torstai 18. lokakuuta 2012

Hyvien transiittien vaara


Nyt on esillä valtavasti hyviä transiitteja; kolmioita ja sekstiilejä. Jotenkin valpastun. Varaudun. Ei voi olla totta! Vaikka kyllä se saisi olla totta.


Neptunus perääntymässä syntymäkartan vastakkaisen sektorin kanssa, missä Neptunukseni on. Ja missä myös sen Mars sijaitsee. Tämän täytyy merkitä jotakin. Huoneet 3 ja 11. ”Ilmahuoneita, jossa toiminta kohdistuu sosiaaliseen kanssakäymiseen, mielipiteiden vaihtoon ja ihmissuhteisiin. Kumppanuudet, tuttavuudet ja ystävyydet tärkeimpiä. Nämä huoneet vahvistavat yhteenkuuluvaisuuden tunnetta ihmisten välillä.” Näin sanoo Juhani Nummela. Ja näinhän se on. Ei yksin ole mitään.

 
Jotenkin tämä kuva on hyvä symboli tälle kosmiselle kaudelle, missä vesi, niin kovaa kuin se on, ei enää tee kipua kiville, jotka se aikojen saatossa on hionut pyöreiksi. Vesi on luonut ne pyöreiksi. Kivi yksin ei pyöristy. Eikä vesi hio yhtä yksin. Koko ranta on täynnä pyöreitä kiviä. Ja näin se on kaunis kokonaisuus.
  
Minulla on taustalla Neptunuksen kolmio Kuuhuni ja Uranuksen neliöt stelliumiini, molemmat sulkeutuvana. Mutta sitten on paljon muutakin; aivan hurjia transiitteja. Sillä positiivisuudellaan niissä on vaara. Sanotaan, että syntymäkartta, missä on paljon helppoja kuvioita, on laiskan ihmisen kartta. Nyt pitää olla tarkkana, ettei vaivu liikaan hyväuskoisuuteen ja vetämättömyyteen tai toiveikkuuteen.

Saturnuksen sulkeutuva kolmio Kuuhun sanoo, että olen rakentanut juuri sellaiset olosuhteet, joita olen haaveillut. Joo, ulkoseinä on lämpöeristetty ja ulkoeteinen ikkunoita vailla valmis. Jos vaikka nekin ehtisin saada 12.11. mennessä.

Jupiterin sulkeutuva kolmio MC lupailee sosiaalisessa elämässä sellaisia harppauksia, ettei voi järjellä käsittää. Kuinka vaarallista tällaiselle höyrypäälle!!! Samalla avautuva sekstiili keskiyölle antaa ensimmäisiä näyttöjä niistä uudistuksista, joita kaksi vuotta sitten uskalsin tehdä kodin ja perheen alueella. Hyvä!

Saturnus avaa kolmion Stelliumilleni. Ensin Merkuriukselleni toteuttaen aatokseni konkreettisella tasolla. Ja nyt kuulemma pitäisi kirjoittaa se kirja! Heti perään Venukselle, jolloin tulen löytämään upeita mahdollisuuksia haaveitteni toteuttamiselle. Jospa maalaamisen inspiraatio syttyisi! Ja vihdoin kolmio myös Auringolleni, joka lupaa vieläpä arvokasta tukea kaikelle tuolle korkeammalta taholta. Siis aivan hurjaa!! Sitten löytyy lause, jonka allekirjoitan rauhallisemmalla mielellä: Se mikä on tärkeää sinulle, on tärkeää myös ympärilläsi olevan maailman kehittymiselle ja kasvamiselle.

Ja tähän onnellisten tähtien joukkoon sitten vielä Marsin tarjoama Onni!

Nappaan sen tähän kokonaisuudessaan tuolta astro.fi-sivustolta:

Mars sekstiili Neptunus

Tämän ohituksen voimakkuus on *tähteä.
Tarkka ajankohta 21.10.2012
Vaikutus alkaa 17.10.2012 ja päättyy: 25.10.2012
Tämä ohitus toistuu noin 8-16 kuukauden välein.

Marsin sekstiili syntymäkarttasi Neptunukselle on kuin pieni lottovoitto kaikelle luovalle ja intuitiiviselle toiminnalle. Kysymyksessä on palkkiojakso muutamien viimeksi kuluneiden kuukausien ajalta kaikista intuitiosi pohjalta aloittamistasi ja toteuttamistasi asioista. Alitajunnan äänen kuunteleminen ei koskaan ole helppoa, mutta kosmisen järjestyksen kannalta se on äärimmäisen tärkeää ja siksi tällainen palkkioaika palkitsee sinua parhaimmillaan tosi ihmeellisillä ja onnekkailla sattumilla siellä missä olet rohkeimmin käyttänyt hullua luovuuttasi.

Koeta nyt luottaa näihin onnenkantamoisiin ja ota rohkeasti vastaan mitä sinulle tarjotaan, sillä mahdollisuudet jotka nyt jätät käyttämättä eivät tule uudelleen jakoon. Jotain uutta ja mielikuvitustasi ruokkivaa säpinää on nyt tarjolla, joten mitähän jos laittaisit silmäsi kiinni ja alkaisit sitten katsella tätä maailmaa voittajan näkökulmasta, jolloin sinulle osuvat voitot pysähtyisivät oikeaan osoitteeseen. Tämäkään kuvio ei anna suurta lohtua sellaiselle, joka ei
normaali-elämässä uskalla luottaa alitajuntansa antamiin vihjeisiin.

1 kommentti:

  1. Jupeterin ilmoittama sosiaalinen elämäni typistyy tanssiklubin iltaan, missä harjoitellaan uusia tansseja ja kuvioita, tänään rumbaa ja fuskua. Hirveän vakavia kaikki. Se on vakavaa. Ei oikein tiiä, mitä nuoret miettivät mumman mukanaolosta. Kai se on harppaus, kun oppii fuskun hurjat hypyt ja solmut!

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!