maanantai 14. marraskuuta 2016

Komeasti liikkeelle!!

Kaikenlaista liikettä taivaalla! Superkuu Härässä, Venus vinksallaan, Neptunus töksähtää perääntymisellään ja vaikka mitä.

Yritin Superkuun noustessa ihailla sitä monella tavalla. Ajoin kameran kanssa kylän perukalle missä on pitkästi aavaa peltoa. Siellähän se Kuu komeili. Moni muukin auto pysähtyi sitä ihailemaan. Kameraani en sitä saanut. Pitäisi olla aikavaloitus itse säätämällä. Kävelin vielä metsäänkin Jätinkirkon raunioille sitä ihailemaan. Matalalla ollessa se oli tosi komea. Ylös kiivetessään sen loisto himmeni.

Astrologian Taika Hullunkuun-osiossaan kuvailee Härkä-Superkuuta ja sanoo näin:  Härkä on parhaimmillaan riittävä, yllättävänkin runsas, rikas, tuottava ja hedelmällinen.


Koska en saanut kuusta kunnon kuvaa, niin kuvasin edellisen kuvauksen mukaan tätä autoa, jonka nappasin mukaan eräältä matkaltani huoltoasemalta. Se oli niin söötti. Sopinee varsinkin nyt kun Jupiter kulkee vauhdittamaan yhtymällään MC:täni. Sitä vauhtia onkin riittänyt, sillä ajelin pitkin ja poikin E-Suomen teitä vieden pojan muuttokuormaa ja tervehtien ystäviä vähän muuallakin. Sain Juhani Nummelan sähköisen astrologiakurssin myös päätökseen. Se oli ihan tarpeen minulle, ja sen loppuun saattaminen sopi täydellisesti tähän täyden Kuun aikaan. Nyt sitten vain mietin, mitä sitten tehdä. Ainakin pohjamaalasin taulunpohjia...

Se mikä on astrologisesti mielenkiintoista, on myös tuo Neptunus, 9 astetta Kaloja, juuri Superkuun päivänä pysähdyksessään. Astrologian Taika-blogissa siitä on herkullinen lause: Tästä se liuku, tavoittamattomuus, höttö-ihanuus ja henkisyys taas alkavat. 

Tuolla medioissa on hehkutettu sanaa HYGGEILY, jonka eräs ystäväni käänsi hämäränhyssyksi, minä taas hyssyttelyksi tai tuo höttö-ihanuuskin voisi sopia. Hössöttely! Sitä pitää löytää tavalla, josta voisi uhkua ihanaa rauhaa. Rauhan keskellä syttyy usein ne parhaat ideat. 

"Tunnelmista syntyy hyvä elämä". Tällaisen lauseen löysin tämän päivän astrokalenterista, missä planeettarunsauden takaa Venuksen olotila koko marraskuuksi. Otankin tämän kuun motoksi ystävät!! Huomioin jo matkallani, että ystävyydestä löytyy se hyvä olo. 

Pidetään huoli ystävyyden siteistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!