tiistai 21. toukokuuta 2013

Marsin avautuva kvinkunssi Jupiteriin, ota tai jätä!

Aika osuvaa löytää kvinkunssi juuri näinä päivinä, kun huomaa, että vuorovaikutusareenalla voisi olla jotakin uutta. Marsin avautuva kvinkunssi Jupiterille. Ainahan se vähän pelottaa ja vaivaa mieltä. Kuka tässä saa turpiinsa? Itse vai joku toinen? Mutta juuri nyt, kun minulla olisi syli täynnä tekemistä ja koko kesä edessä uusille tuulille ja vuorovaikutustuulahduksillekin.!

Kvinkunssia opiskellen tässä kaivoin nämä vanhat sivuni esiin. Minulla on huono muisti, pitää lukea aina uudelleen ja käydä läpi. Mutta jotakin sinne mieleen aina jää.

 

http://marsinkyydis.blogspot.fi/2013/04/mars-ja-kvinkunssi-ja-tiedostamaton.html

 

http://marsinkyydis.blogspot.fi/2013/01/kvinkunssi-toimi-tai-pelkaa.html


Kvinkunssi muistuttaa aina mahdollisuudesta, jopa sellaisesta joka saattaa mennä huomiotta ohi, huomaamatta sen torjumme emmekä sitä enää muistele. Kuitenkin siellä olisi jotakin sellaista tarjolla, josta oppisimme jotakin. Vaikkapa vain huomaamaan omaa nurjaa puolta ja pelkoa.

 

Se pelko ei aina kohdistu omaa napaan. Tai siihenkin, vaikka kyseessä voi olla pelko toisen satuttamisesta. Toisen satuttaminen tai realiteettien esiintuominen jossakin käy aina kipeään, toisessa, mutta myös itsessä. Kun sitä niin mielellään haluaa ravistaa päältään kaikki, mistä löytyy velvotteita, leimoja ja pahaa mieltä. Jo toisenkin haavoittaminen lyö leiman omaan nahkaan. Silti se juuri voi herättää näkemään omaa ylpeää turmeltuneisuutta tai yleensä pelkoa elää ja toimia. Kun toinenkin voi tarvita sen kasvattavan kohdan. Miksi torjua elämää?

 

En ole torjunut. Olen tarttunut kutsuun. 

Olisiko tämä Pluto- ja Uranus-neliön töitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!