tiistai 18. huhtikuuta 2017

Uranuksen kvinkunssi

Taas törmään vähän kysyvästi kvinkunssiin. Enkä taaskaan muista muuta kuin ota tai jätä ja pelko pois. 

Tuolla edellä tutkailin noita Jupiterin antamia mahdollisuuksia ja merkkien taustalta niiden vastaanottoa (tosin en Kaloista ole oikein tohtinut tehdä mitään). Nyt yritän tässä tutkailla miten Uranuksen kvinkunssi voisi viedä jotakin elämässä eteenpäin, jos en anna Ravulle ominaisen varautuneisuuden sitä estää. Tämän kuvion mahdollisuus on nimittäin nyt vähän pitempi kestoisempi, kolme kuukautta! Sen täytyy jo sulattaa syvimmänkin jään!
Nostaako kvinkunssi juuri esiin pelon ja kaikki sen alakäsitteet, kuten arkailu, empiminen, ennakkoluulot, huonon itsetunnon jne? On sanonta, että nuorena pitää pyrkiä täyttämään unelmaansa ja tarttua haasteisiin, matkustaa ja seikkailla, sillä vanhana ei enää jaksa eikö tohdi. Olen sen tehnyt. Mutta olen myös huomannut sen, että sellaiset pelot, mitkä nuorena kalvaa mieltä, vanhempana häipyvät taivaan tuuliin. Onko vanhuus mustavalkoista? Joko pelkäät paljon ja käperryt tai sitten olet pelkäämätön? On helppo kysyä: mitä ihmettä vanhana enää kannattaa pelätä, kun kuoleekin pian pois? Ihmeitä on tapahtunut! Kuuluisia sunnuntaimaalareita löytyy paljon. Elämänkertakirjoittajia on runsain mitoin. Ja joku saattaa aivan hullun lailla rakastuakin vanhempana!

Avuksi otin maksamani Seppo Tanhuan astrokalenterin tulkinnan siitä tässä alla. Otan huomioon myös, että Uranus on Oinaassa. Se on tulisen pontevasti osaan ottava maailman muutoksiin, joiden heijastuksesta on sitten yksilökin vavissut. Ja kun tuo Uranus on kvinkunsissa Nousumerkkiini Skorpioniin, sen täytyy olla hyvin paljon tunnemyrskyjä esille nostattava ilmiö. Tällainen kuvio on siis vain yhden kerran elämässä.  URANUS AVAUTUVA KVINKUNSSI NOUSUMERKKI: 

Nyt kun kunnolla luin tuon tulkinnan, olenkin melkein sanaton. Parisielun mahdollinen kohtaaminen olisi aika järisyttävää minun tunnerikkaalle olemukselleni. En tiennyt tätäkään: parisielun tunnistaa siitä, että kummallakaan ei ole mitään vaatimuksia toista kohtaan! Tämä tieto vapauttaa paljon pelkojani! 

Tämä jakso tarjoaa sinulle kaikki tähänastiset ylittävää mahdollisuutta itsesi ja persoonallisuutesi toteuttamiseen tehokkaimmalla mutta samalla kaikista aiemmista kokemuksistasi poikkeavalla tavalla. Sanomattakin on selvää, että käyt kuumana elämääsi tulossa olevalle uudelle haasteelle. Sisimmässäsi voit tunnistaa ihmeellisen varmuuden ratkaisua vaativan askeleen myönteisistä vaikutuksista elämääsi.
Nyt ratkaisun tekeminen edellyttää maksimaalista itsesi ja riippumattomuutesi kunnioittamista, sillä uuden haasteen mukana tulevat myös uudet velvoitteet, joiden pelkäät tavalla tai toisella sotkevan elämääsi. Vain olemalla varma kyvystäsi jatkossakin tehdä itsenäisiä ratkaisuja pystyt nyt voittamaan alitajuisen pelkosi hankkeeseen ryhtymisestä. Kvinkunssin luonteen mukaisesti tulee pelkosi osoittautumaan täysin turhaksi päätöksen tehtyäsi, mutta sitä ennen se on harmittavan todellinen.
Alitajuinen pelko saattaa kohdistua myös deskendentille samanaikaisesti toteutuvan sulkeutuvan semisekstiilin mukanaan tuomaan täyttymykseen parisuhteen ja ihmissuhteiden alueella. Olet nyt kohtaamassa niin vapauttavia ja ainutlaatuisia kokemuksia rakkauselämässäsi, ettet tahdo edes uskoa niitä todeksi.
Uranuksen luonteen mukaisesti nämä kokemukset eivät ole sidottuja menossa olevaan parisuhteeseen. Yhtä hyvin ne voivat toteutua missä tahansa aiheuttamatta mitään muutoksia konkreettisiin olosuhteisiisi. Toteutumistapa kertoo nyt syntyvien ihmissuhteiden kosmisesta luonteesta ja korkeasta henkisestä kehityksestä.
Tunteet parisielun kohtaamisesta eivät ole harvinaisia tällaisena aikana. Parisielun tunnistaa siitä, ettei kummallakaan ole mitään vaatimuksia toista kohtaan. Monet syvimmät rakkauden tunteet toteutuvat toisistaan erillään elävien ihmisten välillä. Jupiter ja Venus voimistavat vaikutustaan kaikissa akselille tulevissa transiiteissa.

Voimakkaimmillaan 14.06.2017


Alkaa: 13.04.2017
Päättyy: 15.07.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!