tiistai 18. syyskuuta 2012

Mars sekstiili Mars

Sekstiili eli kuutio, 60 astetta ympyrästä. Heksadi, viisauden ja älykkyyden numero Pythagoralaisen lukusymboliikan mukaan. Näin luin Nikulan astrologisesta kirjasta. Sitä edustaa tässä ruusumalvan kukka, joka yhä kukkii puutarhassani ja viis veisaa pikkupakkasista. Kukkii aikana jolloin sipulien ja syystaimien istutus on käsillä. Siis hyvin sopiva symboli tähän avautuvaan Marsin sekstiiliin puutarhan hoidossakin!


Sekstiilin katsotaan yleisesti olevan sellainen iloisen ja helpon energialatauksen aika. Marsini luo minulle tällaisen hetken tällä viikolla. Sen pitäisi olla tuotteliaisuuden, aktiivisuuden ja kasvun aikaa. Siis puutarhan hoidollekin oikein sopiva. Nyt jos koskaan tällaisen vapaan energiavirtauksen aikana pitäisi osata käyttää lahjojaan ja älyään, tehdä pieniä ponnistuksia ja uskaltaa laittaa alulle jotain tuottoisaa. Niille taivas osoittaa kasvavaa suuntaa! Nummelan opin mukaan tämä lähenevä (kuten hän sitä nimittää avautuvana, kun taas poistuva on  sulkeutuva) Sekstiililiin liittyvät ilmanmerkit ja oppimisen huone 3 ja yhteisön huone 11.

Ideoiden aikaa ja niitä on niin että pitää laittaa osa säkkiin ja säkin suu suppuun! Toimet eivät aina ehdi ajatusten perään. Kurssipäiväkin oli eilen, hyvin antoisa, ja kurssimatka ensi viikolla päätetty. Muutenkin vilkas viikko, tulevana viikonloppuna saunailta ison sakin kanssa ja toisetkin juhlat tiedossa. Ja varmasti siinä ideat kukkivat.

Tässä osa Tanhuan ajatusta Marsin sekstiilistä syntymäkarttani Marsiin:

Mars sekstiili Mars

Tämän ohituksen voimakkuus on **** tähteä.
Tarkka ajankohta 20.9.2012
Vaikutus alkaa 16.9.2012 ja päättyy: 24.9.2012
Tämä ohitus toistuu noin 8-16 kuukauden välein.

Mars tehdessä sekstiiliä syntymäkarttasi Marsiin on aina kysymyksessä enemmän tai vähemmän palkitseva aika. Palkkion määrä on suoraan suhteellinen elämäsi mielekkyyteen viimeisten kuukausien aikana. Mitä parempaa ja tarkoituksenmukaisempaa elämäsi on ollut sitä suuremmasta toimivuudesta ja sitä loistavammista mahdollisuuksista pääset tällä jaksolla nauttimaan. Syliisi tipahtelee yllättäviä mahdollisuuksia päästä toteuttamaan mielessäsi olleita haaveita. Törmäät ihmisiin, jotka tukevat henkilökohtaisia pyrkimyksiäsi ja joiden avulla saat vietyä asioitasi harppauksittain eteenpäin.

Mutta mielessä ja taustalla on myös samaan aikaan oleva Marsin neliö Saturnukseen, ehkä juuri se tapa, millä se ideasäkin suu pysyy supussa.

Jotenkin tämä laulu mielestäni sopi niin tähän!  Aika osuvasti kuvia siihen napsittu mukaan! Varmaan hauska harrastus.
 

2 kommenttia:

  1. No ainakin tuo yhteistyö pelaa. Naapuri tuli traktorin kanssa, toi minulle kaatamansa kuusen havut talvilämmöksi kukille ja muutama käppyräinen lauta, ymmärtää, että voisin keksiä jotakin. Männyn ohuita juurakoitakin toi. Voi kunpa olisi aikaa tehdä niitä juurikoreja!

    Mutta ei hän tyhjin käsin täältäkään lähtenyt. Mukaan otti tuota vanhan seinän purkutavaraa rakentaakseen katosta museoajoneuvoilleen.

    Kamalaa mitä ideaa tuo kaikki taas kasvattaa. Saan todella pidellä itseäni pihdeissä, että teen nyt ensin sen mitä pitää. Melkein olen maalannut talon uudet seinät. Ja melkein olen tehnyt kaikki istutustyöt. äh,äh...

    VastaaPoista
  2. Tosi on! Kaksi hyvää asiaa on lähtenyt poikimaan tällä viikolla! Ja onhan siinä jo tarpeeksi. Ja tehty se mitä tarvis, tulevaisuutta ajatellen. Mutta rajat ne löytyivät siitäkin. Muuten oikein mukava!

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!