lauantai 3. elokuuta 2013

Tarkastelua neliöissä

Jälleen on noita neliöitä sopivasti elokuun tilanteissa, kun joutuu kurkistelemaan ikkunoista vähän laajemmalti tulevaan tätä kaikkea touhuani tarkastellen. Ikkunoista kun saattaa tulevaisuudessa joutua katselemaan kymmeniä tuulivoimaloita ja pimennysverhoja vetämään välkkyvien valojen vuoksi. Ikkunoista pitää katsella myös sitä mitä on tullut tehtyä (sulkeutuvat neliöt Mars Keskitaivaalle ja Jupiter MC:lle) ja miten suunnata sitä kaikkea kohti tulevaa.


Koti on linnani, mutta ei vankilani! On hyvä, että tein pienen 'maailmanympärysmatkani' ja sain energioita sen ihmeellisistä puutarhoista. Koti ei ole myöskään koululuokkani, vaikka se onkin tällä hetkellä elämänkouluni keskipisteitä. Jupiterin neliö varoittaa karttakepin sivalluksista. Jupiter tulee neliöön MC:hen elokuun puolivälissä. Astrossa varoitetaan uran ja ammatin (hah, ruusumuorin uran!) tiimoilta aikamoista pyöritystä, jos se ei palvele henkistä kehitystäni liittyen siis tähän Marsin neliöön. Olen tosin ottanut aikamoisia haasteita vastaan uskoen niistä selviytyväni.

Sain lahjaksi eräältä ystävältä Lehtirannan Astrologiset syklit ja elämänhallinta-kirjan, joka koskee transiitteja. Hän varoittaa kiistoista esimiesten ja ylempien tahojen kanssa. Tosi onkin liittyen noihin haasteisiin, sillä ylempiin on oltava yhtyedessä jos aikoo taistella oman ympäristönsä hyväksi. Siis itsehillintää muori! Se mitä teen, teen kuitenkin yksityisenä henkilönä. Joten en voi syyttää virheistä muita kuin itseäni.

Eipä siis ihme, että transiittikokemukset nyt tapahtuneekin 8. huoneen kautta. Siellähän Merkurius, Mars ja Jupiter mellastavat, myös Pallas Athene saapuu sinne omine haasteineen. Sotakirvestä hiotaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!