keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Mars ja Kuu

Yhdistän tällaiset kuviot kotihommiini. Siihen mitä talo ja piha minulta vaativat. Miten toimin siinä ja miten ne energiat siinä kulkevat. Siinä on selviytymisen ongelmia, kärsimättömyyttä, laiskuutta tai kiireisyyttä. Jotain tekemistä, mistä on itse vain vastuussa. 

Minun kartallani Kuu on Kaloissa ja huoneessa 2, omistamisen huoneessa. Minulla on haltijaoikeuden vastuu taloon. Ja hyvin tunteenomainen yhteys tähän kaikkeen. Tämä on elämäni pesä, jonne joskus sain tulla maailman teiltä. Tässä on ollut niiiin hyvä olla. Miksi en sitä pitäisi yllä. Mutta työtä se vaatii, eikä työ saa olla negatiivinen ilmaus. Se on ihmisen elämän sisältöä. Mars tekee talven aikana monenmoisia kuvioita tähän pisteeseen. 

Tällä hetkellä Marsilla on avautuva neliö Kuuhun. Eli nyt pitäisi tosissaan toimia kodin hyväksi. Ja tekemistä olisi, sekä virallisella taholla että toiminnan taholla ihan fyysisesti. Minun harteilla kaikki. Eli nyt pitäisi toimia ja tehdä oikeat ratkaisut. Tässä Tanhuan tulkinta siitä. En kuitenkaan näe, että nämä hommat mitenkään kasvuani hidastaisivat, päinvastoin. Juuri nyt on kasvustani kyse, siinä miten osaan hoitaa hommat niin että kaikki voisivat olla tyytyväisiä ja ennen kaikkea MINÄ itse. Ja se MINÄ ei ole tyytyväinen, jos ei muutkaan. Odottamattomia ongelmia voi kuitenkin tulla esiin.Viime syksynä oli home, talvella oli jäävuori, kesällä remontti. Mitä nyt?

Tykkään ikkunoista. Siinä on suljettu, rajattu tila, josta avautuu näkymä maailmalle. Sekin vielä tiettyyn suuntaan. Voi turvallisesti keskittyä. Edessä ei ole liikaa jotain. Nuo pyöreät pajupallot ovat terapeuttisia tehdä. Tämä ikkun ei ole kotoani, vaan Metsolan kartanon eteisestä.


Mars neliö Kuu

Tämän ohituksen voimakkuus on **** tähteä.
Tarkka ajankohta 11.10.2012
Vaikutus alkaa 7.10.2012 ja päättyy: 15.10.2012
Tämä ohitus toistuu noin 1 vuoden välein.

Marsin tehdessä neliötä Kuulle kuohahtelevat tunteesi tavallista helpommin kaikissa sellaisissa kotiin, asumiseen ja perhe-elämään liittyvissä asioissa, joihin olet tiedostamattasi juuttunut kiinni siten, että henkilökohtainen etenemisesi ja kasvusi on vaarassa kokonaan pysähtyä. Vastoinkäymiset ja sanaharkkaan johtavat erimielisyydet toimivat sinulle merkkeinä liian ahtaiksi rakentamistasi käyttäytymismalleista, joista sinulla on mahdollisuus juuri nyt tulla tietoiseksi.

Hermostut etenkin sellaisille ihmisille, joiden edessä et uskalla olla oma edistyksellinen itsesi vaan esität jotain roolia, joka ei millään tavalla ole sovtettavissa todellisiin tunteisiisi. Vähemmästäkin sitä ihminen hermostuu.

Tiedostamalla omat aggressiiviset reaktiosi läheisiäsi kohtaan tämän transiitin aikana saat nopeasti selville eniten muutosta kaipaavat tilanteet ja ihmissuhteet elämässäsi. Mutoksen laatu selviää vasta sitten kun ongelmakohta on ensin tiedostettu, joten aloita viisaasti tarkkailemalla itseäsi.


Taustalla on kuitenkin eräs suurempi kuvio, joka toimii ehkä turvana, rajoinani ja apunani. Saturnuksen kolmio Kuuhun lokakuun ja marraskuun ajan. Sekin avautuva. Tässä on ikään kuin kaksi energiaa vastakkain, jotka eliminoivat toisiaan. Näin sanoo Tanhuan Saturnus-energia kohteeseen Kuu. Täydellistä!!

Elät nyt tunne-elämäsi osalta toiminnallista ja antoisaa aikaa kaikkien asioiden osalta, jotka olet tähän asti kokenut itsellesi tärkeiksi, mutta joihin et aiemmin ole saanut puoltavaa lausuntoa läheisiltäsi. Rohkeutesi elää omia turvallisuuden ja hyvänolon tunteita kuunnellen silloinkin kun toiset reagoivat tekemisiisi kielteisesti tulee palkituksi tämän jakson aikana. ....
Mitä omaehtoisemmat rajat olet pystynyt itsellesi tähän mennessä luomaan, sitä kivuttomampaa sinun on nyt rakentaa itsellesi juuri sellainen ympäristö ja olosuhteet, joista olet aina haaveillut. Niiltä osin kun olet luopunut omista sisäisistä tarpeistasi muiden hyväksi tulet tuntemaan olosi pysähtyneeksi, sillä juuri tällaiset sinun kannaltasi tarpeettomat velvollisuudet painavat nyt raskaina niskassasi, etkä pääsekään toteuttamaan niitä uudistuksia, joita haluaisit.
Tämä aika antaa kuitenkin erinomaiset puitteet vapauttaa itsesi turhista rajoituksista helposti ja tuskattomasti, jotta tulevaisuudessa pääsisit rakentamaan sellaista maailmaa, jossa itsekin tunnet viihtyväsi...
 
Joten nyt vain tätä kotia ja puutarhaa rakentamaan. Ilman toimintaa se ei suju!

Tykkään niin kovasti tästä laulusta! Kiitos Chydenius!  

Astrolgian Taika muistutti Marsin tulemisesta Jousimiehen merkkiin!  Happea tuleen ja tekemisiin! toivottavasti. Hänen edellinen tiedote käsittää Saturnusta, joka on siirtynyt Skorpioniin, joten siellä ne syvät mietteetkin mukana.

Mallan blogissa on paljon Saturnuksen keskeistä luonnetta; Oppitunteja luopumisesta.

Myös Emilia Auringonpaluublogissaan tutkailee Saturnusta.
1 kommentti:

Olen tosi iloinen kommenteistasi!