perjantai 23. elokuuta 2013

Kasvamisen kipua ja iloa?

 
Ascendentista ja sen kohtaamisesta yleensä mielestäni puhutaan astrologiassa aivan liian vähän. Kasvaminen koetaan liian fyysisenä ilmiönä ja taloudellisissa resursseissa. Ehkä siksi mieleeni on jäänyt erään 70-vuotispäivää juhliva ystäväni, kun häneltä kysyttiin, mitä hän elämässä vielä toivoisi.
- Toivoisin että voisin ihan pikkuisen (sormenvälissä hän sen pikkuisen mitan näytti) kasvaa joka päivä henkisesti.

Kuinka moni sitä muistaa toivoa, edes ajatella? Kuinka monen mielessä yleensä käy se huoli, että miten se henkinen kasvu edistyy. Lapsesta usein kyllä sanotaan, että henkisesti se on vähän vielä keskenkasvuinen tai että älyä riittää, mutta sosiaaliset taidot ovat hukassa. Tai muuta sellaista. 

Miten aikuisella? Sysäämme helposti toisenlaisuuden henkisesti vajaavaiseksi tai henkisesti jälkeenjääneeksi. Onko se sitä? Mitä se henkinen kasvu tai henkinen kypsyys sitten on? Klisee, jota lausumme, mutta josta emme ymmärrä mitään.

Syyllistyn me-muotoon. Pitäisi käyttää minä-muotoa. Sillä loppujen lopuksi voi asioista puhua vain omasta näkövinkkelistä. Minä en ymmärrä mitään.

Olen ymmärtänyt, että henkisen kasvun paikka on ascendentilla. Voin olla väärässä. Onhan se varmaan koko kartalla, mutta se tarkastelun kohde voisi olla siinä. Unelmat ovat henkisen kasvun vettä, ideat ilmaa, sanat maata ja toiminta tulta. Toiminnan eli astrologisesti Marsin kautta saavutamme tuota jotakin. Näin ymmärrän. Marsin kulmat Ascendenttiin voisivat olla sitä tarkastelun paikkaa. Mitä opin kun unelmasta synnytän idean, sanat ja viimein toimin. Eniten se oppi kuitenkin tuntuu siellä henkisellä tasolla, jos sitä vaivautuu tarkastelemaan. Mitä ei-materiaalia minussa on tapahtunut? 

Miten Seppo Tanhua sitä käsittelee esim. tällaisessa kuviossa, mikä juuri on meneillään transiiteissani.
Lihotan noita henkisen puolen sanoja, mutta mietin niitä toisella kertaa.Mars kolmio Nousumerkki

Tämän ohituksen voimakkuus on **** tähteä.
Tarkka ajankohta 24.8.2013
Vaikutus alkaa 20.8.2013 ja päättyy: 28.8.2013
Tämä ohitus toistuu noin 8-16 kuukauden välein.

Tämä vaihe saattaa merkitä sinulle melkoista lentoa muutamaksi päiväksi. Sinua ja persoonallisuuttasi kuunnellaan ja kunnioitetaan sitä enemmän mitä voimakkaammin olet toteuttanut omia haaveita ja unelmia jokapäiväisessä elämässäsi viimeisten 1,5 vuoden aikana. Kaikki, mikä on lähtöisin omasta persoonallisesta itsestäsi, saa nyt varauksetonta tukea niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin. Tällaisina päivinä ei kannata pysähtyä paikoilleen, vaan ottaa vastaan kaikki hyvältä tuntuvat mahdollisuudet, joita sinulle tarjotaan.

Monta kertaa se on enemmän kuin osaisit odottaa tai kuvitella ansainneesi, mutta kannattaa muistaa, että palkkiota jaetaan melko pitkältä ajalta. Nyt on todella hyvät edellytykset viedä ihan tietoisesti eteenpäin omia persoonallisia kykyjäsi. Älä epäröi asettaa itseäsi peliin etenkään, jos lähiaikoina on kohdalla joku hitaampi planeettaohitus. Jos sinulla on joitakin ratkaisuja odottamassa toteuttamista, niin nyt on hyvä aika testata niiden kantavuutta.

Samanaikainen avautuva sekstiili deskendentille tuo myös hyvin suotuisassa valossa esille sellaiset ihmissuhteet, joita olet toteuttanut omana puhtaana, rehellisenä itsenäsi. Saat tällaisilta läheisiltä ihmisiltä yllättävän kantavaa tukea kaikille suunnitelmillesi. Mitä useammille ihmisille olet uskaltanut olla rehellinen itsekäs itsesi, sitä laajempi on nyt tukijoiden joukko. Koet menestystä kaikkialla, missä sinun on tähänkin asti ollut hyvä olla.

Ellet ole rohjennut elää siellä, missä ainutlaatuista persoonallisuuttasi kunnioitetaan ja arvostetaan, ei tälläkään jaksolla voi olla mitään ihmeellistä tarjottavana. Sinua muistetaan nyt velvollisuudentunnosta itseäsi kohtaan; muita kohtaan osoittamaasi velvollisuudentuntoa ei sensijaan korkealle noteerata.

-----
Pikaisesti luettuna teksti on itsekeskeistä minä-voiton tavoittelua...katson myöhemmin enemmän.
 

2 kommenttia:

  1. Mars kolmio nousumerkki... mietitääns hiukan. Mulle se tarkoittaa ongelmatonta etenemistä minne nyt sitten ollaankin menossa. Kun sulla on se ascendentti veden merkissä niin voisiko se olla että eteneminen tai kasvaminen sujuu vauhdilla ilman pahempia murheita tai että onglemat lakoavat tarmokkaan etenemisesi tieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kesäperho! Onhan se niinkin, että toiminnallinen elämäni muoto on ongelmaton tällä hetkellä, vaikka töitä ja tekemistä piisaakin. Eikä siinä kannata ottaa pahempita murheita, paineita kun ei ole. Jään ehkä turhaan 'analysoimaan' asioita Neitsyt-Marsin tapaan.

      Poista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!