lauantai 4. lokakuuta 2014

Marsin vauhdissa - taas hatusta kiinni!

Oma fyysinen kyytinikin näyttää aika vauhdikkaalta. On tullut tehtyä kaikenlaisia pikku matkoja ja uusia sykäyksiä toiminnankin saralla. 

Muistan pari vuotta sitten kun tutkiskelin Marsin suhdetta työnakseliini, joka on Vaaka-merkkiä. Ymmärsin, että se antaa vauhtia kauneuden luomiseen, koska Vaaka-merkki on tuollainen kaunosielu ja haluaa nähdä kauneutta ja tasapainoa ympärillä. Tottakai talon siivous ja ympäristön siistiminen talvikuntoon on mielessä. Sain kaiken ohessa kuitenkin pystytettyä pienen taidenäyttelyn Hyvinkään kirjastoon kiitokseksi siitä, että kaupunki muinoin (noin 40 vuotta sitten) antoi minulle niin paljon, mm. mahdollisuuden taideopintoihin. 

Muutakin pyrin alulle laittamaan, mm. astrologisen kurssin, ehkä näin aluksi melkeinpä ystävien piirissä. Siihen minua osoittaakin suosiollisesti Jupiterin sekstiili työnakselille. Eipä silti. Potkua tällaiseen antaa myös palkkiolupauksellaan Marsin avautuva kolmio Plutolle ja Uranuksen sulkeutuva kolmio Plutolle (Uranus Kaksosissa juurikartallani ehkä onkin se astrologiaan suuntaava voima), joka viipyy siellä pitkään joulukuuhun saakka. Laitan tähän vauhdikkaan tulkinnan siitä astro-sivulta:


Elämäsi alkemiallisia totuuksia peilaava Pluto seilailee kuin lemmenlaiva petollisella jäämerellä. Törmäykset ja täydelliset suunnanmuutokset eivät kuulu reittiohjelmaan, mutta elämän merellä niiltä ei voi välttyä. 
Tämä transiitti pitää sisällään sinun kannaltasi iloisen yllätyksen, sillä ensin katastrofaaliselta vaikuttava tilanne tämänhetkisessä elämässäsi tulee nyt kääntymään ihmeellisellä tavalla eduksesi. Uranuksen kapinallinen ja uudistava energia toteuttaa nyt sinun elämällesi välttämättömiä totaalisia muutoksia, joihin et ilman kosmisten voimien apua tulisi ikinä pystymään. 

Tämän enempää sinun ei tarvitse tätä asiaa miettiä, sillä mitään mahdollisuuksia tai edes tarvetta valmistautua tuleviin tapahtumiin ei ole olemassa. Kaikki tapahtuu niin äkkiä ja yllättävissä osissa elämääsi että et kuitenkaan voisi uskoa sitä todeksi ennenkuin kaikki on konkreettisesti edessäsi.
Siis kartan kuvioiden ollessa näin suosiolliset, tilaisuuksiin pitänee tarttua. Toki pitää muistaa myös haasteet. Yhä on päällä Uranuksen oppositio työnakseliin, vaikka sen vaikutus on jo laantumassa. Tähän jos vielä lisään Neptunuksen 'Hannu Hanhen' kolmion Auringolle, joka taas on päällä, niin johan on, jos ei silloin laita tulia palamaan ja päästä menoksi. Kaiken huipuksi lisään tähän Astrolgian Taika-blogin Mars-ilmiön, johon tosin itse en ole syvällisesti vielä perehtynyt eli tämä villin ja vapaan OOB-ilmiön:. Se ei koske niinkään omaa Marsiani, mutta Jousimiehessä on Jupiterini. Vuorovaikutusrintamalla voi siis olla vilkasta, täällä kuin kaikilla, joilla on planeettoja tällä alueella.

Voin siis odotella räväkkää, valovoimaista ja uusitempoista syksyä, jos tartun näihin kuviomahdollisuuksiin. Itsehän siinä etupäässä räväkästi on toimittava.


Ps. Kun laitan noita linkkejä, kuten taikablogin, ne eivät näy tekstissä eri värissä ennen kuin kursorilla siihen koskee. En ole onnistunut saamaan linkkeihin toista väriä. Pahoittelen.

Siis räväkkää syksyä kaikille! Jos transiitit siihen osoittaa.  Hyvä olisi keksiä jotain aivan uutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!