sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Merkurius yhtymä Mars, Neptunus ja MC

Kaikessa toimintaan liittyvässä on myös hauska seurata arkea Merkuriuksen näkökulmasta.

Merkurius sanansaattajana, opettajana, opiskeluna, kaupankäyntinä, lyhyinä matkoina sekä järjen käyttäjänä ja analysointina, on tärkeä, mutta nopeasti toimiva planeetta liittyen sen kiertoon Auringon ympäri lähinnä sitä. Sen transiitti kestää vain noin 2 päivää. 

En paljoakaan ole kiinnittänyt huomiota Merkuriuksen transiitteihin, kun en muutenkaan ehdi kaikessa astrologiassa olla mukana. Mutta juuri nyt, kun Merkurius perääntyy siellä missä sijaitsee toimintaan liittyviä kohteita, kuten Mars ja MC-akseli, on mielenkiintoista seurata, miten se on kohdistanut energiaansa arkipäivääni ja osoittanut kykyäni toimia suhteessa alitajuntaani ja elämäntilanteisiini. 

Hetken eläjä!

Merkurius osoittaa ehkä juuri ne oppimistapahtumat, joihin olisi syytä usein tarttua eikä antaa mennä tuosta 'viuh' ja etsiä syyllisiä ulkopuolelta, jos jotain menee päin honkia. 

Esimerkiksi elokuussa suurimman kesäkahvilani tapahtuman ja viimeisen aukiolosunnuntain aikoihin Merkurius oli yhtymässä Marsiini, jolloin sain olla kieli keskellä suuta ilmoittamisien ja aikataulujen kanssa, että kaikki toimisi. Onnistuin! Kiitos analysoivan ja tarkan Neitsyt-energian!

Merkurius on nyt ehtinyt jo Vaaka-huoneeseeni ollen yhtymässä Neptunukseeni ja MC:hen juuri ennen perääntymistään, eli toisintoyhtymät ovat olleet miltei peräkanaa syyskuun päivinä, joilloin myös tarkkana suunnittelin nk. lomaani ja etsiskelin kissoille hoitajaa. Se teetti töitä ja kiemuroita, mutta onnistui! Vaaka-energioissa pitää ottaa huomioon niin monta asiaa laidasta laitaan. En voi olla silmäilemättä tietenkään tässä myös Marsin kuviota, jotka ovat olleet iloisissa sekstiileissä ja varmaankin myötävaikuttaneet onneeni saada asioita järjestykseen. Lokakuussa ei mitään suurempia kuvioita esiinnykään paitsi Jupiterin yhtymä omaan Marsiini kuun puolivälissä. 

Lokakuun astrokalenterini on hauskasti täynnä Merkuriuksen transiitteja mm. sekstiilejä. Tosin Merkuriuksen neliötä Merkuriukselle pitää varoa. "Mikäli sinulla on elämässäsi asioita, joita olet puheillasi muunnellut tai vääristellyt niin nyt on suuri vaara lipsauttaa sellaista mitä et ikimaailmassa haluaisi julkistaa. Jos maltat olla selittelemättä erheitäsi niin kaikki menee ihan hyvin." Liite astrokalenteristani astro.fi-sivustolta.

Perääntymisessään Merkurius ei kiepauttele kuitenkaan Marsiini asti, mutta muistuttaa Vaaka-Neptunuksessani pitää ideani ominani ja tehdä niille jotakin. Tosin olen käynnistänyt jo muutaman jutun, onhan nyt otollinen aika. Toivon niille onnea! 

Merkurius perääntyy 18.9 - 10.10, joten tarkkana pitää olla tällaisena aikana! Kauniisiin lupauksiinkaan ei aina pidä uskoa. 

Keskitaivaan eli MC:n Merkurius tavoittaa nyt kolme kertaa: "Juttu luistaa ja kynä kulkee työelämään liittyvissä asioissa paremmin kuin aikoihin ja nyt onkin aika pistää jengoilleen asioita jopa vuoden tähtäimellä."  Myös astrokalenterista.

Näinpäs tehdään kaikesta huolimatta!

En tiedä miksi yhdistän perhosen Merkuriukseen, mutta katsopa kuinka kaunista on perhosen hidastettu lento tässä.1 kommentti:

Olen tosi iloinen kommenteistasi!