perjantai 13. huhtikuuta 2012

Mars pysähtyy tänään!!!

Huh! Tietenkin minä kuvittelen, että jo alkaa helpottaa nämä pähkäilyt ja pääsee toimeen, vaikka Astrologian Taika-sivulla tästä vähän varoitellaankin varjoineen ja kaikkineen. Hyvää Mars-tulkintaa sieltä.

Mutta vielä ollaan lieassa jo Saturnuksenkin taholta karttakuvioitani katsellessa.


Ja voiko mikään muu elementti kuvata sitä pysähtyneisyyttä niin hyvin kuin tämä kuvaamani kotometsän punainen graniitti, paistattelemassa siinä iltapäivän auringossa, juuri tullut esiin lumen alta! Kuinka paljon se onkaan elämää täynnä jo pinnaltaan. Siis minusta on kutkuttavan ihanaa ja mielenkiintoista löytää kamerallani tai ottamistani kuvista tätä Mars-symboliikkaa. Siinä kuva esittäytyy aivan toisenlaisesta näkökulmasta.Symboliikkataidetta? Eipä silti, Nikki Kuunkierrossaan harrastaa samankaltaista kuvaamista tai kuvien käyttöä.

Kuitenkin Mars lähtee pikkuhiljaa omalle radalleen ja minä totean, että saan siinä vauhdissa ratsastaa aurinkoisella säällä, ehkä henkisellä kuin fyysiselläkin. Astrologisesti siis. Se tarkoittanee transiittina Marsin avautuvaa sekstiiliä Auringolleni kuten koko stelliumilleni. Se tapahtunee pian  (25.4 -3.5.) toistamiseen ja lupailee 'hyviä tuulia purjeisiin'. Lupailee myös että tulen saamaan monelta taholta epäsuoraa ja suoraa tukea projekteilleni, mutta vain jos sydämeni on siinä mukana. Onhan se. Sitten ei enää mietiskellä, vaan otetaan rohkeasti askeleita. Tulevat päivät taas näyttävät, puhuuko kosmiset voimat totta.

Joten Marsin kyyti lupaa minulle nyt hyvin nautinnollista ja vauhdikasta jaksoa tuonne heinäkuulle asti, jolloin se transitoi neliöllä minun stelliumiani. Mutta surraan niitä juttuja sitten!

Mitähän Seremoniamestari kertoo räpillään Pysähtyy ja kysyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!