lauantai 16. toukokuuta 2015

Marsin kulku huoneissa 7-12: Ennustusta


Edelleen tutkailen huoneita, mutta nyt katson tulevaan eli ennustan itselleni Marsin liikkumisen 'tökkäyksiä'. Edelleen otan asioita esiin hyvin lyhykäisesti ja karrikoiden.

7. huoneessa ollaan vilkkaassa vuorovaikutussuhteessa ympäristön kanssa. Mars pukkaa esiin ihmissuhteet ja yhteistyön. Joko yksilö tuo tässä avujaan esille julkisesti innostaen muita mukaan tai hänet kutsutaan tai katsotaan tarpeelliseksi osallistua esim. talkoisiin yhteisön hyväksi. Sosiaalisuus ja julkisuus korostuu tässä. Mars sytyttää uudenlaista energiaa, joka voi saada vastustustakin, mutta myös innostaa. Mars voi tuoda esiin myös vaatimuksia. Miksi et voi toimia kuten minä? Tämä on myös sinun asia olla mukana! Ihmissuhteissa on joskus vaikea löytää kompromissia, hyväksyä toisen voima ja toisen heikkous. Tällä alueella Mars voi yhtä hyvin kehittää ihmissuhteista taistelukentän tai hyvän porukkahengen. Mars pakottaa testaamaan kutakin tavallaan miten hallita tasapainoisesti sosiaalista tilaansa. Mars on tässä Vaa'an ja Venuksen energioissa.
-  Mars saapuu 12.5 Kaksosiin ja minulla 7. huoneeseen ja on siinä merkissä 24.6. asti. Tuo edellinen mitä mietiskelin, sopii kyllä omalla kohdallakin tulevaisuuden haasteeseen. Omassa kyläyhteisössäni on meneillään monta pientä yhteistä asiaa, mm. yksityistiemme parannustalkoot ja luontopolun huolto. Avaan myös pian kahvilani ja otan vastaan ensimmäisiä ryhmiä. Vähän jännittää.


8. huone: Uudistumisen ja menetysten huoneessa on persoona psykologisesti koetuksella. Mars lisää intohimoa ja kunnianhimoa tässä huoneessa, sillä huone kuuluu Pluton ja Skorpionimerkin hallintaan. Nyt kysytään asennetta esim. yhteisiin varoihin, liikemaailmaan, suhteisiin ja omaan panokseen. Mars voi räjäyttää tässä aggressioita, häikäilemättömyyttä ja iskeä sähköä, joka tekee houkutuksille alttiiksi. Mars yrittää mahtailla tässä Pluton kustannuksella. Yksilön suoritukset ylittää joskus odotukset, synnyttää kilpailuhenkeä ja pahimmassa tapauksessa löytyy rikollisissa väärinkäytöksissä. Toisaalta Mars innostaa yksilöä tutkimaan asioita perusteellisemmin, ohjaa rohkeuteen ja kunnianhimoon. Silloin voi tulla esiin toisten väärinkäytöksiä. Pelastusoperaatiot ja turvallisuustehtävät kuuluvat myös Marsin osoittamiin suuntiin, Taiteessa ideat korostuvat alueilla, joka voi luoda uusia trendejä. Tässä huoneessa Mars voi saada pahaa aikaan, mutta myös hyvää.

- Jos tältä pohjalta povaan itselleni aikaa, jolloin kesäkahvilani sesonki voi olla parhaimmillaan, niin tuossa on pohtimisen arvoista asiaa. Voin yliarvioida itseni, ampua yli. Kun 8. huone minulla muutenkin on täynnä planeettoja eli työläin huone. Mars kohtaa Ravussa Merkuriuksen, Venuksen, Auringon (stellium) ja pian Vertexin ja Fortunapisteen. Marsin kierron loppupuolella tullaan Leijonan piiriin ja yhtymään Plutoon ja Saturnukseen. Joten Mars viipyy pitkään tässä huoneessa, tuonne 25.9. asti. Hatusta on kiinni pidettävä! Toisaalta Mars ei rellestä täten siinä yksin, vaan kumppaniplaneettojen kanssa ja niillä on oma sanottavansa energioihin. Povaan vähän hektistä, mutta hyvää aikaa, jos hillitsen ihmiselle ominaiset heikot alueeni. Hyvin kasvattavaa aikaa!

