tiistai 5. marraskuuta 2013

Miten ja mitä Marsin kyydissä?


Kaksi vuotta Marsin kyydissä. Mitä siinä on tapahtunut?

Synttärihedelmä
Syntymäkartallani Mars on neliössä Jupiterin kanssa ja nostaa esille kaiken sen miten toimin vuorovaikutussuhteissa ihmisten kanssa. Nostanko päätäni liian korkealle vai alivarvioinko kykyni? Miten hoidan ihmissuhteet kaiken toimintani ohessa? En tiedä olenko noiden energioiden suhteen tyytyväinen. Olen saanut ja olen ehkä menettänyt. Olen luulotellut liikoja ja olen tehnyt jotakin hyvinkin. 

Samaisella Marsillani on sekstiili Kheironiin ja uskon, että se miten ja missä toimin ottamalla huomioon voimavarani ja terveyteni, pysyn kunnossa ja kuosissa. Puutarha pitää todella minua kunnossa. Ja kahvilatoiminta piristää minua henkisesti. 

On hauskaa ottaa huomioon myös niitä asteroideja, jotka olen kokenut itselleni tärkeiksi ja puhutteleviksi. Niistä Rosengard (synt.karttani huoneessa 2) on iloisessa kolmiossa Marsini kanssa. Sitä en ennen ole huomannutkaan. Se iloisesti vakuuttaa mahdollisuuksiani ruusutarhatyöhöni. Sen kanssa on hauska toimia. Olisiko se jotakin sitä, mitä voisin jättää jälkeeni, toivottavasti iloksi enkä harmiksi?

En halua kritisoida itseäni siinä, miten olisi pitänyt toimia, mitä olisi pitänyt tehdä toisin. Mutta opiksi on otettava. Kun toimii intohimoisesti jonkin uuden asian kanssa kohti jotain uutta päämäärää, siinä sokeutuu helposti ehkä muille elämän tärkeille asioille (Mars neliö Jupiter). Toisaalta olen paljon pyrkinyt toimimaan muiden hyväksi, mutta myös siten miten elämän koen itselle tärkeäksi. Kun jää eläkkeelle ja yksin, pyrkii turvaamaan jotakin tuleviksi päiviksi.

Juuri nyt kun Mars aloittaa uutta kierrosta, on pakko huomioida tähän tilanteeseen marraskuussa tapahtuvaa auringonpimennystä Skorpionissa täsmälleen kuunalasolmussani (11 astetta Skorpionia, huone 11) eli juuri tuossa Härkä-Skorpioni akseliparissa. Mielenkiintoista myös se, että samalla asteella on yläsolmuun yhtymässä Pallas Athene-asteroidi. Kopioin tähän tietoa Soile Naskalin blogista: "

Härkä-Skorpioni-akseliparin hallitsijat ovat Venus, tuo sosiaalisen hyväksynnän, kauneuden ja rakkauden planeetta ja Mars, aggression, puolensa pitämisen ja toiminnan planeetta. Joudumme siis tässä "taisteluparissa" miettimään kuinka tyydytämme omia tarpeitamme (Mars) sosiaalisesti hyväksytyllä tavalla (Venus), kuinka paljon pystymme elämään ja toimimaan (Mars) arvojemme mukaisesti (Venus) – ja mitkä lopulta ovatkaan meidän arvomme, mitä jätämme jälkeemme kun meistä aika jättää.

Mielestäni tämä pimennys myös kysyy kuka ja mikä meitä oikein ohjaa ja kenen ja minkä pillin mukaan me tanssimme – ja minkä menettämistä sinä pelkäät?"
Joten kuunsolmuihin minun tulee tutustua vähän tarkemmin. Tunnen että niissä on paljon sisältöä ja tukea niihin tuntemuksiin, joita tällä hetkellä elän.
Joka tapauksessa Marsin viime paluun aikoina aloittamani ruusutarha kasvaa ja viihdyttää, samoin on tehnyt kahvilani. Samoihin aikoihin aloitin myös taloremonttia, pakostakin, ja olen voiton puolella. Samoin olen selvittänyt monta muutakin asiaa tyytyväisyydellä. Marsin kulkiessa viime kesänä stelliumillani, kävin todellista taistelua tuulivoimaloiden rakentamisessa historialliselle alueelle. Nyt tiedän, että tämä rintama on voittanut kolme niistä pois, ainakin tähän mennessä, mutta 27 muuta on siihen nousemassa. 
Kahden vuoden sisällä on itse Marsinkin fyysinen muoto saanut uudenlaista näkemystä tieteen keskuudessa. Nyt ollaan varmoja, että Marsissa on aikoinaan ollut vettä ja nytkin vielä jäätyneessä muodossa. Onneksi olkoon Mars! Ja tiede!
Joka tapauksessa en voi parina seuraavanakaan vuotena olla kurkistamatta tänne ja katsoa Marsin kulkua eri huoneissa ja transiittien mahdollisuuksia. 
Kiitos Mars!! Sinun kyydissäsi oli tosi mielenkiintoista olla. Jos seuraavat kaksi vuotta mennään samalla vauhdilla, niin enpä tiedä jaksaako sellaista. Jarruja pitää löytyä.

2 kommenttia:

 1. Samperi kun suututtaa tuo ohjelma, kun se ei korjaa esim. rivivälejä. Kiusaa silmää tuollainen!

  VastaaPoista
 2. http://liisantaivaanmerkit.blogspot.fi/2013/11/skorpparieklipsi-merkeittain.html

  Täältä Liisan blogsta löysin skorppari-Au-pimennyshoroskoopin Ravulle (kuten muillekin merkeille oli):

  Ravuilla on lempeä ja romanttinen kausi. Kannattaa nauttia rakkaista ihmisistä ja harrastuksista. Eklipsi tuo uutta iloa elämään. Lapset voivat tarjota ihania elämyksiä. Jos uusi suhde alkaa, se voi olla hyvin kestävä. Rakkaus voi kohdistua myös luovaan tekemiseen.

  ....kyllähän mummia leikitettiin, ihanaa! En tosin halua uusia suhteita, kiitos! Mutta ilmoittauduin kirjoittajakursseille. Jos vaikka tekstini paranis pikkuhiljaa.

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!