lauantai 10. elokuuta 2013

Missähän Marsin palkinto luuraa?!

Olen tulossa Marsin kyydissä päätepistettä kohden eli kahden vuoden ympyrä alkaa umpeutua. Onhan se ollut matka!! Aloittelin puutarha- ja kahvilaprojektiani ja kuvioihin on tullut kaikenlaista kurssia ja menoa mukaan. Kunpa osaisin lähteä seuraavalle Marsin kierrokselle vähän rauhallisemmasti.

Mars sekstiili Mars!!! Risujen ja ruusujen aika! Palkkion, pystin, mitallin, kiitoksen aika. Kritiikin, 'mitä minä sanoin', hullun homman humpuukin totuuden aika. 

Miten minusta näyttää, että tuossa pokaalissani on vähän säröä. Kritiikkiä on mielessä. On. Vaikka tuo pokaali ei ole minun pihassani. Naapurin pihalla olen sitä käynyt ihailemassa. Jotenkin se nyt passasi tuohon.

Näin maalailee sekstiiliä Seppo Tanhua:

Mars sekstiili Mars

Tämän ohituksen voimakkuus on **** tähteä.
Tarkka ajankohta 10.8.2013
Vaikutus alkaa 6.8.2013 ja päättyy: 14.8.2013
Tämä ohitus toistuu noin 8-16 kuukauden välein.

Mars tehdessä sekstiiliä syntymäkarttasi Marsiin on aina kysymyksessä enemmän tai vähemmän palkitseva aika. Palkkion määrä on suoraan suhteellinen elämäsi mielekkyyteen viimeisten kuukausien aikana. Mitä parempaa ja tarkoituksenmukaisempaa elämäsi on ollut sitä suuremmasta toimivuudesta ja sitä loistavammista mahdollisuuksista pääset tällä jaksolla nauttimaan. Syliisi tipahtelee yllättäviä mahdollisuuksia päästä toteuttamaan mielessäsi olleita haaveita. Törmäät ihmisiin, jotka tukevat henkilökohtaisia pyrkimyksiäsi ja joiden avulla saat vietyä asioitasi harppauksittain eteenpäin.

Pienet mieltäsi kiehtovat seikkailut ja uudet elämykset saavat olosi tuntumaan varmalta ja voitokkaalta. Nyt on hyvä aika toteuttaa joitakin salassa pitämiäsi pieniä haaveita, sillä jokainen itsetuntoasi kohottava elämys kertaantuu lähikuukausien kuluessa moninkertaiseksi ja voit lisätä niiden tuoton menestyksesi loppusaldoon. Ellet koe mitään erityistä meininkiä tällä jaksolla niin olet onnistunut toistaiseksi kadottamaan elämäsi punaisen langan jonnekin velvollisuuksien viidakkoon, josta voisit pikku hiljaa virittäytyä kaivelemaan sitä esille.


Elämän mielekkyys? - Mitä parempaa olisin voinut tehdä!
Tarkoituksenmukaista? - Tartteeko sen aina olla. Jos tekeminen on hauskaa, niin siinä se!
Yllättäviä mahdollisuuksia? - Niitä on ollut syli kaupalla! Että vieläkinkö?
Törmäät ihmisiin? - Kyllä. Mutta on heitäkin, jotka ovat tyystin välinpitämättömiä. En nyt tarkoita itseeni kohdistunutta, vaan yleensä maaseutua kohtaan sormi osoittaen kaupungin virkamiehiä.
Seikkailut? -Jestas sentään!
Pieniä haaveita? - Se taiteileminen...
Elämän punainen lanka? - Voi kun sen pystyiskin kaivamaan tästä vyyhdestä esiin. Missä se on?

Siinäpä se ongelma!

2 kommenttia:

  1. Kesäkahvilani aika on ohi. Suljin sen 21.8. Olen saanut kiitoksia siitä, ehkä eniten itseltäni. Olen viettänyt siinä hyviä hetkiä, ehkä kasvanut ruusujeni kera, hitaasti mutta varmasti maan uumenista voimaa imien, piikit (varmaan totuus ja rehellisyys suojanani) ja hymyillyt ruusunkukkien tavoin. Elämä tuntuu vahvalta. Terveyttä vielä on. Siitä pitää puutarhanhoito huolen. Mutta kritiikkiä löytyy...teen sitä myöhemmin kahvilablogissani.

    VastaaPoista
  2. Elämän punaista lankaa tuossa mietin. Ehkä se on henkisen kehityksen tie, se miten ymmärrän itseäni suhteessa ympäristöön, tehtävää siinä, paikkaani ja kulkemista. En havittele materiaalisia voittoja tai kiitoksia. Itsetyytyväisyys se paras kiitos on. Tunne että on tehnyt ja toiminut oikein.

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!