9. huone ilmentää toisenlaista, iloisempaa ja keveämpää vauhtia Marsille Jousimies-merkkisellä ja Jupiter-energisellä alueella. Korkeamman oppimisen käsitän sekä ihmisen henkisenä kehityksenä että parempana sijoituksena sosiaalisissa toiminnoissa. Mars voimistaa ja nostattaa tätä halua. Mars voi kiihottaa mukaan johonkin aatteelliseen, ideologiseen tai jopa sotilaalliseen toimintaan. Yhteiskunnallinen ajattelu nousee pintaan. Mars herättää katsomaan maailmaa vähän laajemmin ja monipuolisemmin, ja omat asenteet joutuvat kritiikin alle. Mitä sosiaalinen menestys sinulle merkitsee? Mikä on päämääräsi siinä? Vai tuntuuko että paikkasi on jossain aivan muualla? Matkat alkavat kiinnostaa tai uusi ideologia. Marsin energia houkuttaa kokemaan ja näkemään uutta maailmaa.
- Tässä huoneessa Mars on siis jo Neitsyessä. Kerään kuin muurahainen talven varastoon einettä, marjoja ja yrttejä. Lasken kesän tuottoa tai tappiota ja suunnittelen mikä tulevaisuudessa kannattaa ja mitä on tarpeen tehdä. Minulla on tässä huoneessa myös Marsin paluu, joten se voi laukaista aivan jotakin uutta kehiin.  Ehkä viimeistelen jotakin remonttia pihaympäristössäni, jos talous sallii. Minulla on ikäänkuin kesäelämän 'todistus' kädessäni ja analysoin numerojani, kaikkea sitä mitä 8. huoneessa on tapahtunut. Ja varmaan tekee mieli tehdä jotain retkiä vähän kauemmaksikin.

10. huone, jossa Mars koskettaa uraa ja työelämää aika polttavasti. Kymmenes huone kuuluu Kauris-energialle ja on Saturnuksen hallitsemaa aluetta. Mars joko vauhdittaa tai pysäyttää. Tarvitaanko uraputkea? Voisiko selviytyä vähemmälläkin? Miten terveys, mielenrauha, koti ja uraputki sopivat yhteen? Minkä puolesta taistelet? Marsin vauhti yhtä hyvin kuin pysähdys voi kuitenkin muuttaa asenteita työelämään? Tarvitseeko juuri minun ottaa kaikki vastuu? Osaanko jakaa sitä tai päästää irti? Mars ei järkeile. Mutta ihminen joutuu järkeilemään Marsin vaikutuksen jäänteissä.
-  Itselläni 10. huone osuu Vaaka-merkkiin. Siellä on myös Neptunus. Joten näkisin, että Mars voi melkeinpä humaltua tässä säässä. Minä itse voin olla humaltuneena jonkin uuden idean vaikutuksesta. Ehkä sen uuden työn tai idean ansiosta. Liitelen yläilmoissa, enkä näe tarkkaan mitä arjessä tapahtuu. Neptunus voi antaa luomisvoimaa, mutta myös illuusiomaista uskoa johonkin pettävään uskoon itsestä. Varohan muoriseni!

11. huone: Mikä sinä olet? Missä on sinun paikkasi yhteiskunnassa? Oletko osoittaja, veturi tai innoittaja? Vai oletko vain se peili, josta jokainen kohtaa itsensä, heikkoutensa ja vahvuutensa? Vai oletko luuseri, joka osoittaa kuitenkin yhteisön osaamattomuuden ja ymmärtämättömyyden inhimillisessä toiminnassa? Mars luo vaikuttavuuden halua tässä huoneessa. Taisteluhalu herää! Onhan tämä Uranuksen huonetta, Vesimies-energian hallinnassa. Mars herättelee todellisuuteen ja muutokseen. Elänkö arvojeni mukaista elämää  vai olenko vain taivaanrannan maalari ja unelmoin paremmasta maailmasta? Voisinko jotakin tehdä sen eteen? Mars ohjaa tässä myös tekniikan maailmaan. Joko innostut jostain uudesta tekniikasta tai suorastaan kaivat jonkun vanhan tekniikan esiin. Jos ei tekniikka kiinnosta, niin se voi olla jotakin uutta henkisellä alueella.
- Marsini on tullut jo 10. huoneen loppupuolella Skorpionin merkkiin joskus joulukuulla, joten nyt ollaan elämässä jo vuoden loppua ja uuden alkua. Se taitaa olla karhujen talviunen aikaa kuten itsellänikin.

12. huone: Turvaudun tässä enemmän Nikulan kirjaan ja tulkintaan. Hän sanoo niin hyvin tätä "Kehityksen sadon kokoomahuone". Mars vaatimassa tilien tasausta. ?! Onko Mars tässä huoneessa se vaativin? Viisain? Se ei mennä kohella enää iloisesti 'tökkäyksin' eikä pukkauksin, vaan vaatii syvempää otetta yksilön elämään. Kalojen ja Neptunuksen valtakunnan syövereissä on kai hyväkin olla vaatimusta. Mars on vakavissaan. Auta armias, jos tässä huoneessa et kuuntele itseäsi! Tai tajua ympäristön väärinkäytöstä ja häikäilemätöntä hyväksikäyttöä! Nyt voi olla kapinamieli pinnalla. Ainahan voi  sysäistä asioita syrjään; mitäs menneistä! Ja otat kaiken uudelle kierrokselle mukaan. Miten käy fyysisen voiman tai mielen rauhan? Eipä silti. Tässä voi herätä toisen tai toisten ymmärtäminen, vastuu heikommista ja auttamisenhalu. Kunhan se ei vain ole toisenlainen keino paeta omia torjuttuja asioita.
- Tästä alueesta en ala mitään povailemaan itselleni. Jotenkin se aika on liian kaukana. Ja ehkä liian rankkaakin. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!