keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Astrokalenteri ja henkilökohtaiset planeetat

Uusi vuosi on jo tuonut elämääni kaksi tosi hienoa asiaa, oikeastaan kolme, joten se on hyvä aloittaa toiveikkaasti. Sille tässä ruusu! Tummanpunainen Tove Jansson (pihamaaltani kuvattu)! Tämä on sitä Jupiterin Ravussa antamia lahjoja. Siellä se tämän stelliumini kanssa tällaista ravitsee.


Olen pyörinyt astro-sivuilla, niistä suomenkielisellä aktiivisesti ainakin seitsemän vuotta. Nyt tosin 'ääneni' on siellä hiljentynyt, en paljoa ota osaa keskusteluihin.

Aika hauskaa tuo kehitys, jos nyt sitä tällaiseksi voi kutsua. Mutta ensin menin sinne lukemaan horoskooppejani; viikko-, kuukausi-, ja vuosihoroskooppeja, jotka ovat ilmaisia. Sitten rupesin ottamaan osaa foorumikeskusteluun. Siellä uskalsin ottaa jopa erilaisia testejä oppimastani astrologian alalla ja varsinkin mielikuvaversioita.

Seuraavaksi aloin seuraamaan transiittejani sitä mukaan kun käytäntöä opin ymmärtämään. Nyt melkein vaan katselen vuositransiittilistoja. Horoskooppien lukeminen on jäänyt melkeinpä kokonaan pois. Myös kartan tekemisissä sekä astro.fi että astro.com ovat erinomaisia sivuja.

Olen vuosittain tilannut astro.fi-sivulta vuosihoroskooppini transiitteineen. Parin vuoden ajan siihen on liittynyt myös astrokalenteri. Nyt vasta huomasin, kuinka hauska siitä on seurata henkilökohtaisten planeettojen (merkuriuksen ja venuksen) liikehdintää. Tutkin, että loka- ja marraskuussa tuota kalenteritaulukkoa valtasi Venus-liikehdintä. Nyt tammi- ja helmikuussa siellä vipeltää Merkurius täyttäen melkeinpä tuon taulukon. Ennen joulua tosin mieltäni täyttikin tunnemaailma, arvomaailma ja ystävien kohtaaminen. Nyt on edessä uusien asioiden suunnittelu, opiskeleminen ja tiedottaminen. 

Huomasin muuten jännän jutun, kun yritin tähän liittää kalenteria. Sen mukana olisi avautunut henkilökohtaiset sivut, ja eihän sellainen passaa. Mutta voin kertoa, että noista transiiteista on 13 pelkästään Merkuriuksen transiitteja. Loppukuussa on kolme Venuksen transiittia, yksi Marsin ja yksi Jupiterin transiitti. 

Joten toimeksi tyttö!

Oiskohan Merkurius räppiä? Work, work!

1 kommentti:

  1. Huomasinpas tosiaan tuolla blogeja lueskeltuani, että tästä Kauriin Merkurius-ajasta pitää ottaa vaarin.
    Sillä helmikuussa se taas perääntyy. Nyt kaivaa kaikki keskeneräiset asiat esille ja selvittää tilanteet. Ensin maksaa laskut....

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!