keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Jupiterin kulmia kannattaa tutkailla!

Jupiter tekee kulmia omaan karttaani nähden vain yhtä lajia kerran 12 vuodessa! Siis yhdensorttinen tila ja mahdollisuus saavuttaa minua vain kerran 12 vuodessa.

Jupiter on Aurinkokunnan jätti, eikä kovinkaan kaukana Maasta. Jos Aurinko on meidän kunnianarvoisia isämme ja pitää elämää yllä, niin Jupiter voisi olla ruhtinas, jolla on hallussa kaikki tila laajemmasti ulospäin. Sehän on yhteisöllinen planeetta. Kumpikin  voivat oman energiansa muutoksilla aiheuttaa vaikka lopun koko alueesta eli Aurinkokunnastamme. Ne kumpikin ovat elävää, jatkuvasti liikkuvaa kaasua ja räjähtävää voimaenergiaa, mikä elää koko ajan. Aurinko luo valoa. Jupiter on pimeä. Auringon kautta saan horoskooppimerkkini, alkuenergiani ja sen miten kohtaan itseni. Jupiterin kautta saan toisenlaisen horoskooppimerkin, sen miten kohtaan ulkoisen. Oliskohan joskus syytä tämäkin huomioida aivan uudella tavalla? Enemmän. Tehdä Jupiter-horoskooppia.

Tunnistan niin hyvin itseni oman karttani Jupiterista, jonka taustalla on avaramielinen, aina uuteen hapuileva voima, sillä syntymähetkellä Jousimiehen taustalta on kiitänyt hurvattomat voimat pieneen vastaanottavaan energiaani. Siitä pulppuaa hurjasti jotakin ulkomaailmaan eli ympäristööni hyvin vilkas vuorovaikutteinen tohina. 

Näin minä sen näen.


Tässä alla Seppo Tanhuan tulkinta astro.fi-sivulta kulmaan Jupiterin sulkeutuva sekstiili Jupiter. Tämä kuviohan koskee kaikkia, joilla Jupiterin on kiertänyt 300, jolloin Jupiterin yhtymässä eli paluussa tehtiin jokin ulospäin kohdistuva  uusi aloitus jossakin asiassa, ja nyt olisi palkkion eli viimeisten ahdinkojen tai juhlimisen hetkiä tässä tietyssä asiassa. Oletko singonnut elämän energianuolia itsestäsi ympäristöösi? Oletko pystynyt laajentamaan näköalaasi maailmaan ja sen ihmisiin? Vaan oletko pelossa aina vain käpertynyt? 

Sinulla on parisen vuotta aikaa juhlia tai kärsiä tämän asian jälkimainingeissa, kunnes sinua on haastamassa jälleen Jupiterin yhtymä Jupiteriin. Onhan siellä välissä tosin septiili, semikvadratuuri, noviili, semikvintiili ja 30 asteinen semisekstiilikin. Mitä lienevät? En ole näihin koskaan syvemmin tutustunut. Tosin voisin testailla nyt niitä omassa elämässäni, mutta jääköön testit itse elämisen voittaessa.

"Muiden tavoin sinäkin olet syntymähetkesi mukaisesi hyvin herkässä kontaktissa kaikkeen ympärilläsi tapahtuvaan sosiaaliseen ja yhteiskunnalliseen kehitykseen. Tämän synnynnäisen yhteyden välityksellä sinulla on aina mahdollisuus sovittaa omat intressisi ja tavoitteesi menestyksellisesti ympäristösi tarjoamiin puitteisiin. Tietyin toistuvin aikavälein tämä yhteys pelaa suorastaan loistavasti ja juuri nyt on menossa tällainen toimiva jakso sinun elämässäsi. Jotta pystyisit hyödyntämään ajan tarjoamat etenemismahdollisuudet tulee sinun kuitenkin pystyä seuraamaan omia vaistojasi ja tuntemuksiasi, sillä kenelläkään sinun lähelläsi elävistä ihmisistä ei ole käsitystä siitä, millaiset sosiaaliset kontaktit ja ihmissuhteet tulevat jatkossa parhaiten tukemaan juuri sinun urakehitystäsi. Ellet pysty tässä vaiheessa tekemään itsenäisiä päätöksiä siitä, mihin yhteisöihin ja yrityksiin tai harrastepiireihin haluat mennä mukaan, niin et tietenkään pysty millään tavalla nauttimaan tämänhetkisestä kyvystäsi kohdata tulevan menestyksesi kannalta oikeita ryhmittymiä ja ihmisiä."

Se mikä minua tässä jutussa kiehtoisi, olisi kokeilla pientä tulkintaa miten kukin alkuenergia eli horoskooppimerkki voisi toimia tässä sekstiilin tilanteessa. Katson sitä toinen päivä...

Tässä vanhalta sivustoltani se, miten olen nähnyt Jupiterin toimivan syntymäkartalla eri merkeissä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!