tiistai 18. marraskuuta 2014

Uranus hiplaamassa Pluto-aluettani

Hauskaa katsella ja tutkailla tuota astrologista symboliikkaa myös värien kautta. Astro.com-sivustolla kartan punaiset kulmat ovat vahvoja ja siniset heikompia. Astro.fi-sivustolla väritetään viivoja punaisella ja sinisellä samoin, esillä sinisestä tumma ja vaalea sävy. Usein vahvuuksia on näyttämässä myös tähdet.

Ukonhattu on noitien kasvi. Jos sitä ottaa  sopivasti, pääsee lennolle vaikka kosmokseen
ja maailma muuttuu.
Jos sitä otti liikaa, kuoli pois.  Uranus ja Pluto! En ole kokeillut!

Minulla on transiittina juuri tuo vaaleansininen heikko vaikutukseltaan oleva Uranuksen kolmio Plutolle. Kaukaisten planeettojen kulmat henkilökohtaisille eli Auringon lähinnä oleviin planeettoihin ovat aina vahvoja, mutta kaukaiset planeetat usein jopa tulkinnoissa ohitetaan. Ymmärrettävästi. Ihmisiä yleensä kiinnostaa se persoonaa lähin alue,  harvemmin kaukainen kosminen vaikutus. Harvoin minäkään niihin paneudun. Astro.fi-sivustolla, jos ostat tulkinnan, kuten minä oppimis-tilanteenkin vuoksi olen ostanut, kaikki planeettakosketukset toistensa kanssa ovat hauskasti tulkattuja. Merkityksiä tulee tietenkin sitten tarkkailla suhteessa oman kartan huoneisiin ja muuhunkin kartalla tapahtuvaan liikkeeseen. Nyt vasta oivalsin senkin tuolta astrologian Taika-blogista, jossa muistutettiin siitä, että se planeetta, mikä kartalla on voimakas, on varteenotettava transiiteissakin. Lisäksi Pluto sijaitsee astrologien mielestä sen omassa huoneessaan eli 8.

'Hiplaaminen' otsikossa tuli mieleen tuosta kuvion heikkoudesta, vaaleansinisestä ja kahdesta tähdestä, mutta aion tässä paneutua siihen lähemmin, sillä Pluto on hallitseva planeetta kartallani, joten siihen kohdistuvat kulmat voivat myös olla voimakkaita omalla tavallaan. Toisaalta Uranus hiplaa kolmiollaan pian myös Plutoon yhtyneen Vestan ja Saturnuksen. Mielenkiintoista! Joten tuo hiplaaminen voi olla hyvin tehokastakin. Pitää uskaltaa tehdä jotakin uutta, joka voisi kasvattaa omaakin sielua eteenpäin!

Liitän tähän astron ilo-ja yllätyssävyisen tekstin ja alan penkoa muuta siihen liittyvää:

Uranuksen sulkeutuva kolmio Plutolle (tulikolmio)

Tämän ohituksen voimakkuus on ** tähteä.
Tarkka ajankohta 6.11.2014
Vaikutus alkaa 5.9.2014 ja päättyy: 7.12.2014
Tämä ohitus toistuu noin 28-56 vuoden välein.

Elämäsi alkemiallisia totuuksia peilaava Pluto seilailee kuin lemmenlaiva petollisella jäämerellä. Törmäykset ja täydelliset suunnanmuutokset eivät kuulu reittiohjelmaan, mutta elämän merellä niiltä ei voi välttyä. 

Tämä transiitti pitää sisällään sinun kannaltasi iloisen yllätyksen, sillä ensin katastrofaaliselta vaikuttava tilanne tämänhetkisessä elämässäsi tulee nyt kääntymään ihmeellisellä tavalla eduksesi. Uranuksen kapinallinen ja uudistava energia toteuttaa nyt sinun elämällesi välttämättömiä totaalisia muutoksia, joihin et ilman kosmisten voimien apua tulisi ikinä pystymään. 

Tämän enempää sinun ei tarvitse tätä asiaa miettiä, sillä mitään mahdollisuuksia tai edes tarvetta valmistautua tuleviin tapahtumiin ei ole olemassa. Kaikki tapahtuu niin äkkiä ja yllättävissä osissa elämääsi että et kuitenkaan voisi uskoa sitä todeksi ennenkuin kaikki on konkreettisesti edessäsi.

-----Ensinnäkin naurattaa jo tuo 'tarkka ajankohta' 6.11. Silloin oli kauniin valkoinen lumi kotini ympärillä. Muutos luontotilassa! Ystävä tuli kylään. Teimme kävelyretken tuonne metsään ja veimme kynttilän Jätinkirkon vieressä olevalle pöydälle (Vesta) kiitokseksi siitä, että alue selvisi ilman kamalaa jylläystä tuulimyllyjen kanssa (Uranuksen kaunista kolmiota varmaan). Siis kannatti juhlistaa tuota päivää! Onhan jo tuulimyllyjen uhkalta säästytty, mielestäni 'katastroofilta'. 

Onhan tässä ollut kaikenlaisia törmäyksiä, ainakin vanhojen tuttujen tiimoilta, iloisia ja vähemmänkin iloisia. Toivon  vain, että ne törmäykset kantavat hyvää hedelmää. Toisaalta. Vaikka olen muutoshaluinen ja -kykyinenkin, olen tyytyväinen olotilaani. En tahtoisi siihen mitään katastrofeja.

Tässä eräs sektori siis tarkastelun alla. Miksi muutoksia pelätään? Niihin on kuitenkin aina hyvä valmistautua. Mikään ei ole niin varmaa elämässä kuin muutos. Se että muutos särkee jotakin vanhaa totuttua, voi olla vain eteen päin suuntautumista ilman jonkin vanhan raahaamista mukana. 


Pluton ja Uranuksen ollessa kosmisia, kaukaisia planeettoja, muutokset yleensä tapahtunevat oman ymmärrykseni mukaan enemmän kollektiivisella tasolla kuin henkilökohtaisella. Tuo kollektiivinen voi koskettaa negatiivisella purkauksella hyvinkin yksityiselämää, esim. tsunami tai suuri lento-onnettomuus, mutta positiivinen voi saavuttaa hitaammin yksilöä, usein huomaamattaan. 

Näin positiivisissa energioissa, kuten yleisestikin on todettu tälle ajalle, kannattaa laittaa itsekin jokin muutos muhimaan. Olen sen tehnyt. Koska kolmio on sulkeutuvana, ei se ole mikään ihan uusi asia, vaan jatkumo jollekin.  Odottelen tuloksia. Odottelen kosmista potkua! 

Paraillaan on menossa myös Marsin avautuva kolmio Marsille myös potkimassa minua eteenpäin myös!
Luojan kiitos, voisi sopia tähän! Tai mieluummin sanoisin 'Taivaan kiitos!"

Anne Masseyhin kannattaa ehkä tutustua. Löysin hänet vasta kuukausi sitten! 


1 kommentti:

Olen tosi iloinen kommenteistasi!