perjantai 25. marraskuuta 2016

Pluton jouluiset horoskooppiterveiset ... mielenmaisemista

Jotenkin elämäntilanteeni on sellainen, että tekee mieli hurjistella jollakin lailla.

Aion hurjistella astrologian kanssa. Olin auranpuhdistusistunnossa ihan yksityisesti, ja sillähän on seuraukset. Ajatteluni on kristallinkirkasta? Huomaa, tuo oli vitsi! Päinvastoin, ajatukseni pulppuaa kuin virtaava lähde ja hukuttaa ympäristön, jos en jotenkin jotakin pura.


Siis aion tehdä täksi jouluksi horoskooppia omalla tavallani; mielikuvien temmellyksestä ja siitä pikkuisesta astrologisesta tietolähteestä mitä minulla on. Olkoonkin sitten väärin leikkiä näin vakavan asian kanssa. Lukijoiden ei pidä ottaa minua vakavasti. 

Olen lukenut monenlaista nykyään; filosofiasta Tsingis-kaanin verisiin sotiin ja siltä väliltä. Ideamaailmastani voi kummuta mitä tahansa. Rapu-energiani on vaikutteille hyvin altis.

Ensinnäkin Pluto! Tuo mahtavin, joka liikuttaa koko Aurinkokuntaa, planeettojen energioita ja sitä kautta yksilöäkin. Kaukaisimpana energiana sulkee kuplaansa koko katraan. Sehän voi jopa hallita arkkityyppeihin taipuvaista ajatteluammekin. 

Pluto on Kauriissa 15,46 astetta. Siihen on juuri tällä hetkellä yhtyneenä Venus 15,54 astetta Kaurista.
Eli Pluto sinkoaa singnaalejaan suoraan Venuksen kautta nyt Maahan. Arvot ovat ratkaisevia! Pyyteettömän rakkauden tilaa etsitään. Jos arvossa on hallita muita, niin ei voi mitään. Jos pyyteettömäksi rakkaudeksi luulema onkin vain egon itsekästä omistamista, niin mitä voit. Mutta vaistoan, että tässä maailman historian hetkessä nyt jos koskaan, ovat arvot hyvin muutosalttiita ja niin pitää olla. Vai kantavatko vanhat arvot tätä maailmaa?

Koko tämän ajan kartta, nyt joulun alla, on toispuolinen. Eli melkein kaikki planeetat Uranusta lukuunottamatta ovat asettuneet kartan oikealle Sinä-puolelle. Mitä siis Pluto heristelee? Kohtaamaan sen toisenko? Eiköhän näin joulun alla voisi olla hyvä nostaa katse toiseen, Sinuun. Pluto on tarkassa neliössä Joulupukki-Jupiteriin Vaa'assa. Miten paljon löydät itsestäsi pyyteetöntä rakkautta, iloa ilman oman arvon menettämistä? Pluto on neliössä Uranukseen, ei niinkään tarkassa, 6 asteen erolla. Jätän tämän. Uranus on kuitenkin peruutustilanteessa, joten myöhemmin tilanne voi muuttua. 
Pluto on sekstiilissä Kheironiin. Terveys- ja hoitaja-asiat ovat vedetty päivänvaloon ja yhä edelleen!

Siis Plutolla on tosiaan hirvittävät ravistuskosketukset kaikkeen sen kehän sisäpuolella olevaan! Sen tutaa Telluksemmekin. 

Tästä tuleekin mieleeni Steiner. Luin joskus jo hamassa nuoruudessani hänestä jotakin. Ja yksi asia tulvehti sieltä esiin Pluton yhteydessä. Steiner joskus tulkitsi ihmiskunnan ajatusmaailman voimaa. En ole varma tulkitsinko häntä oikein ja muistanko oikein. Hän kuvaili tuota ajatusmaailman fyysisyyttä. Sitä miten se vaikuttaa maapalloomme. Muistan kun luin tätä kohtaa. Pysähdyin, kulmakarvani varmasti nousivat ja sanoin ääneen: -Ohhoh! 

Se mitä luin, oli muistini mukaan näin: Tuo ihmisten ajatussuma, varsinkin se negatiivinen ja kaikki pelon alaiset tunteet mukaan luettuina, kerääntyvät kuin saastemassaksi Maapallon ympärille, jarruttavat kehitystämme ja vaikeuttavat olotilaamme. Vain positiiviset (mitä sitten ne lienevätkään) ja rakkaus voi hajoittaa ja ohentaa tuota kamalaa Maan ympäröimää saastevyötä. 

Nyt kun mietin pientä Pluto-kääpiöplaneetta, jonka taustalla on kuitenkin mahtavat vastuun- ja velvolllisuuden alueelta tulkitut voimat Kauriin galaxeista, niin sieltä voisi löytyä jotain jähmeyttä hajoittavaa ja uudelleen rakentavaa voimaa. Ravisuttaa kaikkea sitä, mikä on pielessä. Voisko olla näin? Kaikki se mitä Pluto vaikuttaisi Aurinkokunnassa, Maassa, ihmisyhteisössä, voisi olla puhdistavaa ja ajatusmaailmoja avartavaa. Jos kerran Pluto on voimallisin arkkityyppi tekemään muutoksia, niin muutoshan voisi olla yhtä hyvin todella hyvää jos pahaakin. Vai eikö hyvää voi kokea muuten kuin jonkin kauhean kaaoksen kautta? Olisiko maailmamme ehkä toinen silloin, kun Pluto saapuu Vesimieheen? Ajattelutapammekin toinen? 

Taas tulee mieleen se, että loppujen lopuksi ihmiskunta yhdessä kaikkinensa luo tätä maailmaamme, kuten on luonut symboleikseen nuo planeetatkin.  Pluto-arkkityyppi on kuitenkin aina hyvä heräte siinä, mitä olemme luomassa. 

Tullakseni pieneen ja arkeen. Voihan arvoja aina muuttaa. Ne voivat olla itselle vääriä, toiselle oikeita tai sitten oikeampia kummallekin. Lupasin itselleni, että keskityn marraskuussa enemmän ystäviini. Auranpuhdistuksessa sain muistutuksen siitä, että toisen elämään ei saa mennä liiaksi koskemaan. Vierellä voi silti kulkea. Elä itse ja salli toisten elää. Leben und leben lassen!

Kuoleva joutsen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!