lauantai 4. tammikuuta 2014

Mars-blogini kaksi vuotta!

No enpäs olisi uskonut!

Oikeastaan en alussa uskonut, että koskaan pystyn mitään ymmärtämään koko astrologiasta, niin vaikealta se näytti, matemaattiselta ja korkealentoiselta. En olisi ikinä uskonut, että näin innostun sitä tutkimaan. Saatikka siitä kirjoittamaan. Enkä vieläkään osaa hellittää.

Koko tämän kuukauden Merkurius-suman otan vastaan ja tiedottelen kaikenlaista. Sitä olen tehnyt eilisen ja tämän päivän. Luonut kokoontumisia ja ottanut kontaktia jopa ihan uusiin ihmisiin. Nyt on vuoro tiedottaa Marsin blogimaailmaa. 

Tänä päivänä tulee kaksi vuotta siitä kun tämän avasin, rohkeasti vain. Yksinkeskusteluahan se enimmäkseen on ollut. Tai oikeammin keskustelua astrologian kanssa, aika tiiviisti ja syvällisestikin. Hirvittää aivan. Mutta onnittelut itselleni intenssiivisyydestä. Onnittelut jaksamisesta ja innosta pitää aiheesta kiinni! Tein astro.comissa tästä aiheesta kartan, Marsin kyydis- syntymäkartan ja transiitit.

Aloitin silloin Marsini paluun tiimoilta omalla syntymä-kartallani. Mars palasi oman karttani Marsiin kolme kertaa. Tänä vuonna se palaa kolme kertaa minun työnakselilleni. Mitähän se siinä minulle käteen tyrkkää?

Mars on blogikartallani Neitsyessä, luovuuden ja huvitusten huoneessa 5, vain Saturnus siellä noita mielikuvia rajoittamassa. Neliössä Merkuriukseen, tietenkin, sillä oppia astrologiaa on melkein kuin opetella uusi kieli ja uusi maailma on aina haastavaa. Kolmiot löytyvät Aurinkoon ja Kuuhun, energiaa ja sisäistä intuitiota on löytynyt. Ac Ravussa. Kasvuni jatkuu aivan yhtä itsekeskeisesti ja oma-napaisesti kuin muutenkin elämäni Au-rapuna.

Blogikartan syntymä osui Au- Kauriille työn huoneessa, melkein DC:llä ja täytyy myöntää, että olen minä työtäkin tutkimusmerkityksessä tehnyt, työtunteja on kotioloissa kulunut (vaikea päästä kursseille) ja olen ollut aika tosissani. Tuota maa-elementtiä onkin runsain mitoin kartalla. Nyt on Kuu transiittina Vesimiehessä ja huoneessa 9, se Jupiterin huone. Seuraavan vuoden aion enemmän paneutua Jupiteriin ja Satunukseen. Jupiter tuossa onkin Härässä, kuin uhmakkaana seisomassa jalat tukevasti maassa, odottamassa että tartun härkää sarvista. Huoneessa 11 se luo uusia kasvumahdollisuuksia, ehkä enemmän kriittisesti (Saturnuksen huone). Saturnus taas on Auringon huoneessa viisi ja karjahtelee siellä leijonan tavoin. Siis mielenkiintoista.

Eikö tuo ole kuitenkin aika rikas kartta vuorovaikutukseltaan? Muutapa en osaa siitä nyt katsoa. Ei minulla monta lukijaa ole. Enemmän olen koonnut itselleni astrologisia blogeja ja sivustoja luettevaksi. Alussa oli noin 300 lukijaa kuukaudessa, jonkun verran siitä noussut, ehkä n.500 lukijaa kuukaudessa parhaimmillaan. Lukijoita on aika runsaasti mm. USA:sta, myös Venäjältä? En ymmärrä miten se toimii Venäjälle. Ehkä näissä tilastoissa on vain sattumanvaraista totuutta, ei oikeata perää.

Näillä ei väliä, mutta joskus on hauskaa katsella tilastoja ja ihmetellä tätä blogimaailmaa.

Tuon tähän erään hyvin rakkaan kukan jo lapsuudestani. Onhan se Iiris, sateenkaaren valtiatar ja sopii näihin avaruudellisiin juttuihin. Sillä sitähän tämä on! 


Tonttuleikkiä parhaimmillaan? Venäläistä tripaskaa! Eiköhän se ole ihan Marsin tanssia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!