torstai 9. helmikuuta 2017

Merkuriuksen viestien testi!

Hoksasin astrokalenteristani, että minulla helmikuun loppu on täynnä Merkuriuksen transsiitteja. Mukava huomioida välillä tätäkin pientä vipeltäjää tuolla Auringon likellä.

Se on aika ihmeellinen planeetta, pieni, mutta astrologisestikin hyvin merkittävä. Se on ihmeellinen kivimöykyrä, kuitenkin noin neljä kertaa isompi kuin Kuumme, mutta sen liikkeet tekevät siitä persoonan. Se kiertää 88 vuorokaudessa Aurinkomme, mutta oman akselinsa ympäri sillä menee 59 vuorokautta. Eli sen varjopuoli Aurinkoon nähden ja se mikä näkyisi Maan suuntaan, ehtii jäähtyä todella kylmäksi. Merkuriuksen lämpötilat vaihtelevat + 427 asteesta -173 astetta Celsiusta. Jossakin kulmassa ihminenkin pystyisi siellä käymään eli silloin kun asteet ovat + 30 - 30 asteeseen. Vierailu ei saisi kestää kovin pitkään, ainakin joutuisi siirtymään alueelta toiselle lämpötilan vaihtumisen mukaan.

Astrologisesti tässä on merkittävää se, että tuo ottamisen ja antamisen planeetta kulkee koko ajan Aurinkomme mukana, eli viipyy yhdessä tai kahdessa merkissä Auringon kanssa samoja aikoja vain 28 asteen etäisyydellä. Jo pienellä lapsella Merkurius alkaa tehdä kulmia kuukausittain kiihtyvällä vauhdilla. Siinä lapsi todella vastaanottaa ympäristöstään ja antaa ympäristölleen. En vain ole koskaan ymmärtänyt, miksi Merkuriusta kutsutaan varkaiden ja kauppiaiden arkkityypiksi, kun siihen liitetään myös jumalten sanansaattajien eli tiedon osuus. Siksi yhdistänkin tuon kaiken antamiseksi ja vastaanottamiseksi hyvin monella alueella. Liitetäänhän Merkuriukseen myös käsi, sekä kuulo ja puhe. Ehkä puhdas ottaminen voisi liittyä varkauteen. Nimittäisin tätä planeettaa myös ympäristövaikutteiden arkkityypiksi. 

Risti, kuun sirppi ja ympyrä sen kuvasymbolissa kertoo hengen, mielen ja materian yhdistymisestä. Se hioo älyä ja tietämystä. Sen huone on 3. huone ja se isannoi Kaksosia ja Neitsyttä.

Merkurius on nyt Vesimiehessä 3 astetta, Aurinko siellä myös 20 astetta. Molemmat kulkevat 2. huoneessani. Ei ihme, jos pyrin kohtentamaan kehoni ja ympäristöni kuntoa. Miten siis täsmäävät Merkuriuksen kulmat omaan karttaani? Samalla tässä näemme, kuinka Merkurius todistaa liikkeittensä runsaudesta ja koskettavuudesta.

Teen itselleni pienen povauksen ihan vain Merkuriuksen kulmien avulla. Povaus on mustalla tekstillä. Se mitä on tapahtunut elämässäni, laitan sinisellä povauksia päivittäen.

Merkurius sekstiili Ascendentti 3-6. 2
- Olen ollut nautiskelemassa oman luovuuteni lähteistä. Iloinen teatteritapaaminen Oulussa. Kun tapaan ihmisiä, keskustelu kulkee aika syvillä vesillä. Ympärilläni on surua. Ystäväni Marian äiti on kuollut.
Merkurius kvinkunssi Venus 6-9.2
- Mitkä asiat ovat tärkeitä. Tee oikeita valintoja. Olen hoidattanut jalkojani. Rakastan niitä nyt kun ne ovat olleet jälleen kunnossa.
Merkurius kvinkunssi Merkurius 6-9.2
- Muuta ajatustesi suuntaa, huomaa jotakin uuta. Pakerran vanhoja juttujani. Sain kyllä ihan uudenlaisen kyläkutsun, jonka iloisesti otin vastaan.
Merkurius kvinkunssi Aurinko 10-11.2
- Tee keskeneräiset asiat loppuun! Ok. Korjasin viimeisimmät jouluvalot ja koristeet pois. Jotakin muutakin on korjattu puhtaammaksi.
Merkurius kolmio Neptunus 12-15.2
- Anna alitajuntasi viestien virrata! Täytyy uskoa, sillä osallistuin runonlausujien tilaisuuteen kirjastolla ystävänpäivänä. Muutenkin ollut mukavia hetkiä!
Merkurius oppositio Pluto 14-17.2
- Varo terävää kieltäsi. Parempi olla hiljaa ja sivussa! Enpä tiedä, olin enimmäkseen kyllä kotona.
Merkurius kolmio MC 15 -18.2 
- Anna ideoittesi pulputa ja ota niistä kiinni. Olen saanut Ruusutarhan tarinoita, toisen osan valmiiksi. 
Merkurius kvinkunssi Mars 17-20.2
- Entäs jos tekisit jotakin hauskaa! Olen tavannut paljon ihmisiä, kyläillytkin. Käynyt konsertissa.
Merkurius sektiili Jupiter 19-22.2
- Menestystä jossakin seuraelämään liittyvässä asiassa. Kyllä, seuraelämä on ollut vilkasta.
Merkurius neliö Ascendentti 22-25.2
- Nyt ei kaikki suju siten miten toivoit. Hah, pysyttelinkin melkein kotinurkissa.
Merkurius kolmio Venus 24-27.2
-Saat erityistä huomiota osaksesi. No en mitään erityistä!
Merkurius yhtymä Kuu 25-28.2
- Hanki jotakin mukavaa kotiin, tai muuta järjestystä. Ruokaa hankin!
Merkurius kolmio Aurinko 26.2 - 1.3
- Ajatus terävimmillään. Olen päättänyt kesäkahvilan avaamisesta! JEE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!