lauantai 25. helmikuuta 2012

Hillitseekö neptuaalinen vesi Marsin tulta?

Neptunus on tullut omaan merkkiinsä Kaloihin viime päivinä. Samoin se minun kartalleni on tullut yhtymään Kalat-Kuuhuni. Ja tuon suuren kaasumaisen sinisen planeetan energioita ei voi olla ohittamatta!

Kuvittelenkin sen nousevan kuin uuteen päiväänsä. Onhan Kaloissa vielä Aurinkokin sekä Merkurius ja Chiron. Kuvittelen sen nostattavan myös veden aivan uuteen suureen merkitykseensä, sillä sen sanotaan hallitsevan myös vettä. En ihmettelisi, jos veden määrä vahingoittaa yhä enemmän tulvillaan alueita ympäri maailman, jopa Suomessakin. Ainakin astrologisesti se sopisi jopa tällaiseen 'ennustukseen'. Mielestäni se hillitsisi myös Marsin tulta, mikä muutenkin toimii perääntyessään vähän hiljaisella vauhdilla...kuin epäröiden, tehden surrurrur kiepautuksen kuin humalatilassa. 

Kestääkö ojan syli tuota lumen virtaa?
Älköön kukaan vain ottako minua tosissaan! En itsekään.Se mitä alunperin lähdin tavoittelemaan, täytyy jättää taka-alalle. Sillä nyt vuotaa eteisen katto niin, että ullakon portaikon hirsillä on pieni noro. Onneksi poika tuli terveenä ja vahvana kotiin lomalle ja on luonut eteisen katon lumesta. Se ei paljoa auta, sillä juuri korkeammalta alkaa jäätiköt sulata, ja se tekee tuhojaan. Sammutin eteisen patterin, joka on myös syypää siihen, että lämmin nousee ylös.

Jatkan tätä vuodatustani vielä, kun avaan Neptunus yhtymä Kuun mahdollisuudet astrologisella kielellä koko kartallani.

Virtaa.....Kyrönjoki 2010

1 kommentti:

  1. Siis voihan se toimia toisinkin päin. Marsin perääntymisessä on voimaa ehkä hillita noita vesiäkin. Jospa se kevät tulisi hissun kissun kaarrelleen, kuten Marskin, eikä yhdellä rysäyksellä.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!