tiistai 7. toukokuuta 2013

Sulkeutuvia neliöitä - toppuutellaan vauhdissa!

Menenpä takaisin kyytiini Marsin kanssa! Kuitenkin yhteydessä edelliseen 'purkaukseeni' ajattelusta astrologiaan liitän tähän Seppo Tanhuan erään transiittitekstin tuolta vuosihoroskoopistani. Ymmärtäisin, että Tanhua on esoteerisen astrologian puolella, vaikka osuvin mielikuvin hän sen kiinnittää arkielämään, yhteiskunnan aaltoiluun ja yleismaailmallisiin tapahtumiin. 

Ensin voi kurkistaa hänen youtube-sivujaan nykytilanteesta  viikko 19 , missä hän keskustelee yhdessä muiden astrologien kanssa. Pluto-Uranus painaa päälle ja Härässä on Aurinko läheisineen komeassa ryppäässä, myös Pallas Athena on siellä. Tunteita olisi syytä kuunnella ja ottaa hyvä maaenergia mukaan. Minulla oli jokin aika sitten Pallaksen paluu ja olenkin saanut uutta puhtia. Myös siitä, että tuo Härkä-rypäs on huoneessa 5. Kaiken tämän pitäisi vahvistaa muutosta. Hyvä metafoora tuohon on Sepon lausuma 'mennään automaattiohjauksella'. 

Mutta...

vahvana kuviona on transiitteina kuitenkin tässä kuussa Jupiter sulkeutuva neliö Mars. Jupiterin vaikutusta olen tuntenut masentavanakin. Ehkä se ilmenee lauseessa pojalleni: - Minulla on niin ikävä Einoa. Nyt oikein se tulee esille, kahden vuoden muun kiireen jälkeen. Tuntuu, että mitä tässä mitään tekee ja ketä varten, kun kukaan ei ole sitä huomaamassa ja kiittämässä. 

Siellä minun Jupiter Jousimiehessä, halussa olla näkyvä, esillä ja kiitosta odottamassa. Eino-ukkoni muisti huomata, kiittää ja iloita kaikesta mitä 'hyvää' sain aikaiseksi. Ja samalla tavalla tarvitsi hän sen kiitoksen, sillä hänelläkin oli Jupiter Jousimiehessä. Siinä vedimme yhtä köyttä ja tasapeliä. Ymmärsimme toisiamme hyvin.

Nyt en voi muuta kuin asettaa hänet peiliksi ja katsoa utuista kuvaa, joka väliin kyllä kirkastuu kummasti.

Sitten on Mars kulkenut kuvioissa suhteessa Plutoon loppusuoralle. Vuorossa sulkeutuva neliö, sitten vielä sekstiili ja jälleen aloitetaan jotain muutosprosessia Pluton kanssa yhdessä tuolla syksyn puolella. Kun otin esille Seppo Tanhuan kuten usein ennenkin, tässä taas hänen väririkasta ja sujuvaa ilmaisuaan.


(Kuva on mielikuva muutosvoimasta, joko ulkoisen aiheuttamasta tai sitten vain omasta väärästä suunnasta. Näin keväisin koivun runkojen väri jotenkin uhkuu sitä kun nesteet siinä lähtevät liikkeelle ja kuori irtoaa.)

"Marsin tehdessä neliötä syntymäkarttasi Plutolle on todella syytä toivoa, että olet osannut viimeisten kuukausien aikana seurata ahdistavien tuntemustesi antamaa viestiä ja luopunut sellaisista tekemisistä, jotka eivät kuulu sinulle. Tämän muutaman päivän mittaisen jakson aikana sellaiset päivittäiset toimesi, jotka jostain syystä ovat kosmisen muutossyklin vastaisia tulevat epäonnistumaan välillä hyvinkin dramaattisesti.

Vaikka tämä transiitti yksistään ei pysty mitään osaa elämästäsi kokonaan pysäyttämään, niin kaikkia mahdollisia vastoinkäymisiä kannattaa tällaisena aikana seurata hyvin tarkkaan, sillä tulemalla tietoiseksi näiden hankaluuksien todellisesta sanomasta pääset hiukan myöhemmin helposti irti sinulle ja kosmiselle järjestykselle haitallisista asioista elämässäsi. Tietoisuus vapauttaa sinut löytämään todelliset motiivisi, jotka aina palvelevat elämäntehtäväsi toteuttamista. Vaikeuksia on siis luvassa sitä enemmän mitä pelokkaammin olet suhtautunut sinulle tärkeiden muutosten ja uudistusten toteuttamiseen elämässäsi.

Jos taas olet rohjennut näennäisen itsekkäästi pitää kiinni omista tarpeistasi ja omista mielipiteistäsi silloinkin kun läheisesi nostavat asiasta metelin tai itkevät silmänsä turvoksiin tai ottavat kaatokännin jne. menee tämä aika ohi aiheuttamatta mitään vahinkoa tai ongelmia."

Tottakin! Ahdistuin kun kevään tullen huomasin Jupiter-jousimaisen suurellisuuden ja idealistisuuden suunnitelmissani. Jouduin (jälleen) monta asiaa karsimaan pois ja tyytymään omien käsien realiteettiin. Ehkä tulen vieläkin luopumaan jostakin, mutta siihenkin ajatukseen tottuu. Jostakin olen kuitenkin pitänyt kiinni, jopa tunteenomaisesti todistellut läheisilleni kuinka tärkeää se jokin minulle on. Mutta ei he nyt sentään itke eikä kaatokänniä ota. Tuo on sitä yhden sortin tulkintalennokkuutta, mihin pitänee huumorilla suhtautua ja huumoriksi varmaan tarkoitettukin. 

Kuivaa on astrologia, jos siinä ei ole pientä suurellisuutta, lentävää meininkiä tai tätä huumorpuolta mukana. (silmänisku)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!