keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Mars-energian aikaa!

Siis vuoden toimnnat ovat alulle laitetut. Nyt se aika, jolloin Mars osoittaa parhainta, avointa energiaansa karttaani nähden. Se ei ole vielä aivan tunteisiin vettynyt, sekin aika vielä tulee jääpuikkojen alkaessa nopsahdella kyyneleitään tuossa auringonvalossa ja kun Mars voimistaa Kalat-energiaa.

Marsin kolmio kohtaa nyt myös Aurinkoni. Pidä itsesi kunnossa, sillä nyt voi tulla töitä!

Oikeastaan nuo henkilökohtaisten planeettojen kulut tuolla kosmisilla radoillaan kehittävät pienen ihmisen ympärille jonkinlaisen spiraalin. Mennään rataa hiljoilleen, kunnes taas kiepsahdetaan uudelle radalle. Iän myötä nuo kiepsahdukset tuntuvat pienemmiltä ja lyhyemmiltä. Marsin kierto on jo puolivälissä, Venus ja Merkurius ovat kiertäneet jo monta kertaa. 


"Marsin kolmio Auringolle on oikein hyvää ja menestyksellistä aikaa kaikille henkisten päämääriesi mukaisille projekteille ja niiden joskus huikeallekin etenemiselle. Sydäntäsi lähellä olevat asiat ja tavoitteet saavat erittäin suosiollisen tuulen purjeisiinsa ja heijastuvat sinusta luonnollisena innostuneisuutena ja iloisuutena, mikä puolestaan saa myös asiasi kannalta tärkeät tahot ja ihmiset vakuuttumaan sinun mahdollisuuksistasi. Saat yllättävää ja vahvaa tukea kaikille sellaisille asioille, jotka tukevat kosmisen elämäntehtäväsi suorittamista.

Ellei tämän jakson aikana tunnu mikään menevän oikein putkeen niin silloin olet onnistunut hukkaamaan todelliset motiivit toiminnallesi, eikä luovuutesi pääse lainkaan esille. Sikäli kun asiat ovat näin kurjalla mallilla niin kannattaa rohkeasti suuntautua kokonaan uusille urille tai etsiä joitakin sinua kiinnostavia harrastuksia, sillä vastaus elämäsi tarkoitukseen on nyt helposti löydettävissä, jos vain vaivaudut katselemaan ympärillesi."


1 kommentti:

  1. Taivas lupaa energiaa...mutta en saa siitä kiinni.
    Moni asia vain valuu, sellaiset kotijutut ennen kaikkea. En saa edes siementä multaan.

    Mikä se hidastaa...Tuo Kalat-merkkinen planeettarykelmäkö? Kuutani palvovat.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!