tiistai 14. toukokuuta 2013

Hatusta kiinni - alamäki!

Mars on kiertänyt syntymäkarttaani loppusuoralle. On Mars sulkeutuva kolmio Mars. Mars majailee nyt työn ja velvollisuuksien huoneessani 6, mikä on Merkuriuksen ja neitsyen huone. Ja siellähän Merkuriuskin vielä viipottaa ja Aurinko paistaa täydeltä terältä. Venus jo onkin Kaksosissa. Koko konkkaronkka menossa hurjaa vauhtia kohti stelliumiani. 

Nyt ei saa päätä palella! Sillä hattu ei päässä pysy. Sellainen on vauhti! Niin se ainakin tuntuu, kun on monta rautaa tulessa ja taottavana. Kahvila-aitta tuoksuu tolun jäljeltä puhtaalta, samoin verannalta häipyivät linnunkakat. Savusauna odottaa huomenna putsaamista ja lämpiämistäkin. Hyväkin päästä vähän sinne lauteille istumaan, sillä savusaunassa ei käydä kiireellä. Se ottaa syliin ja pitää kiinni, kunnes rauhoittuu.

Marsin kyydissä on ollut monenmoista ja kun sitä olen seurannut, niin voin nimittää itseäni voittajaksi monessa asiassa. Tämä kolmio puhuu 'voitetuista sodista'. Oikeastaan kolmiolla on kolme suuntaa; antaa periksi ja myöntää tappio, olla voittaja ja hurrata, tai ottaa opiksi, olla sotien ja taistelujen yläpuolella. Se on se ylin kulma. No, tämä oli taas yksi mielikuvistani kolmion kanssa...kolmipyörän kanssa. Nyt pitää vain antaa mennä, vapaalla. 

 
Viikon päästä tuleekin pieni tarkastelun paikka; Mars oppositio Nousumerkki. Mihin lensi 'hattu'? Kylmänkukka työntää nuppujaan. Sitä on narrannut Härkä-Aurinko, mikä Kaksosissa voi vielä hohtaa pakkastakin. Kylmänkukka ei siitä säikähdä. Mutta moni muu kukka tarvitsee peitettä päälleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!