tiistai 21. marraskuuta 2017

Minä-puoliskon päiväkartta

Yhä tutkiskelen vasemman puolen minä-aluetta, mutta minä-puolen päiväkarttaa. Voisiko olla niin, että jos Mars sijaitsee tuolla aamupäivä-puolen kartalla, se olisi vähän valoisampi, edelleen minä-keskeinen, mutta avautuvampi myös ulkomaailmaan? Ikään kuin huppu pois päältä, silmälasit kuitenkin päässä tiirailemassa vähän ulkomaailmaankin päin. Eli voisiko minun Minä tehdä jotakin yhteisöllisempää toiminnaltaan? Itseriittoisuus ei tässä vähene kuitenkaan.

Nyt on kyseessä kuitenkin huonealueet 10, 11 ja 12, määräävinä merkkeinä Kauris, Vesimies ja Kalat ja siellä planeetat Saturnus, Uranus ja Neptunus.

Tutkin siis jälleen karttalajikoimaani, joissa Marsin sijainti kyseisellä alueella.

Löysin hyvin eloisan ja tarmokkaan Oinas-Auringon, nousuneitsyt. Hänellä on Mars juuri valaisemassa aamumaisemaa Leijona-merkissä, mutta 12 huoneessa. Hyvin itsenäinen ihminen. Kun hän ei kokenut avioliittoa hyvänä, hän vain erosi. Kun hän huomasi kaipaavansa takaisin kotiseudulleen, hän myi talonsa, otti ja lähti. Täällä hän kuitenkin ehti vaikuttaa ideoillaan. Hän kävikin tässä kesällä ja kyseli karttansa energioita. Nyt kun katson kartta, niin tulee mieleen, että tunnistaako tämä Marsin omistaja kykyjään todella. Hänellä voi olla niitä uinumassa vaikka kuinka paljon. Päättäväisyyttä ja toiminta-alttiutta kyllä löytyy. Hän on vähän kuin tuli hännän alla koko ajan. Hänellä on Mars T-ristissä Kuu yhtymä MC:n ja Uranus yhtymä IC:n kanssa. Jo tuolloin hänen tässä vierailessa kysyinkin häneltä, keskusteleeko hän lastensa kanssa siitä, mitä he haluaisivat. Tuli tunne, että hän kulkee vähän oma nokka edellä. 

Toisen kartalla Mars MC:llä yhtyneenä Skorpionissa. Au ja nousumerkki Jousimiehessä. Oikein räiskyvä tyyppi, iloinen, optimistinen ja itsenäinen yrittäjä, hyvät käden taidot. Hän on isänsä liikkeessä töissä, mutta on myös perustanut oman yrityksen. Tykkää suunnitella ja työskennellä yksin ja nauttii siitä. Hän innostuu nopeasti jostakin uudesta asiasta ja on välillä hukassa, mitä tekisi. Osoittaako Mars tuossa MC:llä vähän liiankin vilkkaasti elämän uusia mahdollisuuksia tarttua toimiin ja välillä elämästä tulee stressinen. Mietin Skorpionin vaikutusta siihen myös. Lyödäänkö tässä välillä päätä seinään ja rojahdetaan? Onneksi tuo Jousimies nostaa hänet aina ylös. Elämä opettaa.

Kolmannella henkilöllä on Au Oinas ja nousuhärkä. Hänen Marsinsa on 12. huoneessa yhtymässä Venukseen, molemmat Kaloissa. Näkisin, että tällä henkilöllä on aika rankkaa välillä itsensä ja toimiensa kanssa, mutta opiskelee kyllä koko ajan tuntemaan itseänsä. Ulkopuolisille hänen toimintansa oli välillä aika yllätyksellistä. Hän ottaa liikaa itseensä, sellaistakin, joka ei häntä koske ollenkaan. Hän saa sätkyjä siitä, että taas häntä vähätellään ja poljetaan. Siis itsetunto on välillä todella hukassa. Hänelläkin on Mars ja Venus T-ristissä Kuuhun ja Uranukseen. Ja tiedän, että kyllä häntä onkin pompoteltu. Hän on kokenut elämän ulkoiset muutokset itseään vastaan.  Toisaalta tuo Venus Marsin kyljessä tuo tunteet avoimesti esiin. Hän osaa pyytää anteeksi käytöstään ja nähdä uusia mahdollisuuksia. Hän tuntee välillä hyvin syvää myötätuntoa lähimmäisiään kohtaan. Mars ja Venus ovat myös kolmiossa Saturnukseen. Mielenkiintoinen henkilö.

Neljäs henkilö on Au Kaksonen ja nousuneitsyt. Hänen Marsinsa on huoneessa 11 Leijonassa ja yhtymässä myös Venukseen Ravussa. Tämä henkilö on hoitaja ja saanut luottamusta yhteisössä. Hänellä on oma yritys. Hän harrastaa myös vaihtoehtohoitoja, on oman oman tiensä kulkija ja kiinnostunut mystiikasta. Mars on neliössä MC:hen ja Neptunukseen. Hän kuitenkin tarkkailee työtänsä ja kaikkea ympärillään, on joustava, mutta noudattaa usein sisäisen äänensä merkkejä. 

Nämäkin henkilöt viihtyvät oman itsensä kanssa, nauttivat tehdä omaa työtä, olla omassa sopessaan, mutta haluavat palvella yhteisöä. Ovat enemmän palveluhenkisiä kuin henkilöt, joilla Mars on tuolla yökartan puolella. Jotenkin he itsenäisellä toiminnallaan koko ajan etsivät paikkaa ja arvonantoa ympäristöltään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!