maanantai 9. syyskuuta 2013

Marsin komeus loistaa Leijonassa, vaatimattomus hiivattiin!

Piti oikein hakemalla hakea astroilun joukosta Mars Leijonassa tähyilijää. Löytyihän se Taika-astrosta.
Jotenkin tunnen nahoissani Leijonan ärjyntää ja mahtailua. Miksi toimintani ja sanailuni on jotenkin kärkästä? Pelkään että siellä vastakohtana toisella puolella on pelko ja arkuus. Pitäisi rauhassa saada paistatella siinä lämmössä mitä elämä ja fyysisesti Aurinkokin tällä hetkellä antaa. Leijonahan ei siedä arvostelua tai sitä että joku sanoo miten pitäisi toimia. Se karjaisee, suorastaan uhittelee.

Taikablogissa katsotaankin parhaaksi osoittaa tällainen toiminnallinen energia luovuuteen ja aloitteellisuuteen. Varoa kyseenalaistamasta omia toimintoja liikaa tai että sallisi sen jonkun toisen tehdä. Marsin paluussa tämä voikin olla hyvä varoitus, sillä tällä hetkellä Mars on aika tarkasti neliössä Saturnuksen kanssa.


Etsin vähän toisenlaistakin Mars-Leijona energiaa. Nikula tuo esiin valloittamishalun, oman voiman esille tuomisen. Ego vaatii tyydytystä elämään, itseluottamusta ja itseisarvon löytämistä. Kunnianhimo ja kilpailuvietti voi nostaa päätänsä. Suorituspaineita voi syntyä. Oman elämän draama nousee estraadille eikä silloin välitetä mitä muut tykkää ja mitä muut sanovat. Ylpeys nostaa päätään. Tällainen elämäntilanne voi aiheuttaa kateutta ja kritiikkiä ympärillä.

Nyt kun olen opiskellut Marsin kierrosta Auringon ympäri, pitäisi siitä minun itsenikin jo jotakin tietää tai tuntea. Kun oma transiitti Jupiter sulkeutuva neliö Keskitaivas on samalla päällä, niin olisi hyvä tarkistaa mitä suustansa päästelee, miten toimii ja miten suhtautuu toisten tekemisiin. Huomaan, että toimin ja puhun jotenkin suorasukaisen kärkkäästi enkä tykkää itsestäni. Onko näissä energioissa helposti mukana eräänlainen tunteettomuus, jossa ei liikoja nöyristellä? 

Luontokin pöyhistelee parhaimmillaan. Tähän energiaan sopii auringonkukkien loisto, punertavat pihlajat ja koko kullattu luonto. Ja kyllä se tekee itse kullekin välillä hyvää kohottaa ryntäät ja kuuluttaa oikeuksiaan ja olemassa oloaan. Elä ja anna toisten elää! Kyllä tätä kaikkea ehtii taas analysoimaan ja puntaroimaan ihan tarpeeksi kun Mars saapuu Neitsyeeseen. Silloin jo onkin tämän blogin kirjoittajalla Marsin paluu ja uudet kujeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!