perjantai 29. marraskuuta 2013

Saturnuksen avautuva sekstiili Mars

Tähän hetkeeni melkeinpä samanaikaisesti sattuu kaksi kaunista sekstiiliä, molemmat Marsille. Jupiterin, josta edellä olen jo kertonut ja myös Saturnuksen avautuva sekstiili Marsilleni. Aika mielenkiintoista aikaa siis kosmisesti. Jupiter röyhteisee viimeiset hyvänsä jollekin toiminnalleni ja sanoo 'kiitos', hyvää oli. Ja Saturnus avaa porttinsa olemaan auki jollekin alkavalle idealle 'ole hyvä, siitä sisälle´.Mukavaa luettavaa tämän vuoden loppumainingeille. Saturnus, joka kiertää 30 vuotta Auringon ympäri, on varteen otettava järkäle. Saturnus, joka yleensä on kriittinen, osoitteleva, rajoittava ja haasteita antava, antaa tällä hetkellä vapautusta. Sitähän voisi vaikka villiintyä! Pursuilla ja mennä menojaan! Siis jollakin hyvällä idealla. Jospa Saturnus myös vähän keventäisi noita minun Neitsyt-Marsini pohdintoja ja analyysia, järkeilyä siis ja saisin kerrankin mennä porhaltaa. Voisinko antaa mielikuvitukselle vauhtia enemmän ja vapaammin? Kun tällä transiitilla on aika kauaskantoisia vaikutuksiakin. 

Onkohan vähän hullua? Täytyy taas ottaa huomioon, että Marsillani on myös sulkeutuva kvinkunssi Saturnuksen kanssa syntymäkartallani. Poimin tämän kopiona astro.fi-suvustolta:

Sulkeutuva kvinkunssi, 210 astetta: "Elämän suuret mahdollisuudet esittäytyvät varsin komeissa vaatteissa tämän aspektin myötä ja haasteena onkin oppia kohtuuden kolkkoa läksyä ennen kuin elämä suostuu nytkähtämään palan matkaa eteenpäin. Asetat helposti liian suuret odotukset hyvin liikkeelle lähtevälle asialle ja tunnet syvää pettymystä kun asiat jossain vaiheessa kaatuvat niskaasi. Tehtävänäsi on oppia ymmärtämään että tällainen "kuplan" puhkeaminen kuuluu luonnollisena osana jokaiseen kahden sulkeutuvaa kvinkunssia tekevän planeetan yhteiseen projektiin. Sinulla ei ole varaa syyttää muita petturuudesta, jos haluat edes jossain vaiheessa päästä nauttimaan näiden planeettojen upeimmista puolista tämän elämäsi aikana. Hyväksymällä vastoinkäymiset merkiksi oikeasta suunnasta tulet pääsemään todella pitkälle kvinkunssia tekevien planeettojen edustamilla alueilla."

En ole ennen näitä pienempiä kulmia opiskellut mitenkään syvällisemmin, mutta nyt hitaiden planeettojen ollessa kyseessä, on niihin hyvä hetki paneutua enemmän. Tässähän se jarru on minun lennokkuudelleni, vaikka kuinka on portit auki. Tärmäilen laitumella varmaan kuin paniikissa oleva jänis, enkä löydä enää avointa porttia. Nytpä opin tämänkin, mistä tuo tunne joskus tulee. Tosi on, että mielikuvitukseni usein lentää kuuseen kurkottamaan. Joten kuria pupuseni, sanoo Saturnus! On se hyvä, että kosmisissa voimissa on noita jarruttavakin tekijöitä. Palaan Saturnukseen vielä, mutta laitan kokonaisuudessaan tähän Seppo Tanhuan oivallisen tekstin. Palkintoa luvassa...äh, taas. Sellaiset ovat vielä kaukana, jos vetää tähän tuon sekstiilin avautuvana. Ennemminkin voisin saada vähän potkua johonkin. Sitä tarvitsen.

"Sinulla on oma äärimmäisen tärkeä tehtäväsi yhteiskunnallisen ja sosiaalisen kehityksen toteuttajana ja tämä aika tulee palkitsemaan sinut tuon tehtävän suorittamisesta, sikäli kun olet siihen pystynyt. Palkintosi tulet saamaan kaikkien sinulle tärkeiden ja arvokkaiden sitoutumisten tuottamana menestyksenä ja sitä kautta lisääntyvänä valtana ja vastuuna. Voit huoletta panostaa lisää kaikille sellaisille alueille, jotka tuntuvat tämän jakson aikana menestyvän, sillä juuri nämä tekemiset tulevat jatkossa johdattamaan sinut menestyksesi huipulle. Ei siis kannata jäädä tumput suorana odottamaan mitä lahjoja sinulle on tippumassa, sillä aktiivisella osallistumisella voit helposti tuplata tai jopa triplata tämän menestyksen aikajakson.

Ellet ole tähän mennessä pystynyt toteuttamaan sitä omaa juttuasi ja kokemaan elämääsi mielekkääksi niin mitään tuplattavaa ei tietenkään ole näköpiirissä, mutta aika on erittäin otollinen tuon oman juttusi löytämiselle. Innostuneisuus, virkeys ja hyväntuulisuus ovat varmimpia merkkejä osumisestasi oikeille apajille, mutta voidaksesi jatkossa omistautua omille kyvyillesi mitoitettuun elämään tulee sinun tämän jakson aikana pystyä tietoisesti luopumaan ehkä monistakin raskaiksi ja sisällöttömiksi käyneistä velvollisuuksistasi. Menestys seurailee jokaista innolla ja ilolla ottamaasi askelta tämän jakson kestäessä, joten pitämällä huolta että sinulla on joka päivä mahdollisimman hauskaa pääset pikkuhiljaa menestyksen makuun.
"

ps. Saturnuksen yhteyteen on mukava alkaa kuvaamaan aitoja, rintejä ja käytäviä!

 Vanhan veräjän luona! Eila Pienimäki ihanasti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!