maanantai 15. lokakuuta 2012

Mars Jousimiehen matkassa

Mars kulkee Jousimiehessä 6.10 - 16.11 välisen ajan. Mukavaa matkaa kaikille! Vauhtia rattaisiin... "tulen liekkinä saavuit kerran". Neitsyt-Marsini voisi hillitä aggressioita, joita se voi tuoda mukanaan, hillitöntä kiihkoa ja menopeliä. Nyt ei lähdetä matkaan, kotometsään, naapuriin tai kaupunkiostoksille vain. Mielen matkoja voisin tehdä, mielikuvitusjuttuja aina riittää. 


Eräs ihana hörhöystäväni kertoi, että kun lähestytään tuota 12-21-numeroita, tietoisuutemme avaa silmämme näkemään toisenlaisia olentoja. Jospa vihdoinkin näkisin keijut ja tontut tässä ruusutarhassani! Tai eihän tiedä mitä siellä vielä kohtaan. Hörhiläisiä, maahiaisia, rumihia, ruusuisia marsilaisia. Hauska kuvitella. Kuvittelu sopisi tähän Mars-kauteen.

Mars Jousimiehessä pitäisi antaa fyysistä kuntoa ja kestävyyttä. Eiköhän. Kävin tänään kalevalaisessa jäsenkorjauksessa. Kävi tosi makiasti, paikat on möyritty ja muokattu. Olen menossa vyöhyketerapiaan, eikä sekään mitään suloista hommaa ole, huutaa pitää. Ja hierontakin on luvassa. Vieläpä auranpuhdistustakin luvattiin. Johan siinä kunto nousee! Jospa Jousimies-energia siunaisi terveyttä vähän jokaiselle tähän flunssia riepottavaan ajankohtaan. 

Mutta kuten asiaan kuuluu, jotakin voi mennä yli. Yli hilseen, ylitse vuotavaksi, yli äyräitten, yli ymmärryksen, ylimääräistä...

Minulla Mars on nyt sen omassa 1.huoneessaan. Itsevarmuus korostuu. Jotain voi nousta hattuun. Onneksi Marsini on hillitty Neitsyt. Jospa se pitää minua maan kamaralla. Jotenkuten. Valloitushalua voi ilmentyä. Ei kiinnosta sekään. 

Pitäisköhän eläkeläisille tehdä ihan omansa astrologia?

Tässä on ainakin käytetty mielikuvitusta!

4 kommenttia:

 1. Ja uusi kuukin vielä. Vaakamainen. Öh, löhöolo eikä mikään nyt innosta. Hieronta vie minusta mehut!

  VastaaPoista
 2. Ei eläkeläisille tartte tehä omaa astrologiaa.
  Aina kantsii kattoa kartalta kosmisten (Uranus, Pluto ja Neptunus) sijainti, niin osaa asettaa sen oikeelle vuoskymmenelle ja suhteuttaa tulkintaa sen mukaan. Astro foorumilla esmes on nykysin paljon näitä parikymppisiä, kärsimättömiä, joille ei toinna lähtee ees tulkitsemaan,
  ellei sitten suhteuta tulkintaa siihen ikään.
  Chironin paluusta on esmes turha puhua akoille, joilla ei oo hajuakaan menopaussista..

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistäsi, Leila. Kävin tekemässä progekoopin ja kas, siellähän se Kuu kellotteli keskellä MC:tä. Ihmekös sitten että pitää opiskella kuuta :)


  VastaaPoista
 4. Kiitos Nikki muistutuksesta! En ole vielä koskaan oikein eläkeläisille tehnyt mitään tulkintaa, mutta tuohan se pitää taustalta huomioida. Mullakin on Pluto, Neptunus ja Uranus ohittaneet aikoinaan mylläkällä Marsin, Mc ja Asc ja mitä muuta vielä, ravistellut elämää itse kullakin tähän ikään joutuneella.

  Kesäperho, missäs merkissä se MC sinulla siellä olikaan?

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!