maanantai 18. marraskuuta 2013

Uusi Mars!

Aloitin Mars-tutkimukseni Marsin paluulla vuonna 2012 tammikuussa. Ja haaa! Olen uskollisesti sitä tutkiskellut ja jahkaillut tässä blogissani kaksi vuotta. Uskon, että jotain olen oppinut!! Paljon elänyt ainakin! Tosi paljon uutta aloitin silloin Marsini paluussa.

Ja arvata voi, että aloitan nytkin, kun Mars lähtee uudelle kierrokselle! En kuitenkaan halua Marsin kulkua enää komuta toisintona, vaikka spiraalikierteenä tai turtuneena vanhalle kehälle voisin älytä yhä vain lisää. En voi lopettaa astrologista tutkimustani kuitenkaan tähän, vaan otan mukaan Jupiterin ja Saturnuksen vähän tarkempaan syyniin.

Nyt on Mars uusiutunut fyysisellä tiedolla todella paljon kahden vuoden aikana.
 Kuva Wikipedia

Mutta vielä tähän Marsin paluuta. Liitan tähän kopiona Seppo Tanhuan astro.fi- sivustolla tulkintaa tästä. Olenhan sen reilusti maksanut vuosihoroskoopin nimissä. Kuitenkin tykkään, että se on aika pieni kurssimaksu sellaisenaan, jos aikoo oppia jotakin. Liitän mukaan myös muita tulkintoja, joita kaivan kirjoistani esiin. 

Siis uusi lähtölaukaisu Marsille ja jollekin uudelle, josta en kehtaa edes puhua, mutta niin mukavaa hommaa, että näppejä syyhyttää. Ihmettelenkin, voiko Marsin energia vaikuttaa näin voimakkaasti, että tietyssä sen pisteessä syntyy jokin kumma halu tarttua johonkin uuteen tai jonkin vanhan tekeminen saa uutta vauhtia? Tämä on jotenkin tullut todistettua ainakin minun elämässäni ja tässä blogissani.

"Transintoivan Marsin yhtymä syntymäkarttasi Marsiin on aina varteenotettava tapahtuma, sillä tämän jakson aikana sinulla on mahdollisuus löytää kokonaan uusi motivaatio kaikelle tekemisellesi. Jotain hyvin innostavaa, sopivasti jännittävää ja erittäin mielenkiintoista on nyt tarjolla vastaanotettavaksi. Sopivasti uhmaa ja terveesti sotaisaa asennetta tarvitaan tavallista enemmän päästäksesi niiden asioiden kimppuun, jotka saavat sydämesi sykkimään ja silmäsi säihkymään lapsenomaisesta innostumisesta.

Jos uskallat lähteä mukaan elämän tarjoamiin seikkailuihin jopa pienellä riskillä niin palkkioksesi tulet saamaan jopa kahdeksi vuodeksi kokonaan uudenlaisen asenteen kaikkiin tekemisiisi olipa kysymys sitten työstä vapaa-ajasta tai kotielämästä. Jotta elämä maistuisi elämältä tulee sinun välillä nousta sotajalalle vallitsevaa paikoilleen pysähtynyttä ja turruttavaa jokapäiväisyyttä vastaan. Nyt on oikea hetki ihan hakemalla hakea vähän jännitystä ja seikkailua päivittäiseen elämääsi. Ellet uskalla pistää tuulemaan niin voit vain huomata kuinka pahalla päällä sinä osaatkaan olla. Kukas siitä hyötyy"

Erkki Lehtiranta henkisen astrologian puolelta myös toistaa saman uuden energian ilmestymistä. Näkisin että Neitsyt-Mars-energioissa kaikki tämä liittyy jonkin uuden asian kokeiluun ja tutkimiseen. Asiaan liittyy myös henkinen ja fyysinen hyvinvointi. Ja mikäs sen parempaa kaikelle kuin jokin uusi tekeminen, joka motivoi ja saa veren kiertämään. Luin että Emilia tuolla astro-sivuillaan tähdensi kaikissa transiitteissa ottamaan huomioon myös niihin yhteydessä olevien aspektien merkitykset. Näin myös muistuttaa Lehtiranta, että syntymäkartalla tekemät aspektit aktivoituu. Eli Marsin neliö Jupiterille herää toimimaan varottavana mutta myös positiivista liikettä antavana. Kuten myös Marsin skestiili Kheironille. Uusi motivaatio antaa puhdasta sykettä suoniin!
Samoin Raimo Nikulan uusin transiittikirja painottaa Marsin paluussa rakentavaa voimaa, energiataso ja samalla kunnianhimo nousee. Jossakin kun silmillä sihtaa, voi olla uusi maali tai määränpää. Hän muistuttaa myös 'ärtsiyden' olemassaolosta. Johanna Karpovin kirjasta löysin myös varteenotettavan huomion, jota en aikaisemmin ole tullut ajatelleeksi. Hän kirjoittaa, että Mars (kuten Jupiter ja Uranuskin) aktivoivat Rapua tulemaan ulos kuorestaan. Ja tässähän tässäkin kaikessa on se 'pointi'. Justiinsa tämä! Samaan syssyyn hän kertoo, että Neitsyt-Mars aktivoituu toimintaan pohdiskelun sijaan. Vaikka eihän sitä perianalyysia voi sieltä pois repiä, uskoisin. 

Enempikin löytäisin tähän aiheita, jos penkoisin. Mutta otetaanpas taas hatusta kiinni! Sillä tämä Mars menee vielä ihan mukavalla vauhdillaan tuonne Vaakaan asti, ennen kuin sen perääntyminen taas alkaa.

Mikä hurraahuuto!! Water found on Mars!  Minä hurraan toisenlaiselle löydölle...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!