näkökulmaa, jonka ei soisi paisuvan tietämyksessään. Kuitenkin näissä maisemissa Jupiter pyrkii näyttämään ohjattavalleen vähän laajemmasti maailmaa ja näköalaa. Persoonasta voi kehittyä viisas ja ailahtelevuudessaan anteeksipyytelevä, erehdyksiä myöntelevä  ja rehellinen. Tähän tietenkin on liitoksissa Jupiterin muut kuviot.

Jupiter Vaa'assa:
- Tämä ei ole varmaankaan helppo taivaan alue Jupiterille, joka on mahtaileva ja itsevarma. Nyt se joutuu alueelle, missä punnitaan asioita ja katsotaan hyvin monelta kantilta. Uskoisin, että Jupiter kuitenkin pyrkii kohottamaan yksilön, yhteisöjen ja kansojen itsetuntoa korostamalla yksilöllisyyttä ja kauneutta, arvokkuutta ja mahtiakin, mutta ennen kaikkea selvittää diplomaattisesti selkkauksia.

Syntymäkartalla Jupiter Vaa'assa luo persoonasta vilpittömän, lempeän ja kohteliaan. Hänet voi tunnistaa hyvälla maulla rakennetusta ympäristöstään ja vaatetuksestaan ja ehkä korostetustikin esillä olevasta. Vastakkainen sukupuoli varsinkin ihastuu. Usein Jupiter nostattaa hänet taiteen, suunnittelun ja kulttuurin estraadille.

Jupiter Skorpionissa:
- Yleisesti näkisin, että Jupiter kaivaa esiin kaiken mahdollisimman piilotetun ja epäoikeudenmukaisen. Eikä se tapahdu hitaasti ujuttautuen vaan kertarysäyksillä. Samankaltaista voi tapahtua myös unohdetun tai näkymättämissä olevien kauniiden arvojen esiintuloilla. 

Henkilökohtaisella kartalla tämä näkynee toimivuutena, itsevarmuutena ja päättäväisyytenä. Jupiter Skorpioni-persoona on luja ja ylpeä, usein vaikeasti lähestyttävissä, mutta mielenkiintoinen ja syvästi ymmärtävä henkilö, kun häneen tutustuu. Henkilö omaa kiinnostusta mystiikkaan ja innostuu usein siitä hyvin tunteenomaisesti. Jupiterin nosto tässä  voi tapahtua innokkuutena viedä eteenpäin niitä arvoja, joita hän näkee ehkä toisinajattelussaankin arvokkaiksi, ja yhtä helposti nousee taistelemaan epäoikeudenmukaisuutta vastaan.


Jupiter Jousimiehessä:
- Tässä Jupiter on omassa merkissään, vapautuu ja innostuu loistossaan! Siksi usein tämän merkin omaavat voivat menestyä hyvin sillä alueella, missä he todella löytävät oman tiensä ja totuutensa. Jupiter suorastaan tönii eteenpäin, varoa vain täytyy, että se suunta ei ole väärä, sillä silloin ahdistus voi olla sitäkin pahempi. 

Tämän omaavat syntymäkartan persoonat ovatkin usein vastustamattomia, innostavat muitakin mukaan ja kannustavat. He ovat suvaitsevaisia, jalomielisiä, lojaaleja ja vilpittömiä. Usein onni seuraa heitä, ja he menestyvät toimissaan. Tässä on vaarana Jupiterin liiankin suuri nostatus. Kuusen latvaan voi kiivetä, mutta sieltä voi tulla kolin kolia alas. Kuitenkin Jupiterin persoonat nousevat taas jaloilleen.

Yleisesti tässä ajan merkissä voi syntyä uusia ideoita, tulisieluisia johtajia tai kansakuntien itsetunto nousee. Innostus ja usko parempaan voi olla tässä ideaalia. 

... Taidanpa jatkaa toisella sivulla eteenpäin. Kommenttia saa antaa ja virheellisyyksiä korjata, kiitos!
Olen vähän ollut 'flowtuulella'.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!