torstai 12. joulukuuta 2013

Raskasmielinen Jupiter

Märkä lumi painaa maata ja puiden oksia. Vähän samanlainen olotila on minullakin ollut tällä viikolla.
Ei oikein helppoja energioita. Yleisesti vähän ahdas olo, vaikka yritän pölyttää kotona nurkkia ja uusia tiloja. Millekkä sitä kaikkea raivaan? Joululle vai jollekin muullekin?


Aivan kuin itse Jupiter heijastuisi tuohon kuusen oksalle. Liekö itse orbi sieltä? Mutta kauniilta se näyttää.  

Yleisesti astrologisella taivaalla on T-risti, ei varmaan ihan tarkka vielä. Minä löysin omalta kartaltani Jupiterin sulkeutuvan neliön Keskitaivaalle eli työnakseliin. Tämä kuvio kestää yli vuoden vaihteen, uh. Mutta otetaan haaste vastaan. Ainakin olen päättänyt vähän jättäytyä ja moni asia on jättänyt minut, mm. kylän joogaryhmä on loppunut. Aika paha. Miten jaksan komentaa itseäni yksin joogaamaan?

Tätä jähmeyttäni ja laiskuuttanikin kopioin tähän Seppo Tanhuan tulkinnan tästä neliöstä:

"Tämä jakso ei juuri häikäise loistollaan, vaikka onkin kyseessä onnen planeetta Jupiter. Nyt nimittäin nousevat varsin kiusallisella tavalla esille sellaiset uraan ja ammattiin liittyvät suunnitelmat ja projektit, jotka eivät ole hyväksi henkiselle kehityksellesi. Ensin näyttää olevan montakin väylää auki, mutta ohituksen tullessa tarkaksi on luukin viety kädestäsi.

Kaikesta huolimatta onni hymyilee sinulle naamarin takaa, sikäli kun sinulla on riittävästi viisautta hyödyntää tämä aika keskittymällä sellaisiin tehtäviin, jotka tuntuvat sujuvan edes kohtalaisesti. Osa uusimmistakin suunnitelmistasi tulee nyt kohtaamaan suuria vaikeuksia vain siksi, ettet lopultakaan ole koko sydämelläsi mukana niiden toteuttamisessa. Näin nostatat itse omalla alitajuisella käytökselläsi muissa ihmisissä negatiivisia tuntemuksia, ja ilman mitään selvää syytä he saattavat sanoutua irti yhteisistä projekteista.

Idea itsessään saattaa olla toteuttamiskelpoinen, mutta sinun tulee löytää uusi lähestymistapa. Päästä siis reilusti irti niistä suunnitelmista, jotka näyttävät kariutuvan, ja keskity muihin asioihin. Näin alitajuntasi saa tarvitsemansa ajan ja etäisyyden voidakseen löytää sinulle sopivan tavan olla mukana tällä kertaa huonosti sujuvassa projektissa. Transiitin mentyä ohi voit pian huomata olevasi jälleen mukana ja silloin paljon paremmalla fiiliksellä.

Samanaikainen avautuva neliö keskiyölle (Tuo tarkoittanee varmaankin IC.tä?)tuo dramatiikan poikasta myös kotinurkkiin. Tälle asialle voit kuitenkin tehdä jotain. Tunnet nimittäin syvää tyytymättömyyttä joitakin kotiin ja perheeseen liittyviä asioita kohtaan. Saatat helposti kohdistaa syytöksesi muihin perheenjäseniin, mutta siten vain pahennat tilannetta entisestään. Olosi voi parantua vain uskaltaessasi huomata oman tyytymättömyytesi ja korjaamalla ne olosuhteet, joissa tylsät fiilikset nousevat pintaan. Ellet nyt tartu härkää sarvista ja puutu kotielämäsi epäkohtiin, tulee huono olo vain entisestään lisääntymään."
---- Olen toki yrittänyt kohentaa kotioloja ihan sisustusta myöten. Piristäähän sekin. 
Löytyisiköhän Nikulan uudesta transiittikirjasta jotakin uutta tähän? Hän löytää tästä kuviosta paljon haasteita ymmärtää yhteiskunnan kuvioita ja toteuttaa niiden kautta itseä. Kaikki riippuu siitä miten on hoitanut tehtävänsä menneessä ajassa. ----Juu, mutta ehkä juuri nyt olen liikaa käpristynyt omiin oloihini. Olen halunnut sitä. 

Stenberg/Lehtiranta taas vähän syyttelee suurpiirteisyydestä ja huolimattomuudesta. Kun tekee kauppoja, tulee tarkkailla pientä tekstiä. Ja kotia tulee huoltaa!

Itse katsoisin tämän transiitin sulkeutuvana vähän kuin kaiken menneen työn fundeeraamisena ja lepäämisen ajaksi. Ei sitä aina jaksa mesota. Arviointikykyä tässä nyt kuitenkin tarvittaisiin. Mutta ensin vietetään joulu ja levätään.

Märkä lumi sulaa pois ja uutta pehmeää sataa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!