maanantai 16. huhtikuuta 2012

Usvainen Mars

Kutsun Marsia usvaiseksi, koska se yleisellä tasolla on juuri nyt oppositiossa Neptunukseen. Mars on vielä myös varjoalueellaan josta he pysähdyksen jälkeen silmukassaan vielä pyöriskelee ennen kuin lähtee omaa rataansa kulkemaan. Sen kulku takkuilee vielä jo Neptunuksenkin taholta, tuon valtaisan kaasupallon, joka astrologisesti ja myyttien kautta liitetään veteen (varsinkin kun se on nyt omassa merkissään Kaloissa), sumuun, lilluvaan epätietoiseen olotilaan, missä voivat kehittyä illuusioiden kaltaiset mielikuvat ja selvännäköön liittyvät haamut. Kaikki se voi sekoittaa Marsin toiminnallisuutta, joten kannattaa vielä ottaa iisisti! Toisaalta näkisin, että Neptunuksen ilmapiiriin kuuluva intuitio toimii myös terävämmin, siihen antaa pontta osaltaan Mars. Eli jos spontaaneja älynväläyksiä tulee jonkin elämänhyöyn harson raottaessa itseään, kannattaa siitä ottaa vaarin. Se tulee ja se menee! Ota kiinni, ota talteen, laita taskuun ja tee se todeksi! 

Kuuntelin Seppo Tanhuan Planeettauutisia viikolle 16, jossa hän kaverinsa kanssa kävi läpi sitä miten tämän päivän tähtikartta vaikuttaa eri merkeissä. Olen Rapu, joka tekee terävää (sekstiili) kolmiota juuri Marsin, Neptunuksen ja Venuksen kanssa. Sepon (itsekin Rapu) tulkinnan mukaan siinä on eräänlainen Flow-virtaa, soljuvaa energiaa, joka lähtee liikkeelle, synnyttää uudenlaista jännitettä ja tarkkuutta ja johon on helppo muidenkin tulla mukaan.

Niin totta! Juuri tänään istui tuvassani kaksi virallisemman (Hypyt-hanke) tahon naista ja naapureita keskustelemassa kahvilani ja tämän perukan mahdollisuuksista. Tapaaminen oli hyvä, Flow-virta soljui kauniisti ja rakentavasti, ja jokaisen taskuun tuli ideoita ja ajatuksia jostain tulevaisuuden näkymistä. Minulla ainakin. On jotenkin hyvin turvallinen olo, arvot järjestyksessä!  Onhan Venuskin tuossa omassa merkissään Härässä.  Ja hyvin tuli esiin ne rajat (Saturnus) minkä puitteissa voimme toimia. 

Näin se astrologia on omana osanaan puhumassa tuossa tupani ilmapiirissä!

Oi mihin törmäsin! Virtaa Ounas uomassaan hiljaa...

2 kommenttia:

  1. Tämä Ounasjoki oli hyvin keskeinen elementti mieheni sota-ajoilta...

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuntuu siltä, että kun jotakin 'virtaa', onpa se sitten sellaista positiivista energiaa tai intuitiivista elämänhyökyä (kuten Bergson sitä aikoinaan nimitti) niin antaa mennä! Ei voi olla tarttumatta sen antamiin haasteisiin tai mahdollisuuksiin, varsinkin kun taustalla transiittina on myös Jupiterin kolmio Marsiini. Pelottaa ja samalla innostaa tämä elämän meno. Kallistun siihen innostuksen puolelle ja käännän selkäni pelolle.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!