sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Kauris-Venus lämmittää saunan!

Mitä ajallemme tuo Kauriin Venus, joka juuri on ylittämässä Pluton vaikutusaluetta?

Minulla on monenlaisia horoskooppikirjoja. Otinpas hyllyltä Johannan Horoskooppikirjan, jonka on kirjoittanut Virve Eskelinen vuonna 1993. 

Uskon, että kaikki horoskooppikirjat pohjautuvat jollakin lailla vanhaan kokemuksen ja totutun kautta saatuun tietoon. Ero on usein siinä, mitä asiaa on tulkittu ja mitä tietoa on painotettu. Virven kirja painottuu ihmissuhteisiin ja merkkien toimivuuteen siinä.

Huomasin, että minulla on hyvin maaelementtinen Venuksen suhde kolmiossa oman juurikarttani Marsiin, avautuvana. Ennen tuota tietoa pähkäilin erästä asiaa ja tein siihen päätöksen. Tuollainen maa-kolmio valaisee maapohjaisesti useinkin asioita, mitkä ovat jo muhinneet mielessä. " Olet löytämässä elämääsi helpottavia ja kaiken lisäksi hyvältä tuntuvia oivalluksia jokapäiväiseen elämääsi", kuuluu tämän kuvion tervehdys. Kuitenkin ajan hengessä on taustalla mahdollisuuden arvovaailman pohjalta.

Joskus tuntuu, että joidenkin ihmisten kanssa ei olla samalla aaltopituudella. Silloin pitäisi osata jättää hänen maailmansa rauhaan ja ohjautua omansa kanssa omaan suuntaan. 

Mutta mitä kertoo minulle Virven kirja Kauris-Venuksesta? Mieheni oli Kauris. Kauris on johtava merkki. Tavallaan mieheni oli johtaja, kuten tuossa kirjassakin mainitaan. Uskon, että miehelläni oli myös Kauris-Venus. Kirjassa on mielestäni oivallisesti korostettu Kauriin johtajuutta sanomalla, että se ei synny äkkirysäyksellä, vaan pitkän tähtäimen ahkeruudella. Samalla kun hän voi olla johtaja yrityksissä tai instituutioissa, samalla hän voi olla johtaja omalla maallaan esim. maanviljelyksessä tai metsänhoidossa. Mieheni suurin ammattihaave olikin metsänhoitajan osa. 


Siis Kauriin arvot ovat järjessä ja maassa! Kauris-Venuksen arvot voivat yhtyä tähän. Kauris-Venus osoittaa ihmissuhteissaan rakkautta toimimalla. Kauriin lemmenosoituksia voivat juurikin olla aamuateria sänkyyn tai lämmittää sauna! Kyllä vain! Kun Kauris-mieheni aikoinaan jäi eläkkeelle, hänen lempiharrastuksensa oli lämmittää savusauna kyläläisille ja ystäville! Monet sen muistavat. 

Eikä siis ihme! Minäkin lämmitin tuon savusaunan ystävilleni eilen. Hyvillä mielin.

Kauris-Venus on parhaimmillaan tehdessään näkyviä tekoja, toimimalla niiden ihmisten eteen, joita arvostaa ja rakastaa! Ja nythän on se aika. Rakennetaan ystäville mukavia tuokioita vaikka vain yhdessä piparkakkuja tehden.

Siitäpä sain itsekin vinkin. Hyviä nuo horoskooppikirjat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!