lauantai 11. tammikuuta 2014

Taikasauvanko heilautuksia?

Oikeastaan on hauska seurata ja verratakin vähän miten tuo Mars käyttäytyy taas kun se on lähtenyt uudelle kierrokselleen ja aivan toisenlaiselle taas. Pari vuotta sitten se perääntyi Neitsyessä tehden minulle kolme yhtymää syntymäkarttani Marsille. Pakkohan silloin oli panna toimeksi. Kesäkahvilani syntyi silloin. Nyt se perääntyy Vaa'assa ja käy työnakselin eli keskitaivaan MC:n kimppuun kolmesti. Mitähän sitä nyt pistäisi alulle, sillä energioita on luvassa!

Viimeksi tässä yhtymässä minulla oli 'taikahattu' päässä ja valtavasti ideoita. Nyt kai pitäisi sitten ottaa esiin jo taivasauvakin. Tässäpä näitä sauvoja olisi!


Eipä silti! Tuolla tanssiryhmässäkin versoo sellaiset ajatukset, että sauvoja siihen tarvitaankin!

Tämä blogi on kuitenkin yksityinen ja omani. Tiedän ihan takitilleen missä se oma taikasauvani piilee. Kaikesta ei tohdi ääneen puhua. Mutta edestäni olen sen löytänyt, joskin taas jahkailen, aprikoin ja analysoin Mars-Neitsyt tyyliin.

Joka tapauksessa MC on näköjään tarkassa syynissä koko tämän vuoden. Näin löysin transiittilistaltani. Tulossa on myös Uranus oppositiossa MC:lle. Mitä ihmettä teen MC:llä eli ulkopuolisella työllä, kun olen eläkkeellä?! Mitä tämä MC oikein sisältää?

Auringon korkein kohta kartalla? Pyramidin huippu? Se kohta, missä pitäs osata kauas katsoa, sää on kirkas! Tutkiessani enemmän Mc:n eli keskipäivän merkitystä, huomaan, että se on kartan kirkkain, valoisin ja näkyvin kohta. Siinä voidaan katsoa kartan omistajan henkilöitymistä toisten silmin, sen tekemisiä toisten silmin. Sitä kuinka henkilö sijoittuu kotinsa ulkopuolelle tehtävineen, lahjoineen ja kuinka toimii yhteisössä ja yleensä yhteiskunnassa. Se ei ole pelkästään työn akseli siten kuten työn merkityksen ymmärrämme. Liian vähän sitä tulee huomioiduksi!

Lehtiranta toteaa MC:stä Vaa'assa sen viittaavan hienotunteisuuteen, viileyteen ja emotionaalisesti  hillittyyn toimintaan. Luonteenpiirteet, jotka eivät sitten yleensä ole mukana henkilöitymässä. Tämän merkin tarkoitus onkin juuri kasvattaa kaikkeen tuohon. En todellakaan ole työssä räyhääjä, vaan pyrin diplomaattisuuteen. En ole koskaan ovia paukutellut. Viileyteni saattaa olla ärsyttäväkin tekijä, mutta itseäni se on auttanut miettimään eri asianhaaroja suuntaan ja toiseen. Varovaisena se ei myöskään halua riskeerata ja usein toimii ilman kunnianhimoa. Huonehan on jousimiehen huone, merkki joka minulla taas pursuilee tuolla 1. huoneessa. Vaaka tässä MC:llä tekee hyvää.

Ensimmäinen taikasauvan heilautus ihan itselläni koskee ilmoittautumista puutarhakurssille! Eiköhän olisi aika oppia jotakin puutarhan hoidosta nyt, kun olen jo kolmatta vuotta ruusutarhaani kasvatellut! Tässä taas toimii ristikkäisenä tuo jousimiehen yltiöpäisyys! :D

Tällainenkin 'taikasauva' eli magicstick voisi olla minulle tarpeen! Mistähän tällaisia saisi?

2 kommenttia:

 1. Tuosta taikasauvasta vielä! Sillä nimittäin...
  Onnekkaan Hannu Hanhen kuviot Neptunus kolmio Aurinko tuli päälle noin vuosi sitten Marsia seuraillessani
  se on päällä vieläkin. Nyt kun tuo onnekas tai pökkyräinen kuvio on minulla vielä päällä, niin pakko kai tässä on alkaa sauvaa heilauttelemaan.

  VastaaPoista
 2. Vieläkin taikasauvasta! Jokaisen kannattaisi ottaa arkipäivään mukaan vähän mielikuvamaalausta. Esimerkiksi taikasauvan hahmossa. Sehän symboloi tiettyjä asioita, mitä käynnistät. Jotakin mitä lausut ulos ja mihin toiset tarttuvat, tai teet jotakin, josta toisetkin innostuvat, taikka vain ajattelet jotain hyvää, niin se voi kasvaa. Jokaisen tulisi joskus käyttää taikasauvaansa! Ja varmaan käyttävätkin, mutta eivä edes huomaa sitä. Jos huomaisivat, olisivat kiitollisia itsellensä, sillä olla kiitollinen itselle, se loistaa ympäristöön.
  Kun noin ajattelen Mars yhtymä Mc:n kautta, olen heilautellut sauvaana aika ahkerasti. Yksi juttu lähti käyntiin. Toinenkin juttu! Ja varmaan olen avittanut kolmattakin juttua. Ehkä enemmänkin huomaamattani. Ja ajatuksissa vaikka kuinka monta! Näin sitä pitää!

  VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!