lauantai 24. lokakuuta 2015

Toimintalistan seuraamista 2; Jupiterin taikasauva!

Neitsyessä on tällä hetkellä myös Venus 14 astetta, Jupiter 15 astetta ja Mars 18 astetta. 

Jatkan siitä mihin jäin edellisessä postauksessani, jossa puhuin Chironista. Nyt on Mars tullut prikulleen oman Marsini paluuseen. Jupiterkin siihen jo on vaikuttamassa. Venus tulee vikkelästi perässä ja vikkelästi sen ohittaakin. 

Kodissani on ollut ääniä viimeiset viikot. Petejä olen petaillut ja ruokaa miettinyt. Elänyt sitä kaikkea sylin täydeltä, sillä sitten on väliin taas hiljaista. Olen onnellinen, että minun kotini kelpaa. Että minun seurani kelpaa. Ruokani kelpaa. Tekemiseni kelpaa. Ei nämä asiat ole aina itsestään selvyyksiä.


Jupiterin yhtymä Marsiin on astrokalenterista (astro.fi) luettuna niin hauska, että laitan sen tähän:

"Ellei ole tottunut katselemaan elämää välitöntä elämänpiiriään laajempana, kaikkialle yltävänä katkeamattomana tapahtumien ketjuna ei ole helppo ymmärtää kuinka suuri merkitys jokaisella teolla, askeleella ja jopa mielenliikkeellä on kosmiselle luomistapahtumalle. Jotta pikkuhiljaa jokainen meistä pääsisi jyvälle elämän todellisista vaikuttimista ja omista mahdollisuuksistaan rakentaa itselleen juuri haluamansa tulevaisuus annetaan meidän käteemme kerran kahdessatoista vuodessa taikasauva. Taikasauva jonka liikkeet mukailevat joka ainoata ottamaamme askelta tämän transiitin vaikutusaikana. 
Sinulla on nyt mahdollisuus päästä testaamaan tällaista aikaa omassa elämässäsi. Kaikki niin isommat kuin pienemmätkin asiat joita teet ja toteutat sisäisen ja ulkoisen innostuksen vallassa tämän jakson aikana tulevat etenemään uskomattomalla vauhdilla tuoden tullessaan menestystä, ystäviä ja vaikutusvaltaa. Elämän lottovoitto on nyt luvassa kunhan vain muistat jättää kupongin kioskille. "


Eli kerran 12 vuodessa saan taikasauvan käsiini. Jospa nuo toimintalistan viime sivulla olevat yritykset saada jotakin aikaa, ei vain tässä, vaan ympäristössäni myös, todella tapahtuisi. Pitää vain uskoa hyviin lupauksiin. Pitää vain uskoa, että heilauttelinkin taikasauvaa huomaamattani. Taikasauvan ansiosta villikissa joutui häkkiin. Taikasauvan ansiosta nyt on lähimetsästä kaadettu kaksi uhkaavan lahoa koivua. 

Taikasauvalla olen saanut ainakin tarmoa laittaa käytäntöön niitä töitä, joita nimesin toimintalistaani tehtäväksi pihamaallani ennen lumen tuloa. Vips ja vips vain jotakin heilauttelin. Tosin poikani oli minua auttelemassa. 

Kuuntelin erästä naapuria tuossa pöydän ääressä. Hän kumosi kaiken minun hyväuskoisuuteni ja aloitteellisuuteni asioihin. - Ei ne virkamiehet välitä mistään! Ei se noin vain toteudu! Ei, ei, ei. jne. 

Huh! Hän pitää itseään realistina. Missä kulkee raja luottamuksen ja uskon myötä ihmisiin, kun joku leimaa sen utopiaksi ja hakee realismia? Missä kulkee realismin ja negaatioiden raja? Onkohan sekin uskomus? Uskon, että olen positiivinen. Uskon, että olen realistinen. Uskon, että kun yritän, niin jotain toteutuu. 

Jupiterenergia on parhaimmillaan antamassa tuota uskoa. Ainakin jupiterimaiseen ihmiseen. Uskon ainakin sen verran astrologiaan, että tällaisilla transiiteilla on hyvä tarttua asioihin, ja laittaa jotakin alulle. " Lapsen syntymä saattaa lähteä alulle tämän transiitin aikana", kerrotaan Stenbergin ja Lehtirannan Astrologisissa sykleissä. Jopa näin unta tällaisesta. Lapsen syntymästä. Se on aina tiennyt itsellä luovan voiman virtaamista. Halua synnyttää jotakin. " Luottavaisesti voit käyttää tätä voimaasi hyväksesi, kunnes seinä tulee vastaan", luen Nikulan transiittikirjasta. Seinä voi olla voimien loppumista, itsekkyyttä, piittaamattomuutta tai oman egon pöyhistelemistä. Tätä kai se minulla on.

Cafeastrology:
Jupiter transits conjunct natal Mars Your energy levels and your competitive spirit expand with this transit. Be cautious of immoderation at this time, especially if your natal Mars is afflicted. Overestimating your abilities is possible. However, if some level of moderation is employed at this time, this is an excellent time to gather the courage to start something new or enterprising. Taking up a new physical activity is a possibility. At this time, you are drawn to traditionally male qualities and strength. You may attract people who symbolize these energies to you, and/or you may develop your confidence and courage at this time. You do things in big ways, and your libido is increased. Positive thinking can work very much in your favor. You expect to win, and this attitude can go a long way towards getting what you want.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi iloinen kommenteistasi!