sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Mars ja PlutoPluto nimetään usein kuoleman planeetaksi, suurten peruuttamattomien muutosten planeetaksi niin yksilö- kuin yhteiskunnallisellakin tasolla. Pluton tehtävä on poistaa sellaiset asiat, jotka eivät enää palvele yksilön tai yhteiskunnan kehitystä. Se edustaa myös voimaa.


Pluto on minun karttani hallitseva planeetta, koska Nousumerkkini on Skorpioni. Se sijaitsee myös karttani 8. huoneessa mikä on Pluton oma huone. Tällä hetkellä Pluto kierrollaan on vastakkaisessa huoneessa eli huoneessa 2 Kauriissa.  Joten minun Pluto-Leijonani on vastakkaisessa asemassa vasta kun kiertävä Pluto on Vesimiehessä vuonna 2023 paikkeilla. No liekö tuo paljoa merkitsee...

Mietin Pluton ja Marsin käyttäytymistä suhteessa toisiinsa. On aivan eri juttu, jos Pluto kierrollaan koskettaa syntymäkartan Marsia, koska se viipyy tuossa kuviossa pitkään hitaalla kierrollaan. Ja eri juttu, miten Mars transitoi saman kartan Plutoon, jossa se viivähtää vain muutaman päivän. Minun elämäni aikana Pluto on ollut yhtymässä Marsiin ehkä samoihin aikoihin, kun minusta tuli avioerolapsi. Tuota yhtymää ei tule tapahtumaan tässä elämässä toista kertaa. Mutta Mars ehtinee montakin kertaa tulla yhteen syntymäkartan Pluton kanssa. Erkki Lehtiranta (Astrologia ja henkinen tie) näkee, että nämä kaksi imevät toisistaan voimaa. Ymmärtäisin, että Mars transiiteillaan saa sitä Plutolta, mutta taas Pluto vähentäisi Marsin energioita ja voi aiheuttaa vaaratilanteita.

Koska Pluto on kollektiivinen planeettaenergia, näkisin, että se tuo Marsin toimintaan mukaan yhteisöllisyyttä.

Raimo Nikula sanoo Marsin kosketuksesta Plutoon, että se tuo esiin itsensä toteuttamista. Kehittymätön (mikä se sitten lieneekään) vaatii ympäristöltä, on itsekäs ja painostava. Rakentavalla puolella ihminen luo uraansa ja omaa hyvän johtajan aineksia, pystyy uudistumaan ja uudistamaan. Näin varmaan näkee Tanhuakin esim. tässä avautuvassa transiitissa.

Marsin avautuva kolmio Plutoon
Tämän ohituksen voimakkuus on *tähteä.
Tarkka ajankohta 25.10.2012
Vaikutus alkaa 21.10.2012 ja päättyy: 29.10.2012
Tämä ohitus toistuu noin 8-16 kuukauden välein.

Marsin kolmio Plutolle antaa sinulle näiden päivien aikana todella ruhtinaallisen palkkion kaikista hetkellistä voimaa ja rohkeutta vaatineista päätöksistäsi viimeisten kuukausien aikana. Tällaisten vaikeilta tuntuneiden päätösten seuraamukset esittäytyvät nyt mahdollisimman kiitollisessa valossa ja tulet törmäämään yllättävään tukeen sinulle tärkeissä asioissa. Joitakin aivan uskomattomia sinun kannaltasi myönteisiä muutoksia tapahtuu niillä elämäsi sektoreilla, joilla olet rohjennut uhmata muiden odotuksia ja vaatimuksia kuluneen vuoden aikana.

Mitä itsekkäämmin olet pitänyt kiinni omista tavoitteistasi, sitä menestyksekkäämpää aikaa sinulle on tälläkin kertaa luvassa. Sinulle saatetaan tarjota melkoisen suuriakin vastuita, joita ei tulisi ollenkaan hätkähtää vaan ottaa vastaan kiitollisin ja luottavaisin mielin.

Sikäli tuo voisi olla puhuttelevaakin juuri nyt, kun olen liittynyt kyläyhdistyksen jäseneksi ja olen menossa ensimmäiseen kokoukseen siinä. Yhteisissä intresseissä olemmekin jo tavanneet ja monet asiat ovat loksahdelleet yhteen. Toisaalta toiminta on tuttua, sillä olen ollut aikoinaan mukana jo kahdenlaisessakin kokoonpanossa ja suurten juttujen toiminnoissa. Eikä ne jutut ole pieniä nytkään, pelkään pahoin. Tekemistä piisaa. Ja kun minulla on oma lehmäkin ojassa (kesäkahvilani), on kyse toisenlaisesta toiminnasta, jossa ehkä tuo kehittymätön ja rakentava voima voivat joutuakin mittelöön.

Huomattavaa kuitenkin se, että Mars on jo aikaisemmin tehnyt sekstiilin ja neliön Plutolleni, joita en niinkään ole huomioinut. Marsin tullessa Vesimieheen se on oppositiossa Plutoon, joka voi olla mielenkiintoisempi tutkiskella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!