keskiviikko 7. elokuuta 2013

Tuli leiskuu nuotiosta...Vesta!

Nuotiolaulua laulettiin tässä juuri eräiden nuorten kahvilavieraitten kanssa oikein sydämen pohjasta. Oli mukavaa! 

Sopii hetkeen, jolloin huomasin Vestan paluun kartallani. Ja millainen ajankohta!! Kun muutenkin Mars on valaissut tuolla stelliumiani (kuten myös Pallas Athene ja Jupiter), nyt voimakkaimmillaan Aurinkoani, tulossa hiljalleen Vertexin kohtalokkaaseen syyniin. Ja syksyä kohden Mars kipuaa sieltä yhtymään Pluto-Vesta-Saturnus-kumppanuuteen. Juuri nyt Uusikuu syntyy tuolla Vestan, Auringon ja Cereksen kumppanina. Ja näyttää siinä samassa hoidossa olevan myös pieni Rosenkavaljer-asteroidini myös. Kaikki Leijonassa itsetutkiskelun ja transformaation huoneessa 8. Mitä kyytiä!!! Tai ehkä elämäni galaksiasetelma, tähtigalaksi. Musta aukko tai lempeämmin, kosmista valoa ikkunassa.


Taustalla on yhä Neptunus yhtymä Kuu ja Neptunus sulkeutuva kolmio Aurinko. Jospa Vestan tuli nyt valaisisi siten, että noiden kuvien illuusiot olisivat selvemmin havaittavissa. Sillä jotenkin muistelen, että Vesta on Nousumerkin taustavalo ja Saturnus on sen haltija. Näkisin kirkkaammin oman elämäni merkitystä. Tai löytäisin merkkipaaluja viemään kulkuani eteenpäin. 

Innostuin tutkimaan Vestaa, Hestiaa, kotilieden kaitsijaa, luovuuden tulen puhaltajaa, seksuaalienergiaa, polttopistettä, palvelun ydintä merkitystä. Sattumoisin olen juuri lukenut kirjan Thomas Moore Seksin sielu ja Vaeltajan käsikirjan (Michael kirjoista). Sopii kuvioihin. Ja juuri nyt kolme suurta tuulivoimalaa jo vilkuttaa valojaan tuolla metsän reunassa ja häiritsee nettiä ja TV:tä. Hah, mitä tulia, Vestanko tuliako? Mitä voi pieni Don Quijote? Oikeastaan kyllä voi. Mars-Auringon voimalla sitä miekkaa on hiottu. Maakotka tuolla taivaalla kaartelee ja seuraa taistelua. Sillä on pesä siellä jossakin. Ja juuri se taitaakin olla se suurin voittaja, energian välittäjä, oikean tien osoittaja, Vestan paras symboli tällä hetkellä. Sillä Vesta merkitsee myös rukousta, pyyntöä ja vapautumista. Ja koska Vesta vapauttaa alempien tietoisuuksien harhoista, näen kotkalla tässä suhteessa olevan suurta merkitystä. Mutta tämä on vain minun marskyytini mielikuvia näiltä maisemilta!

Pakko ottaa tähän väliin puhdistumista kuvaava valokuva. Sillä tästä tulee pitkä tarina!

Siis tämä kuva Vestalle, puhdistautumiselle!

Kun muistaiskin, noin joka neljäs vuosi, sen matkan mitä Vesta kiertää Auringon ympäri, pysähtyä hengittämään syvään,  puhdistautua ja vapautua, sillä vain siitä saa uutta puhdasta valoa ja näköä kirkkaammin katsella eteensä. Viimeksi tässä tilanteessa päätin vapautua työpaikkani miljööstä.

Juuri nyt 8. huoneessa! Iris-tulkinta sanoo tästä tilasta näin kauniisti: "Vestan pyhä tuli palaa kaikkein salaisimmassa sydämen tulisijassa syntymä-kartallasi. " Ja siitä pitäisi saada ote.

Siihen liittyy haaste, ulkoisen ja sisäisen maailman kamppailu ikuisesti tasapainoa etsivänä. Vain siitä löytyy se kaiken kantava vahvuus millä osaa jakaa voimavaroja muiden ja itsen kesken. Hyvä muistutus minulle tämä juuri tällä hetkellä kahvilanikin kanssa. Leijonamerkki antakoon sille äidillistä suojeluvoimaansa!

Ihmissuhteinen työ näkyy tämän tulen kautta. Ensinnäkin se on yhtymässä Saturnuksen kanssa kartallani. Itsekontrollia ja sitkeyttä. Samaan aiheeseen liittynee sekstiili työnakseliin, intensiivistä omistautumista asialle mitä teen ja samoin sekstiili Dianaan eli omaan jumalatarsymboliini, jonka tahdissa tallaan omia polkujani. Vestan yhtymä Plutoon tuo sitten esiin sen, mihin usein jään kiinni. Minun on vaikea päästää irti vanhasta. Vaikea nostaa katsetta tulevaan. 

Muutakin haastetta tuo Vesta minulle osoittaa. Se on neliössä Khironin kanssa. Oikeastaan olen ehkä juuri tuon ansiosta ottanut haasteita vastaan, sillä mikään ei ole elämässäni ollut niin kamalaa kuin paikalleen juuttuminen sellaisen asian kanssa, jonka jo osaan. En koskaan ole jaksanut tehdä yksitoikkosta, helppoa työtä. Olen tarvinnut aina uuden oppimista, eteenpäin menoa. Ja sitä parempi mitä syvempää se työ on ollut henkisesti, sitä enemmän olen sitä rakastanut. 

Hei, eikös se ollut se Mars nyt se toimen planeetta? Vesta on kai sen tuli, vaikka sillä ei ole mitään kontaktia syntymäkartallani Marsin suhteen. Marsini siellä onkin aivan liian kylmä ja analyyttinen. Onneksi minulla on noin rikas Vesta! Muutakin pientä on. Vestan puolineliö Proserpinaan pyytää sen omistajalta arviointikyvyn kehittämistä.

Että tässä sitä ollaan! Jupiter-Jousimies vauhdilla jälleen. Samperi kun sitä välillä innostuu!

Mutta tuo kaikki nyt 8. huoneessa, jossa minun tulisi luotsata elämän syvänteitä ja vuoren harjuja ja löytää kultaista polkua siellä kulkea. Nyt kaikkea tätä ohittavat planeetat kättelevät ystävällisesti, lyövät hartioille lohduksi. Tai heiluttavat sormea muistuttaakseen jostakin! Ravistelevat. Ja jopa poskisuukkokin joltakin saattaa mäiskähtää. Uudelta Kuulta ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!