perjantai 14. marraskuuta 2014

Mikä loksahdus Venukselta!!

Katselen silloin tällöin tuota astro.fi-sivustolta ostamaani 'omaa astroa', jossa voin seurata transiitteja ja sivuston kaunista, toivoa antavaa tekstiä. Useimmiten naureskellen, sillä nuo transiitithan ovat tarkoitettu kaikille, joille ne jossakin ajankohdassa sattuvat tulemaan. Mutta opiskelen niiden sisältöä, ja merkityksiä, sillä ne ovat tukena näkemään laajemmin karttani tapahtumia. Ei siis paha!

Tänä aamuna naureskelin jälleen kerran tälle Venus-kulmalle. Tässä osa siitä:

Ihastumisten aikaa ja taikaa


Vaikutusaika 12.11 - 15.11 Voimakkaimmillaan!
Tämä jakso kuvaa uusien arvojen löytämistä oman persoonallisuutesi toteuttamiselle. Käytännössä tämä tapahtuu ihastumisena erilaisiin ihmisiin tai vain piirteisiin ja innostumisena erilaisiin asioihin kuin tähän asti. Se on mahdollista löytäessäsi uusia piirteitä ja uutta arvostusta omaa itseäsi kohtaan. Parhaimmillaan aivan ihanaa ja vatsanpohjasta asti kutittavaa aikaa ilon ja nautintojen keskellä.

--------------------------------------------
Kerron osan päivästäni ja sitä miksi nauroin.

Päivä enteili pahaa. Vanha autoni on pakittaessa kirskunut ja narissut. Tänään päätin ajaa tarkistamaan mitä se on, vähän kurkku kuivana pelosta miten hurjasti sen korjaus taas maksaa.

Toinen huoli oli samaisen auton avain, joka oli kulunut ja jo mutkallakin, eikä sitä tahtonut enää virtalukosta saada. Pitäisi löytää avainseppä. Näistä asioistahan olen täysin tietämätön.

Kolmas huoli oli nilkkani, johon lääkäri määräsi 'keinukengät'. Mitähän hurjia summia nekin maksaisi. Siis rahahuolia ja tyhmä olo!...JA VENUS LUPAILEE KUUTA TAIVAALTA! Saamari!

Mutta miten kävikään! 

1. Jo tuttu huoltomies, joka sattumoisin käveli pihalla ja kuunteli huoleni, tarttui autooni ja sanoi käyvänsä vähän ajelemassa. Tullessa hän potkaisi auton etulokasuojaa, sanoi hetkisen ja haki ruuvimeisselin. Taskussa oli jo, ihme kumma, valmiina pari ruuvia, joilla hän ruuvasi lokasuojan kiinni ja hymyili minulle koko naamallaan: - Korjattu on! Eikä maksa mitään.

- Voi jukra mikä ihana mies!

2. Tuo ihanainen sitten neuvoi, mistä saada avain, kun tuota surkeutta hänelle esittelin. Siellä liikkeessä ei muita ollutkaan, joten nips ja naps, myyjä uusi minulle avaimen ja tarjosi avainperääkin kaupan päälliseksi. Minä kun olin kuvitellut, että niitä tilataan jostakin ja odotetaan ja ties mitä...

- Aivan ihana mies!

3. Menin urheiluliikkeeseen kyselemään keinukenkiä. Kaunis nuori myyjätär tiesi heti sanoa, että yhdenlaiset ovat, mutta ei kovin monia numeroita. Sanoin henkäisten numeroni. - Ohhoh, sattuipa yhdet olemaan, sanoi hän ja alennustakin 30 prosenttia. - Jestas sentään!
Pyysin, ettei heittäsi laatikkoa roskiin. Jos sattuisi olemaan ylimääräisiäkin, ottaisin mielelläni. Myymälän perältä löytyy kolme tukevaa ihanaa laatikkoa, joihin voin järjestellä tavaroitani kotona. Olin ihastuksissani! Kengät olivat halvemmat kuin ikinä olin osannut kuvitella.

- Voi mikä ihana myyjätär! 

Joskus se elämä on tällaista melkein ruusuilla tanssimista! Keinukengät tuntuvat tosi hyviltä jaloissani. Ja värissäkin samaa meganttaa kuin on ulkoilutakkinikin. Ja maailma laajeni silmieni edessä. Monta asiaa viisaampana! Venustähti sen tiesi!


Tähän päivään sopinee varmaankin Rosetta-luotaimen äänittämä pyrstötähden iloinen ääni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!