sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Iloinen kulkue Jousimiehessä Vestan johdolla!

Voi jestas, ihan henkäisin, kun katselin tämän hetken transiitteja tuolla tähtikartalla. Mikä iloinen porukka tuolla Jousimiehessä; Aurinko juuri tullut siihen, Kuu ja Venus 7 astetta, Ceres 10 astetta ja pilliin puhaltaa Vesta 24 astetta! Jotenkin tuo kaikki ryhdisti asentoani, ovathan kaikki nyt 1-huoneessani. Viisi voimaa! Siksi kuva kodinonnesta(ni). 


Enpä siis ihmettele, kun pojan kanssa tuossa suunniteltiin joulua ja avosylisenä olen vastaanottamassa 8 vierasta. Hän alkoi suunnitella hommia, johon tokaisin; - Hetkinen, minä organisoin työnjaon. Olen emäntä tässä talossa! 

Todella emäntä tuollaisen kavalkadin vaeltaessa 1-huoneessa, jossa juurikartalla sijaitsee Jupiter Vestan ollessa siihen yhtymänä.

Nyt keskityn Vestaan. Vesta, joka symboloi kodin liettä, tulipesää, osoittaakin paikan ja asian mihin on syytä keskittyä. Vestahan tuossa kulkueessa on itse valonnäyttäjä, ei maallisen valon, vaan sydämen valon, Hän tukee elämän kulkua ja näyttää tietä, mitä juuri nyt kulkea, JOS se tarkoituksenmukaista.

Siinä sitä onkin miettimistä. Mikä tässä elämässä on tosiaan tarkoituksenmukaista?  Onko esim. astrologian kurssin pitäminen tarkoituksen mukaista? Ehkä se on, jos mukana on uteliaita kurssilaisia, joille voisi osoittaa astrologian terapeuttista olemusta ja hälventää sitä noitamaista kuvaa uhkista ja ennustuksista. Sillä jos en nyt ihan väärässä ole, niin jopa transiittini ovat avoimina juuri tällaiseen toimeeni.

Vesta on tekemässä aika vahvaa stelliumia juurikartallani. Se on yhtymässä sekä Plutoon että Saturnukseen 8. huoneessa Leijonassa, missä se on juuri nyt Jupiter-planeetan vaikutuksen alaisena transiittiyhtymällään. Transiittina puolestaan Vesta on yhtymässä juurikarttani Jupiteriin ja oppositiossa juurikartan Merkuriukseen. Eikö tuo ole paikka, jossa on hurja mahdollisuus johonkin uuteen, jos vain mietin asian tarkasti (Merkurius). Joku voisi osata tulkita tuota pistettä paremminkin. 

Vesta (Hestia) opettaa kunnioittamaan erilaisuutta. Miksi ei myös itse astrologiaakin. Miksi ei myös yksilöä karttoineen. Kuin myös kunnioittamaan skeptisyyttä.  

Vestani Leijonassa yhdessä Saturnuksen kanssa luo käytännöllisyyttä ja kriittisyyttä. Sen yltiöpäisyys näkynee 8.huoneessa ja varsinkin nyt, kun se on yhtymässä Jupiteriin. - Anna palaa! Se mikä ei tapa, se vahvistaa. Minulla on Vestan tarkka sekstiili myös Dianan kanssa (Artemis), jonka olen löytänyt kartalleni tärkeäksi kanssakulkijaksi. Diana on tällä hetkellä yhtymässä juurikarttani Pallas Atheeneen Härässä huoneessa 4, kodin ja suvun huoneessa (ilmankos emäntä-roolini uhkuu jouluna).

Vestan merkitys on rakkaudessa. Sen tarkoitus olisi avata ja puhdistaa ihmisestä irti kaikki se rakkaus, mitä yksilö kantaa sisällään, jakaa se. Sen laajuuksia voi vain arvailla eikä edes kaikkea tiedetä, mitä ihmisen sisältämään rakkauteen kuuluu. Pelkään, että suuri osa siitä on tukehduksissa. Vestan tehtävä olisi puhdistaa tuota rakkauden kanavaa. Rakkauden pitäisi olla pelkkää iloa ja nautintoa. 

Sallitaan Vestan tuossa tulen Jousimiehen merkissä avata tuota kaikkea. Hehkutan, hehkutan.
Jos jollakin on haastavat kulmat siinä, se on vain muistutus tukahdutetuista tunteista.

Vesta on liikkunut Skorpionissa, joka on sen hallitsevaa aluetta. Siinä se on kypsynyt, Nyt sen pitäisi hehkua täysillä ja polttaa pois kaikki turha. Ennen kuin se siirtyy Kauriin järkevään ilmapiiriin. Muistaa sopii myös, että henkisyyden tuli palaa seksuaalisuudessa myös, siitä se virtaa ulos, kuin myös luovana ilmiönä. Minä olen aina ymmärtänyt luovuuden tuotoksen orgasmin kaltaisena purkauksena. Mutta kaikessa tässä (luen kurssitekstiä, jotta en aivan impulsiivisesti puhkuisi) Vesta muistuttaa myös moraalista, vastuusta itsen ja toisten hyvästä kanssakäymisestä, terveydestä myös henkisessä mielessä. Löytää se syvempi elämän tarkoitus.

Muistan vuosia sitten, kun korostettiin Vestan merkitystä uutena valona ja johdattajana esim. enkelten valtakuntaan ja valaistumiseen. Onko sitä tapahtunut? Onko tapahtunut puhdistautumista ja uudenlaista tietoisuuden valoa? 

Tässä on Astrologian Taika tulkinnut Vestaa sen ollessa Kaksosissa, vuosi 2012

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoista nähdä mitä Uranuksen kolmio tekee Vestalleni. Antaako kodin lämpöä laajemmalti?

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!