maanantai 25. marraskuuta 2013

Jupiter

Tämä oman kartan tapahtumien eli transiittien seurailu on niin mukavaa ja mielenkiintoista, että jatkan sitä, mutta nyt enemmän Jupiterin ja Saturnuksen osalta.

Minulle tuli Marsin paluu ja sen paluun mukana myös uudet haasteet.


Kuva on Wikipediasta. 
Tässä tietoa fyysisestä Jupiterista Ursan sivuilta.

Nyt haluaisin tutustua lähemmin Jupiteriin ja Saturnukseen. Jupiter on kartallani aika voimallinen planeetta jo sijaintinsa vuoksi (1-huone) ja merkkinsä vuoksi, sillä se on omassa merkissään Jousimiehessä. Viime kesän aikana Jupiter liikkui transiiteillaan tuolla stelliumillani vaikuttaen Uranukseen, Venukseen, Merkuriukseen ja Aurinkooni ja on matkalla karttani keskipistettä eli Vertexiä. 

Ja täytyy kyllä myöntää, että jylläsihän se siellä vaikuttaen tulevaan 12 vuoden periodiini varmaan aika lailla. Tunnen todella saavani mukaan uudenlaisia energioita ja mikä sen parempaa olisikaan vanhoina päivinään uudistua ja voimistua. Olenhan haaveillut, että voisin olla vielä näillä sijoilla, matkustella ja toimia vielä ainakin 10 vuotta.

Tällä hetkellä Jupiterilla on sulkeutuva sekstiili omalle Marsilleni. Voisin siis laskeskella että noin 8-10 vuotta sitten Jupiter oli yhtymässä Marsiini ja aloitti vuorovaikutteista toimintaa aika mukaansatempaavalla tavalla. Muistankin esim. koulutyöni, joka silloin sai uudenlaista vauhtia toimiessamme matemaattisella alueella johtavana kouluna. Aloittelin silloin myös flamencon askeleita ja tutustuin uusiin ihmisiin. Tämä muistuu mieleen. Tuohon sekstiiliin sopisi tuo koulukuvio sen verran, että vielä siellä teen jotakin sijaisuuksia ja vielä tanssinkin, mutta en enää flamenco. Itämaisessa tanssissa on suunnittelilla pitkästä aikaa oman ryhmämme näytös. 

Tosin syntymäkarttani Marsin ollessa neliössä Jupiteriin, toivoisin, että nyt esillä oleva sekstiili auttaisi ihan näitä kotihommia ja helppaisi pikkaisen tuota neliön haastetta. Kun se Jupiter on nyt kuitenkin siellä Ravun alueella, siellä missä on myös stelliumini ja progressiivinen Kuuni. 

Ainakin Raimo Nikulan uudessa transiittikirjassa luvataan energista ajanjaksoa ja mahdollisuutta kunnostaa elämäni 'vuotokohtia'. Jopa tekniikan puolelta on luvassa uutta (uusi tietokoneko?) ja asumisen kohdalla uudistuksia. Olenkin saanut ikkunat valmiiksi ulkoeteiseen! Lehtirannan henkiseltä astrologian puolelta painotetaan myönteisiä energioita ja menestystä ammattiasioissa. Päämäärä on selkeä ja tahdon voimaa riittää. Jopa liikenne ja kuljetukset sujuvat hyvin. Olenkin aikeissa tehdä kunnon autoremonttia!

Ja lisään tähän loppuun osan Tanhuan intomielisestä tulkinnasta Jupiter sekstiili Mars:
Ne jotka ovat säilyttäneet itsenäisyytensä ja riippumattomuutensa ihmissuhteiden loputtomassa mylläkässä käärivät helposti ajan tarjoamat voitot taskuunsa kun taas läheistensä mielipiteiden ja odotusten alla elävät tulevat yhtä varmasti marssimaan tutuksi tullutta tahtia onnensa ohitse tälläkin kertaa. Ajan ideoillesi suosiollisesta laadusta tieoisena voit valita puolesi ajoissa ja päättää tällä kertaa kuuluvasi voittajien kadehdittuun ja valitettavan pieneksi jäävään joukkoon.
 
En tiedä voittajista, mutta selviytyjä olen ja aion nauttia tämän transiitin tuomasta hyvästä! Täytyy kuitenkin muistaa, että taustalla on Neptunuksen lailla sumeat sumuiset silmät (yhtymä Kuu) joten ei pitäisi tuudittautua liian hyvään uskoen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!